συγχαρητηρια καταρχας κ ευχομαι οτι καλυτερο...ειναι καλο τμημα αλλα αρκετα δυσκολο απο οσο γνωριζω..τελος παντων..ηθελα να ρωτησω λοιπον...γιατι προτιμησε τ γεωπονικο απο τ τει τεχνολογιας τροφιμων ? ( τα μαθηματα ειναι αναλογα κ ο τομεας γειτονικος )
Aν διαβάσεις τα σχόλια μου , εγώ ποτέ δεν είπα ότι τα τει είναι καλύτερα των πανεπιστημίων .
Είπα ότι στα παραδοσιακά πανεπιστήμια , οι υποδομές , οι καθηγητές και η χρηματοδότηση , αλλά και η παράδοση και το επίπεδο των φοιτητών είναι καλύτερα από το αντίστοιχο τει .
Αλλά υπάρχουν όμως και αρκετά τει που είναι καλύτερα από κάποια καινούργια πανεπιστήμια και έτσι το τσουβάλιασμα δεν είναι ωραίο .
Από την άλλη με εξοργίζει ο φανατισμός που περνάει στα παιδιά και ανάμεσα σε εμάς τους μηχανικούς , αλλά και στους γεωπόνους που είναι ο γιός μου από τους καθηγητές προς τους "τειτζήδες" .
Είπα και πιό πριν ότι ακόμα δεν είχε μάθει την ομολογουμένως μεγάλη έκταση του πανεπιστημίου του και το έπαιζε φίρμα απέναντι σε πρώην συμμαθητές του "τειτζήδες" .
Αυτά δεν είναι σωστά πράγματα και προέρχονται από τους καθηγητές , αλλά τα παιδιά όταν τελειώσουν θα τα βρούν άσχημα στον πραγματικό κόσμο με τέτοια μυαλά ,γιατί πουθενά δεν ξεκινάς διευθυντής .
Ευτυχώς συνήλθε γρήγορα αφού του εξήγησα κάποια πράγματα .
Με ρωτάς γιατί δεν πήγε τεχνολογίας τροφίμων στο τει Αθήνας . Μα εδώ είναι η έννοια του χρηματιστηρίου επαγγελματικών δικαιωμάτων που υπάρχει .
Στο ΓΠΑ παίρνει πληρη ΕΔ γεωπόνου όλων των ειδικοτήτων , άρα είναι προφανές ότι το συμφέρον του είναι να παει εκεί . Αυτό δεν έχει σχέση όμως με τις σχολές , αλλά με τα ΕΔ που δίνουν .
Από την άλλη αναφέρομαι στον voudou ότι υπάρχουν θέματα με τις πενταετείς σχολές που πρέπει να λυθούν . Δες μερικές σελίδες πίσω τι εννοώ , γιά να μην επαναλαμβάνομαι .
Στο Δημόσιας διοίκησης Παντείου πέρασε ένας φίλος του τώρα και είπε ότι γράφονται στο ΟΕΕ .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.