Eupatridis
Πολύ δραστήριο μέλος
Οτι εγινε,εγινε τώρα και δεν ωφελεί να κοιτάω πίσω.
Οπότε τωρα έχουμε σαν επιλογή,το τμημα Πολιτικών Επιστημών στο Ρέθυμνο Κρήτης,που εχει 13330 (πιστεύετε πως θα κατέβει 80 μόρια; ). Και μετά απο ενα εξάμηνο,κανω αίτηση μετεγγραφής και έρχομαι στο αντίστοιχο τμήμα της Αθήνας(το Πολ.Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης Παντείου ειναι το αντίστοιχο; ),λόγω μονογονεικης οικογένειας.
Πάω στην σχολή και βλέπω .Και εαν δεν με ικανοποιεί,ξαναδίνω
Seeing the good,when its all going bad
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mακάρι.. Αλλά αν δεν περάσω θεσσαλονίκη καλά να τα πάθω.. Έκανα κάτι βλακείες...
Έλα αισιοδοξία! Αν πέσουν πάνω από 120 μόρια στη Θεσ/νικη θα μπεις! Και αυτό είναι εφικτό φυσικά αφού θα πέσουν και μάλιστα αρκετά! Τουλάχιστον έτσι λένε φροντιστήρια, καθηγητές, βαθμολογητές, δημοσιογράφοι, το υπουργείο κλπ. Ε, τόσο έξω να πέσουν όλοι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alibaba
Νεοφερμένος
Δεν ξέρω όμως αν πιανω ηλεκτρολόγων πάτρας επειδή πρειπει να πέσει 320 μόρια για να μπώ. Τί λέτε μπορεί να δούμε τέτοια πτώση ή ειναι πολύ;
>farfalina<
Νεοφερμένος
Υπάρχει η τρελή περίπτωση να ανέβουν?? Απ'ότι είδα έχω 60 μόρια παραπάνω από την περσινή βάση της νομική θεσ\νίκηςΈλα αισιοδοξία! Αν πέσουν πάνω από 120 μόρια στη Θεσ/νικη θα μπεις! Και αυτό είναι εφικτό φυσικά αφού θα πέσουν και μάλιστα αρκετά! Τουλάχιστον έτσι λένε φροντιστήρια, καθηγητές, βαθμολογητές, δημοσιογράφοι, το υπουργείο κλπ. Ε, τόσο έξω να πέσουν όλοι;
Υπάρχει η τρελή περίπτωση να ανέβουν?? Απ'ότι είδα έχω 60 μόρια παραπάνω από την περσινή βάση της νομική θεσ\νίκης
Λες; Ε δεν το νομίζω! Έλεος αν ανέβουν φέτος. Εδώ πέρυσι έβαλαν πανεύκολα και έπεσαν κιόλας λίγο οι βάσεις
Θέλω να πιστεύω πως όχι. Και γω έχω βγάλει 100 περίπου μόρια πάνω από νομική αθήνας. Ελπίζω να μην κάτσει καμιά στραβή και δεν τις πιάσουμε. Πάντως όλοι λένε ότι θα πέσουν. Επομένως θέλω να πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά.
jasonbin
Νεοφερμένος
>farfalina<
Νεοφερμένος
Μακάρι!!Αν ανέβουν θα τους κάψω το σπίτι!!Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!!!!!!!!!!Λες; Ε δεν το νομίζω! Έλεος αν ανέβουν φέτος. Εδώ πέρυσι έβαλαν πανεύκολα και έπεσαν κιόλας λίγο οι βάσεις
Θέλω να πιστεύω πως όχι. Και γω έχω βγάλει 100 περίπου μόρια πάνω από νομική αθήνας. Ελπίζω να μην κάτσει καμιά στραβή και δεν τις πιάσουμε. Πάντως όλοι λένε ότι θα πέσουν. Επομένως θέλω να πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά.
Onair
Νεοφερμένος
- Μαθηματικά Κατ.: 20
- Φυσική Κατ.: 19,6
- ΑΕΠ: 19,3
- ΑΟΔΕ: 20
- Μαθηματικά Γεν.: 19,9
- Έκθεση: 17,9
Και έβγαλα 19659 μόρια
johnnynoisemaker
Επισκέπτης
haroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ξέχασα να τα δω αναλυτικά και τώρα το σχολείο είναι κλειστό!!!
Έχετε δίκιο που βάλατε -! και εγώ το ίδιο θα έκανα!
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Eξαρταται... Που στοχευεις?? Παντως οπως και να εχει τα πηγες παρα πολυ καλα και θα πρεπει να εισαι περηφανος!! Συγχαρητηρια...ρε παιδια δεν υποτιθεται οτι ο δευτερος βαθμολογητης κοιταει και λιγο τα γραπτα μας???στο σχολειο μου σημερα ειχαμε στα μαθηματικα κατευθηνσης ολοι τον ιδιο βαθμο και στους δυο βαθμολογητες!!!!!!!!!για να μην μιλησω για την τεραστια αποκλιση απο αυτα που μου ειχαν πει στο φροντιστηριο (μου ειχαν πει το λιγοτερο 18 και τελικα ειχα 16,8!!!)...τεσπα...εβγαλα 18.000 στο 3ο πεδιο και 18.136 στο 5ο....δεν ξερω αν πρεπει ν ενθουσιαστω ή οχι....??
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Και φια ποια σχολη ενδιαφερεσαι?ρε παιδια δεν υποτιθεται οτι ο δευτερος βαθμολογητης κοιταει και λιγο τα γραπτα μας???στο σχολειο μου σημερα ειχαμε στα μαθηματικα κατευθηνσης ολοι τον ιδιο βαθμο και στους δυο βαθμολογητες!!!!!!!!!για να μην μιλησω για την τεραστια αποκλιση απο αυτα που μου ειχαν πει στο φροντιστηριο (μου ειχαν πει το λιγοτερο 18 και τελικα ειχα 16,8!!!)...τεσπα...εβγαλα 18.000 στο 3ο πεδιο και 18.136 στο 5ο....δεν ξερω αν πρεπει ν ενθουσιαστω ή οχι....??
Sonic_X
Νεοφερμένος
Ρε πότε θα βγουν τα αποτελέσματα στο site του υπουργείου;;;;;
Ξέχασα να τα δω αναλυτικά και τώρα το σχολείο είναι κλειστό!!!
Επίσης ξέχασα να κουτσομπολέψω και τα αποτελέσματα των άλλων! :-)
Μάλλον από αύριο.
Μόλις μπήκαν στο υπουργείο
Ορίστε και το link: https://www.ypepth.gr/efarmoges/gel_vathm.php
Andriana93
Εκκολαπτόμενο μέλος
από: https://www.minedu.gov.gr/index.php?...=82:anakoinwseiseksetasewn&Itemid=786&lang=el στο τελος της σελιδας!
Agouri
Νεοφερμένος
Μπορώ να ζητήσω αναβαθμολόγηση και να ελπίζω σε μια καλύτερη γενική βαθμολογία?
Έβγαλα 16,302 μόρια, και μπορώ να πω έχω αγχωθεί :/
Για άλλες σχολές υπολόγιζα, αλλού με βλέπω να πηγαίνω...
noobos
Νεοφερμένος
temisdas@gmail
Νεοφερμένος
Να ρωτησω πωσ γινεται να μαθω τισ αναλυτικες βαθμολογιεσ των δυο διορθωτων?
geokam
Δραστήριο μέλος
Στα σχολεία αποστέλλεται απόκομμα των τετραδίων σας με τους αναλυτικούς βαθμούς, ενώ από τον Σεπτέμβρη μπορείς με αίτηση να δεις και το γραπτόλοιπον παιδια εγω εβγαλα 16727 στο 5ο πεδιο που ειναι αρκετα καλα αφου μπορω να ερθω και αθηνα λογω τριτεκνου.
Να ρωτησω πωσ γινεται να μαθω τισ αναλυτικες βαθμολογιεσ των δυο διορθωτων?
shikabalas
Εκκολαπτόμενο μέλος
forakos
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.