RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Συμφωνώ:iagree:Θα ήθελα πάρα πολύ να σπουδάσω Νομική.Βρίσκω την επιστήμη αυτή απίστευτα ενδιαφέρουσα,μολονότι η επαγγελματική αποκατάσταση είναι λιγάκι δυσοίωνη.Παρόλα αυτά,θεωρώ ότι αν κάποιος αγαπά το αντικείμενό του,ξεπερνά τις όποιες αντιξοότητες και επιβιώνει ακόμα και στα πλαίσια της σύγχρονης ευνοιοκρατίας...
Τεσπα,εγώ πάντως θέλω να ακολουθήσω θεωριτική κατευθυνση.Θέλω να γίνω καθηγήτρια Ισπανικών ή Ιστορικός.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
k@terin@ st@rsky
Νεοφερμένος
μου αρεσει παρα μα παρα πολυ αυτο το επαγγελμα και εκει ξερω οτι θα βρω τησ περισσοτερεσ γνωσεισ και θα μαθω πολλα για την ζωη και γενικά για όλα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
napstor
Δραστήριο μέλος
βασικα δεν θελη τυχη,πολυ χρημα θελει(για να ανοιξεις ιατρειο).οπωσ λεει και ο seize the day ξερω οτι η επαγγελματική αποκατάσταση ειναι λιγακι δυσκολη αλλα πιστευω οτι με λιγη προσπαθεια και λιγη τυχη φυσικα θα μπορουσε να γινει κατι
εαν δεν το εχεις,μην περιμενεις να δουλεψεις σαν γιατρος.
seize the day
Εκκολαπτόμενο μέλος
βασικα δεν θελη τυχη,πολυ χρημα θελει(για να ανοιξεις ιατρειο).
εαν δεν το εχεις,μην περιμενεις να δουλεψεις σαν γιατρος.
Υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα να δουλέψει κανείς σε δημόσιο Νοσοκομείο.Φυσικά και εκεί τα πράγματα είναι σκούρα(η αναμονή για ειδικότητα πολλές φορές ξεπερνά την πενταετία).Όπως και να 'χει,αν αγαπάς αυτό που κάνεις,τελικά τα καταφέρνεις...(Τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω!)
superman
Δραστήριο μέλος
napstor
Δραστήριο μέλος
αμα περιμενεις να δουλεψεις σε δημοσιο νοσοκομειο τοτε ασ'το καλυτερα.θα περιμενεις πολλα χρονια και το κυριοτερο θα παιρνεις ως μισθο γυρω στα 1000-1500 ευρω.δηλαδη ενας τυπικος μισθος που μπορει να παιρνει καποιος χωρις να εχει σπουδασει ιατρικη ή κατι αλλο.Υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα να δουλέψει κανείς σε δημόσιο Νοσοκομείο.Φυσικά και εκεί τα πράγματα είναι σκούρα(η αναμονή για ειδικότητα πολλές φορές ξεπερνά την πενταετία).Όπως και να 'χει,αν αγαπάς αυτό που κάνεις,τελικά τα καταφέρνεις...(Τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω!)
στην Ελλαδα εαν δεν εχεις τα λεφτα για να ανοιξεις ιατρειο καλυτερα να μην τολμησεις καν να το δηλωσεις στο μηχανογραφικο.θα πανε τζαμπα τοσα χρονια δυσκολων σπουδων.
συγγνωμη για το οφ τοπικ.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Σοφιστής
Δραστήριο μέλος
ΒΙΚΑΚΙ36421
Νεοφερμένος
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
'Eve =)
Εκκολαπτόμενο μέλος
στ γυμνασιο εβγαζα 17 περιπου αλλα χωρις καθολου διαβασμα...και οταν λεω καθολου το εννοω...οποτε εχω ελπιδες για ιατρικη και ποσο μαλλον τωρα που αλλαξα και σχολειο
constantinekots
Εκκολαπτόμενο μέλος
amalfi
Δραστήριο μέλος
απο το δημοτικο μεχρι και το πανεπιστημιο δεν ειδα ουσιαστικες διαφορες στον τροπο που "ασχολεισαι"Δεν έχει καμια σχεση ο βαθμος του Γυμνασίου. Ο τροπος που ασχολεισαι με τα μαθηματα στη Γ' Λυκειου ειναι εντελώς διαφορετικός.
εγω θελω να γινω ταχυδρομος και φαροφυλακας καποια στιγμη
constantinekots
Εκκολαπτόμενο μέλος
απο το δημοτικο μεχρι και το πανεπιστημιο δεν ειδα ουσιαστικες διαφορες στον τροπο που "ασχολεισαι"
εγω θελω να γινω ταχυδρομος και φαροφυλακας καποια στιγμη
Πιθανόν να μην ειχες τη διάθεση να τις δεις.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
ἅλς
Διάσημο μέλος
Αρχιζω και σκεφτομαι για ναυπηγος μηχ/μηχ
Εγώ το σκέπτομαι πολύ καιρό τώρα!
Tatoulis
Νεοφερμένος
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Ιατρική αλλά τα χρόνια σπουδών είναι πολλά
Μα, αν σου αρέσει η σχολή, τα μαθήματα και γενικά το μέλλον που θα σου προσφέρει είναι κρίμα να το πηγαίνεις με τα χρόνια. Σκέψου μόνο πόσα ενδιαφέροντα έχεις να μάθεις σε όλη την πορεία σου...
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Ε τότε γιατί θες ιατρική;Δεν είναι ανάγκη να χαρεί η θεία επειδή αυτή δεν έκανε κάτι.Ιατρική αλλά τα χρόνια σπουδών είναι πολλά
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.