Nihilist
Τιμώμενο Μέλος
Η χειρωτερη μερα της ζωης μου πρεπει να δω τι φταει και πατωσα.Μολις ειδα τα αποτελεσματα εφυγα αμεσος ξερω πτι εγινα ρεζιλι σε ολα τα παιδια.Θα προσπαησω τοθ χρονου.
Το τι λένε οι άλλοι είναι το τελευταίο που πρέπει να σε νοιάζει αυτή τη στιγμή. Η μάλλον δεν πρέπει να σε νοιάζει καν. Φτιάξε ένα καλό μηχανογραφικό και βλέπεις τον Αύγουστο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alan09
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ποτέ δεν ξέρεις, καμιά φορά η αποτυχία μπορεί να εξελιχθεί σε επιτυχία.Η χειρωτερη μερα της ζωης μου πρεπει να δω τι φταει και πατωσα.Μολις ειδα τα αποτελεσματα εφυγα αμεσος ξερω πτι εγινα ρεζιλι σε ολα τα παιδια.Θα προσπαησω τοθ χρονου.
https://www.spoudase.gr/egrapse-1190...meta-kataphere-na-apascholei-olo-ton-kosmo-me
Χρειάζεται αισιοδοξία, υπομονή και επιμονή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Η χειρωτερη μερα της ζωης μου πρεπει να δω τι φταει και πατωσα.
Απλά και έξω απ'τα δόντια: η υπερφίαλη αυτοπεποίθηση σου. Ξέρεις, καμιά φορά στην ζωή, μας χρειάζεται ένα "χαστούκι" για να επανέλθουμε στην πραγματικότητα. Δες με τα μόρια σου τι σχολές πιάνεις κι αν σου αρέσει καμία πήγαινε, αλλιώς δώσε ξανά εξετάσεις. Με περισσότερη ταπεινότητα και προσπάθεια. Καλή τύχη σε ό,τι κι αν κάνεις.
Alex_t
Τιμώμενο Μέλος
15,9 Έκθεση (με απογοήτευσε αρκετά η αλήθεια είναι, αλλά δεν είδα και υψηλές βαθμολογίες γενικά)
18,1 Αρχαία
18,1 Ιστορία
20 Λατινικά
6,7 Βιολογία (λολ, 12999 στο τρίτο πεδίο)
Καταληκτικά, είμαι ευχαριστημένος, το μόνο που ίσως δε μου άρεσε ήταν η Έκθεση γιατί με έριξε αρκετά, αλλά έτσι και αλλιώς αποτελεί αστάθμητο παράγοντα, νταξ, τι να κάνουμε, οκ είναι και αυτό.
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
18.039! Είμαι ο πρώτος στο σχολείο μου.
15,9 Έκθεση (με απογοήτευσε αρκετά η αλήθεια είναι, αλλά δεν είδα και υψηλές βαθμολογίες γενικά)
18,1 Αρχαία
18,1 Ιστορία
20 Λατινικά
6,7 Βιολογία (λολ, 12999 στο τρίτο πεδίο)
Καταληκτικά, είμαι ευχαριστημένος, το μόνο που ίσως δε μου άρεσε ήταν η Έκθεση γιατί με έριξε αρκετά, αλλά έτσι και αλλιώς αποτελεί αστάθμητο παράγοντα, νταξ, τι να κάνουμε, οκ είναι και αυτό.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!
Chem2000
Διάσημο μέλος
Πάντως,όλη αυτή η διαδικασία με έμαθε ένα πράγμα:όσοι είναι απόλυτοι με τον εαυτό τους και με τους γύρους τους έφαγαν τσεκούρι(και με το παραπάνω)..είχα μια συμμαθήτρια η οποία έκρινε άσχημα τους συμμαθητές της,(πχ ε αυτή είναι τούβλο,δε θα περάσει) και έλεγε για τον εαυτό της πως διάβαζε πολύ!Τελικά έγραψε 12.000..Ενώ εκείνοι που έκρινε καλύτερα...Αυτό καλό είναι να γίνει μάθημα σε όλους!
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
Alex_t
Τιμώμενο Μέλος
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!
Ευχαριστώ πολύυυ!
Συγχαρητήρια σε όλους!
Guest 092312
Επισκέπτης
GohanDGeo
Νεοφερμένος
Θυμάμαι που έλεγε παλια ο Fockos ότι το μόνο μάθημα που χρειάζεται φροντιστήριο ήταν η Έκθεση. Είχε απόλυτο δίκαιο καθώς όλα τα άλλα μαθαίνονται.
Κοίτα σίγουρα χρειάζεται κάποιος έστω μόνο και μόνο να σου διορθώνει εκθέσεις. Ευτυχώς το είχα αυτό από καθηγήτρια στο σχολείο ή όποια με βοήθησε αρκετά μέσα στο μάθημα. Αλλά σε καμια περίπτωση δεν αφιέρωσα τόσο χρόνο στην έκθεση όσο στα άλλα μαθήματα. Για να είμαι ειλικρινής το κυριότερο που έκανα ήταν να γράφω κριτήρια και κάποιες φορές διάβαζα και θεωρία αλλά δεν άντεχα πάνω από ώρα. Όλα διάθεση και αποφασιστικοτητα πιστεύω είναι.
sugar baby
Νεοφερμένος
Όσα μόρια και να έχετε βγάλει, πάνω από όλα, έχει σημασία η προσπάθεια που κάνατε Όσοι περνάτε στη σχολή που θέλετε, καλή φοιτητική ζωή όσοι δεν τα καταφέρετε, υπάρχει και η δυνατότητα να πάτε σε κάποια άλλη σχολή ή και να προσπαθήσετε του χρόνου (χωρίς σχολείο αυτή τη φορά). Να μη νιώθετε άσχημα, γιατί πιστέψτε με οι πανελλήνιες δεν είναι το τέλος του κόσμου Είναι η αφετηρία της ενήλικης ζωής σας. Και τα όμορφα τώρα ξεκινούν :*
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Βρε καλώς το νέο αίμαΑρχικά συγχαρητήρια στο παιδί που πέρασε χωρίς φροντιστήριο,είναι παράδειγμα για όλους εμάς που γκρινιάζαμε όλη τη χρονιά.(εγώ ειδικά).Λοιπόν,
Έκθεση:14,5 (περίμενα χειρότερα :p)
Φυσική:15,8
Χημεία:18.5
Βιολογία:18,1
Σύνολο:17.028
Ευελπιστώ ιατρικών εργαστηρίων(ίσως και χημικό στο ηράκλειο αν και φαίνεται λίγο μακριά )
Kαλή επιτυχία σε όλους και εύχομαι όλοι να πάρουμε το δρόμο μας!
Έμμα
Νεοφερμένος
Φώτη, δεν σε γνωρίζω προσωπικά αφού είμαι νέο μέλος στο ischool, αλλά μέσα από τα μηνύματα σου που έχω διαβάσει κατά καιρούς καταλαβαίνω ενα πράγμα: ότι είσαι, χωρίς αμφιβολία, όχι μόνο ένας άριστος μαθητής (γεγονός που διαφαίνεται από τους βαθμούς σου) αλλά συνάμα, ένας μαθητής που ενδιαφέρεται για το μέλλον του, που έχει στόχους, που δεν είναι αδιάφορος και πάνω από όλα που δεν τα παρατά!!! Μην τα παρατήσεις λοιπόν και τώρα !!! Πολλοί είναι αυτοί που χαίρονται με την "αποτυχία" σου. Πολλοί περίμεναν πως και πως να έρθει αυτή η στιγμή για να σε χλευάσουν και να ειρωνευτούν. Το ερώτημα είναι: "θα τους αφήσεις;" Καταλαβαινω απόλυτα πως νιώθεις τώρα γιατί του χρόνου δίνω και εγώ πανελλήνιες και τρέμω μήπως δεν φανώ αντάξια των περιστάσεων, μήπως δεν επαληθευσω τα "εικοσάρια μου". Βάλε λοιπόν έναν μεγάλο στόχο, πείσμωσε όσο δεν πάει και έλα του χρόνου να ξαναδώσεις εξετάσεις, να ξαναδώσεις μια ευκαιρία στον εαυτό σου γιατί το ξέρεις καλύτερα από τον καθένα ότι το σημερινό αποτέλεσμα δεν είναι ΕΣΎ!!!!
Μπορεί η ιατρική Αλεξανδρούπολης να πάει 18300 και κάτω;;
Επειδη στις ιατρικες δεν παιζει η αυξηση θεσεων λογω δυσκολιας εκθεσης και φυσικης και λιγο βιολογιας βλ.στατιστικα λιγο χλωμο 200-250 κατω ομως σιγουρα. Στα αλλα ομως θα γινει χαμος που αρχιζουν και αυξανονται οι θεσεις θα δεις 3ο πεδιο μειον 700 μορια κατω.
Unseen skygge
Πολύ δραστήριο μέλος
gabrielf5000
Νεοφερμένος
Guest 092312
Επισκέπτης
Για το Φώτη: Αν περνάς αγόρι μου στη Χίο θα είναι το καλύτερο δώρο. Δεν είσαι πολύ παιδί του έξω και του κόσμου οπότε νομίζω αν πας στο νησί θα περάσεις τέλεια, θα κάνεις φίλους, θα απομακρυνθείς από τους γονείς σου που σίγουρα σε έχουν καταπιέσει και θα πάρεις τη ζωή στα χέρια σου. Να θυμάσαι οτι το τί θα σπουδάσεις δεν έχει πια και τόση σημασία ειδικά για σένα που θες να φύγεις εκτός Ελλάδος. Ελπίζω να έρθεις εδώ σε Χ χρόνια και να δεις αυτό το ποστ και να μού πεις οτι είχα δίκιο. Σε αγαπάμε όλοι και είμαστε περήφανοι για την προσπάθειά σου!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- Lazarosko
- Hased Babis
- SteliosDjent
- thepigod762
- suaimhneas
- Μήτσος10
- kiyoshi
- Τρελας123
- BillyTheKid
- Anonymous1
- Aggel0sss
- Joji
- doublepoulos
- buffon85
- Panagiotis849
- Mammy Nun
- SlimShady
- seduv
- Nefeloula
- Sense
- calliope
- DemetriaP
- Kankounkounkoun
- Αλκης Κ.
- MarcoReus
- J.Cameron
- luisnazariodelima
- Έμμα
- Fanimaid
- Lydia6902
- jj!
- JohnGreek
- Adolfo valencia
- marylou_290
- Libertus
- Dimitris9
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.