ArminVanBuuren
Εκκολαπτόμενο μέλος
εμενα πχ μου εδωσε 700 μορια στο 2ο-4ο το αοθ
αν σκοπευεις για 17000+ τοτε δε θα ελεγα να το ρισκαρεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OChemist
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω προσωπικα χ*****α για το ΑΟΘ...Τελειωσα....εδωσα.......και κατα ΠΑΣΑ πιθανοτητα περασα εκει που θελω!!!!!Αρα δεν πολυ σκαω....Το ΑΟΘ δινει μορια με την εννοια οτι ειναι πανευκολο και γραφεις ενα 18-20 ανετα και αν εχεις λιγοτερο μεσο ορο του 18-20 στα αλλα σου δινει μορια καθως ειναι σα να δινεις 7 μαθηματα πανελληνιες.. απλα μαθηματικα χΔ
εμενα πχ μου εδωσε 700 μορια στο 2ο-4ο το αοθ
αν σκοπευεις για 17000+ τοτε δε θα ελεγα να το ρισκαρεις
Sourotiri
Πολύ δραστήριο μέλος
(Για να καταλάβουμε όλοι πως επηρρεάζουν οι ΑΟΘ και τα υπόλοιπα πεδία, εκτός του 5ου).
Μια δοκιμή σε υπολογιστή μορίων θα πείσει τον κάθε δύσπιστο.
nikstifler
Νεοφερμένος
Eskl1nd
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 565231
Επισκέπτης
Sourotiri
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα επίσημα στατιστικά στοιχεία για όλα τα μαθήματα βρίσκονται εδώ:
https://www.tovima.gr/files/1/2012/21/BΑΘΜΟΛΟΓΙΩΝ ΓΤΑΞΗΣ_2012.pdf
Το ποσοστό δεν κυμαίνεται γύρω στο 40%, αλλά, για τα τελευταία 4 χρόνια, από 23 μέχρι 34 τοις εκατό περίπου.
Εύκολα μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι, ανάλογα την χρονιά, οι αριστούχοι στις ΑΟΘ είναι μερικές φορές λιγότεροι από ό,τι:
Μαθηματικά Γενικής Παιδείας, Βιολογία Θετικής, Φυσική Θετικής, Χημεία Θετικής (2009),
Βιολογία Θετικής, Χημεία Θετικής (2010),
Χημεία Θετικής, ΑΟΔΕ Τεχνολογικής (2011)
και φυσικά και λιγότεροι σε άλλα, λιγότερο δημοφιλή μαθήματα, όπως η Φυσική Γενικής.
bapctotax
Νεοφερμένος
Θα ηθελα να ρωτησω,επειδη θελω να διαβασω το υπολοιπο βιβλιο του αοθ περα απο τα 5 πρωτα κεφαλαια,αν ξερετε κανενα site που να εχει σημειωσεις στα υπολοιπα κεφαλαια και ενα καλο βοηθημα που να εχει και τα 11 κεφαλαια του βιβλιου με σημειωσεις,ασκησεις κπλ;
geokam
Δραστήριο μέλος
Δύσκολα θα βρεις αναλυτικό βοήθημα για τα υπόλοιπα κεφάλαια δεδομένου ότι τα κεφάλαια αυτά δεν είναι στην ύλη του ενιαίου Λυκείου. Αν και όσα υπάρχουν, θα είναι για τους μαθητές των ΕΠΑΛ.Εγω που πηρα αοθ φετος στις πανελληνιες και στην κυρολεξια μου εσωσε τη ζωη!Στο 4ο πεδιο ειχα βγαλει 13.5 μορια ενω στο 5ο 15.9,δηλαδη πηρα 2000+ μορια!Αυτο εγινε γιατι εγραψα πανω απο 19 στο αοθ και 18 στα μαθηματικα γενικης που ειναι βαρυτητας στο 5ο.Οταν ειχα διαλεξει το αοθ δεν περιμενα να μου ανεβαζε κατα πολυ τα μορια,ελα ομως που τα ανεβασε.Γενικα,αν σας αρεσουν τα οικονομικα και θελετε ενα μαθημα(για την ακριβεια 2 με τα μαθηματικα γεν.) για να καλυψετε ''χαμενα μορια'' απο δυσκολα μαθηματα κατευθνησης,οπως μαθηματικα,φυσικη,αρχαια κπλ,παρτε το αοθ και δεν θα το μετανιωσετε.Δυστυχως ομως,πρεπει να δωσετε προσοχη στο αοθ γιατι ειναι ενα κομβικο μαθημα σε θεμα μοριων που δεν ειναι σωστο να παραμεληθει,καθως υπαρχει περιπτωση να σας ''κοψει τα φτερα'' αν δεν γραψετε καλα.Το αοθ σε γενικες γραμμες ειναι ευκολο μαθημα αλλα θελει ιδιαιτερη προσοχη σε καποια σημεια της θεωριας που θεωρουνται απο πολλους ''αχρηστα'' και πολυλογιες,οπως το 3 κεφαλαιο που εχει ιδιαιτερη ασκησοθεωρια και το 2ο που εχει για τη καμπυλη ζητησης.Αυτη ειναι η γνωμη μου πανω στο αοθ.
Θα ηθελα να ρωτησω,επειδη θελω να διαβασω το υπολοιπο βιβλιο του αοθ περα απο τα 5 πρωτα κεφαλαια,αν ξερετε κανενα site που να εχει σημειωσεις στα υπολοιπα κεφαλαια και ενα καλο βοηθημα που να εχει και τα 11 κεφαλαια του βιβλιου με σημειωσεις,ασκησεις κπλ;
Στο https://economics.blogs.gr/θεματα-πανελληνιων-3/ μπορείς να δεις τις απαντήσεις των θεμάτων των ΕΠΑΛ για να μπορείς να πάρεις μια ιδέα.
Στην κατοχή μου έχω παλιές σημειώσεις από τα κεφάλαια 7 και 9, τις οποίες δεν έχω αναρτήσει στο https://economics.blogs.gr και δε γνωρίζω πώς μπορείς να τις δεις στο σύνολό τους.
Υ.Γ. Ενδιαφέρεσαι να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου ή να έχεις περισσότερα εφόδια ενόψει μελλοντικής σου εισόδου σε οικονομική σχολή;
bapctotax
Νεοφερμένος
Υ.Γ. Ενδιαφέρεσαι να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου ή να έχεις περισσότερα εφόδια ενόψει μελλοντικής σου εισόδου σε οικονομική σχολή;
Ναι,μου ειχαν πει η καθηγητρια μου στο σχολειο και αλλοι οτι το βιβλιο σε καποια σημεια του που ειναι εκτος υλης θεωρουνται δεδομενα σε πολλα αει για αυτο μου προτειναν να το διαβασω οχι μονο για αυτα τα σημεια που δεν μου ειπαν ποια ειναι(!)[ αν και πιστευω οτι ειναι μερικα που εχει μερικα σαν εισαγωγη στη μακρο και το αεπ] αλλα γενικα να αποκτησω γνωσεις πανω στα οικονομικα.Ναι ενδιαφερομαι να αποκτησω γνωσεις πανω στα οικονομικα γιατι κατα 99.9% θα μπω σε αει του 5ου αρα καλυτερα να αρχιζω να σκεφτομαι...οικονομικα!
geokam
Δραστήριο μέλος
Υ.Γ. Παντως θεωρουν περισσοτερο δεδομενες τις μαθηματικες γνωσεις σου παρα τις οικονομικες. Κατα τη γνωμη μου (αφου εχεις απορια) πιο χρησιμα ειναι τα κεφαλαια 6 7 9.
geokam
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
undead2033
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AlexanderTheGre
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος
undead2033
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επειδη ειδα οτι εχει και ασκησεις, πως πανε τα θεματα? Τα 2 πρωτα θεωρια και τα επομενα 2, ασκησεις?
manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος
2ο Θεωρια
3ο,4ο ασκησεις
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος
2ο: Θεωρία
3ο: Άσκηση (εφαρμογή τύπων)
4ο: Πρόβλημα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.