Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Θεωρητική προφανώς?τι κατευθυνση ησουν???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος
Έβγαλες 19300??. Πες μου ότι θα είμαστε συμφοιτητές του χρόνου.....Χε!!! Το μήνυμα που ξέθαψες, το έγραψα πριν ένα χρόνο και το είχα ξεχάσει. Είχα τότε πάρει την απόφαση μου για το τι θέλω. Όμως, τώρα μπορώ να το πώ: Δεν ήμουν ακόμα πολύ σταθερός και φοβόμουνα ότι δεν θα αντέξω μέχρι τέλος. Έγινε ότι έγραψα. Μάζεψα περίπου 2.000 μόρια πάνω από την περσινή βάση της σχολής που ήθελα (φυσικό Αθήνας) και την έβαλα (μοναδική) επιλογή στο μηχανογραφικό μου. Μάλλον ο φόβος μου για τις αντιδράσεις ήταν υπερβολικός. Άκουσα από πολλούς τα διάφορα, όμως το σημαντικό ήταν ότι οι γονείς μου σεβάστηκαν απόλυτα την επιλογή μου χωρίς καμία αντίδραση ή αποδοκιμασία και τους ευχαριστώ. (Τώρα, αν έκανα ή όχι σωστή επιλογή, η ...νεκροψία θα δείξει).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Θεωρητικητι κατευθυνση ησουν???
Βουλωμενο γραμμα διαβαζειςΘεωρητική προφανώς?
Dalian
Περιβόητο μέλος
Περνάς άνετα βρεΧε!!! Το μήνυμα που ξέθαψες, το έγραψα πριν ένα χρόνο και το είχα ξεχάσει. Είχα τότε πάρει την απόφαση μου για το τι θέλω. Όμως, τώρα μπορώ να το πώ: Δεν ήμουν ακόμα πολύ σταθερός και φοβόμουνα ότι δεν θα αντέξω μέχρι τέλος. Έγινε ότι έγραψα. Μάζεψα περίπου 2.000 μόρια πάνω από την περσινή βάση της σχολής που ήθελα (φυσικό Αθήνας) και την έβαλα (μοναδική) επιλογή στο μηχανογραφικό μου. Μάλλον ο φόβος μου για τις αντιδράσεις ήταν υπερβολικός. Άκουσα από πολλούς τα διάφορα, όμως το σημαντικό ήταν ότι οι γονείς μου σεβάστηκαν απόλυτα την επιλογή μου χωρίς καμία αντίδραση ή αποδοκιμασία και τους ευχαριστώ. (Τώρα, αν έκανα ή όχι σωστή επιλογή, η ...νεκροψία θα δείξει).
Dias
Επιφανές μέλος
Περνάς άνετα βρε
Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
Giannoutas
Διάσημο μέλος
Φυσικα και αμα θες μια σχολη με 100 μορια ενω εχεις βγαλει 19.000 θα την δηλωσεις.Ερώτηση κρίσεως Ας πούμε ότι έχετε βγάλει αρκετά ικανοποιητικά μόρια(ας πούμε 18000)..Θα σκεφτόσασταν σαν ενδεχόμενο να δηλώσετε πχ κάποιο τει ή σχολή με βάση 9000 μόρια (γενικά εννοώ λίγα μόρια); χμμ
εννοώ πρώτη επιλογή ε σας την κάρφωσε ας πούμε
Δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο καποιου που να κανει κατι αλλο
Δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο καποιου που να κανει κατι αλλο
Το τι θα πει η μάνα σου στην κατίνα της γειτονιάς.
Αφού μπορείς να βγάλεις τόσα μόρια,γιατί να πάνε ''χαμένα''.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Giannoutas
Διάσημο μέλος
Η μανα ας πει οτι περναω και Ιατρικη,σιγα να μην δεν το πιστεψει η κυρα ΝιτσαΤο τι θα πει η μάνα σου στην κατίνα της γειτονιάς.
Αφού μπορείς να βγάλεις τόσα μόρια,γιατί να πάνε ''χαμένα''.
Γιατι μηπως ειναι η σχολη που σου αρεσει?Στο μηχανογραφικο βαζουμε τις σχολες που μας αρεσουν ασχετα απο τα μορια.
Μικρο,αθωο και χαζουλικο
Η μανα ας πει οτι περναω και Ιατρικη,σιγα να μην δεν το πιστεψει η κυρα Νιτσα
Γιατι μηπως ειναι η σχολη που σου αρεσει?Στο μηχανογραφικο βαζουμε τις σχολες που μας αρεσουν ασχετα απο τα μορια.
Μικρο,αθωο και χαζουλικο
Ναι,αλλά δεν το έχουν συνειδητοποιήσει όλοι ακόμα.
Πες ότι πας φιλολογία και έχεις 19+ μόρια,θα βρεις εκατό άτομα στον δρόμο σου,που θα σου πουν να μην κάνεις το λάθος και δηλώσεις φιλολογία αντί για νομική.
Μεγάλε,ξανθέ με παντζαρένια μάγουλα.
Giannoutas
Διάσημο μέλος
Ε τοσο βλακες ειναι και αυτοι οι 100 τοτε.Απο ποτε ακουμε τους περαστικους η αυτους που δεν ξερουν?Ναι,αλλά δεν το έχουν συνειδητοποιήσει όλοι ακόμα.
Πες ότι πας φιλολογία και έχεις 19+ μόρια,θα βρεις εκατό άτομα στον δρόμο σου,που θα σου πουν να μην κάνεις το λάθος και δηλώσεις φιλολογία αντί για νομική.
Μεγάλε,ξανθέ με παντζαρένια μάγουλα.
Ελα κομμενα τα οφφ-τοπικ,να διατηρησουμε το τοπικ σε ενα επιπεδο (αμα συνεχισω ετσι λες να γινω μοντ καποτε? )
Keratz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο thread,αλλα ηδη μου αρχισαν τις πιεσεις (17300 εβγαλες και θα δηλωσεις σχολη με βαση 14735??(πληροφορικη παπει)ΘΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ ΤΟΣΑ ΜΟΡΙΑ?????)
Δεν αντεχω..-.-
Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από το θέμα [Πανελλήνιες 2012] Αποτελέσματα Βαθμολογιών
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος
Γραψε τους ολους να μην πω που.Θα δηλωσεις τη σχολη που θες και δεν θα ακους κανενα.Ημαρτον.Σε μια φιλη μου ο ενας της εβαλε 60 στα αρχαια και ο αλλος...36 και ο τελευταιος 63!ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ!!!!
Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο thread,αλλα ηδη μου αρχισαν τις πιεσεις (17300 εβγαλες και θα δηλωσεις σχολη με βαση 14735??(πληροφορικη παπει)ΘΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ ΤΟΣΑ ΜΟΡΙΑ?????)
Δεν αντεχω..-.-
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hurricane
Διάσημο μέλος
και εσύ απάντα ότι σε τέτοιες σχολές έχεις πιθανότητες να περάσεις 1ος και να πάρεις και υποτροφία. Με τα λεφτά τους κλείνεις το στόμα των μεγάλων. :Ρ :ΡΗμαρτον.Σε μια φιλη μου ο ενας της εβαλε 60 στα αρχαια και ο αλλος...36 και ο τελευταιος 63!ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ!!!!
Δεν αντεχω..-.-
Παλια, παιζανε και επιδοτησεις για λαπτοπ, τωρα ειμαι χαρουμενοι αν παρουμε πασο στα χερια μας!
thanosnt
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ημαρτον.Σε μια φιλη μου ο ενας της εβαλε 60 στα αρχαια και ο αλλος...36 και ο τελευταιος 63!ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ!!!!
Δεν αντεχω..-.-
ειναι λαθος να πας σε μια σχολη που δεν σε αρεσει ιδιαιτερα μονο και μονο επειδη εβγαλες πολλα μορια δηλωσε κατι που σου αρεσει και θα πετυχεις...ξερω παραδειγματα απο παιδια που πηγαν σε αλλες σχολες επειδη ειχαν μεγαλους βαθμους ,τους πιεζε η οικογενια και τελικα δεν τους αρεσε η σχολη και ξαναδωσαν με το 10%...εξαλλου θα στερησεις μια σχολη απο καποιον που του αρεσει πραγματικα...
ApostolosG13
Νεοφερμένος
Ερώτηση κρίσεως Ας πούμε ότι έχετε βγάλει αρκετά ικανοποιητικά μόρια(ας πούμε 18000)..Θα σκεφτόσασταν σαν ενδεχόμενο να δηλώσετε πχ κάποιο τει ή σχολή με βάση 9000 μόρια (γενικά εννοώ λίγα μόρια); χμμ
εννοώ πρώτη επιλογή ε σας την κάρφωσε ας πούμε
Φυσικά. Αν τη γούσταρα τη σχολή, γιατί όχι; Δε κοιτας με βάση τα μόρια, αλλά με βάση το τι σ' αρέσει.
Εχουμε ένα βλαμμένο σχολείο. Απο την αρχή της χρονιάς έλεγε φυσικό και τίποτα άλλο. Εγραψε τέλεια, και άρχισε να απαξιεί το φυσικό. Ελεγε με τόσα μόρια που έγραψα, σιγά μην παω φυσικό. Θα πάω πολυτεχνείο.
Απο την άλλη, ένας φίλος μου φέτος έγραψε απο θετική κατεύθυνση 19.200 και θα βάλει 1η επιλογή Μαθηματικό, γιατί το γουστάρει
εξαλλου θα στερησεις μια σχολη απο καποιον που του αρεσει πραγματικα...
Στις πανελλαδικές δεν σκέφτεσαι έτσι σε καμία περίπτωση. Την πάρτη σου κοιτάς, και τους γράφεις όλους στα @@ σου.
Τι με νοιάζει τι θέλει ο άλλος; Θα τον δω ποτέ απο κοντά; Και ο κολλητός σου να θέλει την ίδια σχολή, εσύ την βάζεις.
Μια φίλη μου φέτος θα περάσει κομοτηνή φιλολογία. Αλλα δεν ήθελε να την δηλώσει επειδή το ήθελα εγώ.(και μάλλον εγώ δεν την πιάνω)
Κι όμως την πίεσα, της εξήγησα οτι το μέλλον της θα κοιτάξει και τίποτα άλλο, και το δήλωσε
OChemist
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.