Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 68,361 εγγεγραμμένα μέλη και 3,554,642 μηνύματα σε 105,676 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 246 άτομα.
Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3,928 μηνύματα.
Με την ίδια λογική 1=1000. Όμως με τις αντίστοιχες μονάδες μέτρησης το 1km είναι ίσο με 1000m. Έτσι, το π δεν είναι ισο με 180 αλλά οι 180 μοίρες = π ακτινια.
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,852 μηνύματα.
ενταξει παιζει και αυτο που λες αλλα πρεπει να εκφρασεις και τις μοιρες στον αριθμητή σε ακτινια
ειδαλως το αποτελεσμα που θα παρεις να εχει μοναδες μετρα x μοιρες το οποιο δεν εχει νοημα
Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3,928 μηνύματα.
ενταξει παιζει και αυτο που λες αλλα πρεπει να εκφρασεις και τις μοιρες στον αριθμητή σε ακτινια
ειδαλως το αποτελεσμα που θα παρεις να εχει μοναδες μετρα x μοιρες το οποιο δεν εχει νοημα
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,852 μηνύματα.
το ιδιο λεμε ευκλειδη μου
εν παση περιπτωση ολοι οι παραπανω τυπου σωστοι ειναι αλλα εγω δεν ψήνομαι
ο λογικος συνειρμος ειναι καλυτερος και παντοτινος
το ιδιο λεμε ευκλειδη μου
εν παση περιπτωση ολοι οι παραπανω τυπου σωστοι ειναι αλλα εγω δεν ψήνομαι
ο λογικος συνειρμος ειναι καλυτερος και παντοτινος
Οκ αυτό που ρώτησε η κοπέλα ηταν χαζό, αλλα τι γελάτε βρε μπουληδες; (ναι, δεν κάνει να σχολιάζουμε τα reactions των αλλων το ξέρω, κάντε μου αναφορά )
Μπορεί να της προκύψει και κάποια άλλη απορια στο μέλλον και να ντραπεί να την εκφράσει.
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Χημείας Ιωαννίνων και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3,108 μηνύματα.
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.