Αμελί
Εκκολαπτόμενο μέλος
2)αν και ειναι ακομη σχετικα νωρις για εμενα, θελω να ακολουθησω θετικη
3)στο τελος η στην αρχη της α'λυκειου επιλεγουμε κατευθυνση;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kpo7
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
napstor
Δραστήριο μέλος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
napstor
Δραστήριο μέλος
Devina
Τιμώμενο Μέλος
εμας στην αρχη της β λυκειου.και ετσι γινεται απο παλια δεν νομιζω να εχει αλλαξει κατι τωρα
Βασικά, το κάνουν για να μπορούν να παραγγείλουν βιβλία..να φτιάξουν τμήματα, να χωρίσουν τις κατευθύνσεις και τα άτομα. Αρχές β'λυκείου είναι κάπως...Ίσως όμως, οκ να είναι έτσι το σύστημα του σχολείου.
Eragon
Νεοφερμένος
ginak
Νεοφερμένος
Nancy
Νεοφερμένος
Dalian
Περιβόητο μέλος
Ποτέ δεν είχα καλή σχέση με τη Φυσική...
bloodymary1993
Νεοφερμένος
Ναυσικά
Δραστήριο μέλος
στην αρχη ελεγα θεωρητικη αλλα τωρα θελω θετικη γιατι αποφασησα οτι θελω 3ο επιστημονικο πεδιο.ειμαι καλη στη χημεια και στα μαθηματικα (στη φυσικη θελω λιγη προσπαθεια ειχα 18 αλλα πιστευω οτι δεν προσπαθησα αρκετα)
Κοίτα στο σχολείο μου τουλάχιστον το 18 δεν θεωρείται χάλια βαθμός...Βέβαια εγω που είχα χημεία 18 έβαλα τα κλάματα για άλλο λόγο όμως όχι για το βαθμό αυτόν καθαυτόν. Δηλαδή αν το 18 είναι χάλια το 12 και το 11 τι είναι;;;Έλεος μια χαρά είσαι σούπερ!
chem22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Θεωρητική...
Ποτέ δεν είχα καλή σχέση με τη Φυσική...
Ποτέ μην επιλέξεις να κάνεις κάτι επειδή δεν είσαι καλή στην αντεπιλογή του.
Κοίτα στο σχολείο μου τουλάχιστον το 18 δεν θεωρείται χάλια βαθμός...Βέβαια εγω που είχα χημεία 18 έβαλα τα κλάματα για άλλο λόγο όμως όχι για το βαθμό αυτόν καθαυτόν. Δηλαδή αν το 18 είναι χάλια το 12 και το 11 τι είναι;;;Έλεος μια χαρά είσαι σούπερ!
Όπως και να 'χει, δε μπορώ να καταλάβω ποιός είναι ο λόγος που έβαλες τα κλάματα, μιλώντας πάντα για τον συγκεκριμένο βαθμό. Αλλά ας μη γίνομαι περίεργος, αν και από τη φύση μου είμαι αρκετά (). Θα 'χεις τους λόγους σου υποθέτω.
Η καλύτερη κατεύθυνση είναι η Θετική για όσους ενδιαφέρονται για Θετικές επιστήμες (Φυσική, Χημεία , Μαθηματικά, Βιολογία, Πολυτεχνείο , σχολές Υγείας κτλ). Γιατί μόνο εκεί υπάρχει η πιο ουσιαστική «γνώση» για τις θετικές επιστήμες. Γιατί όλες αυτές οι επιστήμες συνδέονται μεταξύ τους και συνιστούν ένα σώμα. Θετική κατεύθυνση για να μη «κοιμάται» το μυαλό !!!!!
Καλά τα άλλα, αλλά και τα Μαθηματικά; Μπορεί να έχετε δίκιο αλλά μου φάνηκε κάπως περίεργο. Δε νομίζω πάντως πως τα παιδιά που περνάνε σε Πολυτεχνεία ή μαθηματικά τμήματα από Τεχνολογική κατεύθυνση έχουν πρόβλημα.
chem22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν αρκεί πλέον να μπεις στο πανεπιστήμιο αλλά να έχεις και τα εφόδια να βγεις από αυτό με γνώσεις..... Αλλιώς είσαι ένας πτυχιούχος σαν όλους τους άλλους ........
arisar
Νεοφερμένος
Πέσ'τα Χρυσοστομε!!! Εγώ ενδιαφέρομαι για χημικός μηχανικός και μου λένε πως περνάς από την τεχνολογική!!!!! :!: Πάντως εγώ από θετική θα πάω!!!!!Βεβαίως θα έχουν πρόβλημα 134 σχολές στο μηχανογραφικό έχουν στο μαθήματα χημεία και αρκετές από αυτές έχουν μαθήματα βιολογίας. Επίσης σχολές του Πολυτεχνείου ασχολούνται με αντικείμενα τα οποία έχουν άμεση σχέση με ε χημικές γνώσεις πχ Χημικοί Μηχ. κατευθύνσεις σε σχολές του πολυτεχνείου που έχουν σχέση με το περιβάλλον ή με εφαρμογές στην ιατρική ή με την ενέργεια και τους μετασχηματισμούς της ή ακόμη και με την αντοχή των υλικών κ.α. ......
Δεν αρκεί πλέον να μπεις στο πανεπιστήμιο αλλά να έχεις και τα εφόδια να βγεις από αυτό με γνώσεις..... Αλλιώς είσαι ένας πτυχιούχος σαν όλους τους άλλους ........
chem22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ακολουθούμε πάντα ότι μας αρέσει περισσότερο και μόνο α' αυτό θα έχουμε επιτυχία !
Δες και αυτό το εδώ (τελευταίο post)
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Καλά τα άλλα, αλλά και τα Μαθηματικά; Μπορεί να έχετε δίκιο αλλά μου φάνηκε κάπως περίεργο. Δε νομίζω πάντως πως τα παιδιά που περνάνε σε Πολυτεχνεία ή μαθηματικά τμήματα από Τεχνολογική κατεύθυνση έχουν πρόβλημα.
Βεβαίως θα έχουν πρόβλημα 134 σχολές στο μηχανογραφικό έχουν στο μαθήματα χημεία και αρκετές από αυτές έχουν μαθήματα βιολογίας. Επίσης σχολές του Πολυτεχνείου ασχολούνται με αντικείμενα τα οποία έχουν άμεση σχέση με ε χημικές γνώσεις πχ Χημικοί Μηχ. κατευθύνσεις σε σχολές του πολυτεχνείου που έχουν σχέση με το περιβάλλον ή με εφαρμογές στην ιατρική ή με την ενέργεια και τους μετασχηματισμούς της ή ακόμη και με την αντοχή των υλικών κ.α. ......
Πάντως ο αδερφός μου που άλλαξε γνώμη τα Χριστούγεννα πριν δώσει πανελλαδικές πέρασε στο Μαθηματικό από Τεχνολογική κατεύθυνση και είναι από τους καλύτερους στην σχολή.
Ναυσικά
Δραστήριο μέλος
Απάντηση προς Anarki: 18 στο τετράμηνο εννοούσα.Το πρώτο.Και δεν έκλαψα γι'αυτό. Έκλαψα γιατί στο β'τετράμηνο είχα γράψει ένα 18 σε ένα πρόχειρο και στο ωριαίο παρ'ότι είχα διαβάσει και τα ήξερα είχα αγχωθεί τόσο πολύ που έγραψα 11. Είμαι για γέλια δηλαδή έλεος! Το αστείο είναι ότι οι ασκήσεις του ωριαίου ήταν ό,τι πιο γελοίο(γράφαμε στην ενότητα με μετατροπές mol,g, τέτοια πράγματα τα οποία τουλάχιστον σε βαθμό που ζητούνται πιστεύω ότι τα είχα καταλάβει.Γι'αυτό έκλαψα.Γιατί δεν άξιζα ένα 11.Όμως το πήρα αξιοπρεπέστατα από δω και πέρα στο χέρι μου ήταν και είναι ακόμη να τ'αλλάξω αν θελήσω. Συμβαίνουν αυτά, και μπορούν να σου χαλάσουν τη μέρα, αλλά δε θα πει ότι θα σου χαλάσουν και τη ζωή! Τώρα ας πούμε αν γράψουμε την Τρίτη στη συγκέντρωση και στις ασκήσεις με περίσσεια περιμένω να γράψω πολύ καλά.
chem22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 26 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.