fasok
Νεοφερμένος
Είδα στη βιβλιοθήκη του ischool που έχει τη θεωρία του ΑΟΔΕ, αλλά θα ήθελα ακριβώς τις σελίδες από το βιβλίο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosclick
Νεοφερμένος
Απόσπασμα από την ανακοίνωση του ΥΠΕΠΘ για την ύλη του ΑΟΔΕ για το 2007-2008 (βρίσκεται και στη βιβλιοθήκη):Επειδή θα πάω Γ' Λυκείου και έχω πάρει το βιβλίο του ΑΟΔΕ, αλλά δεν ξέρω την ύλη που εξετάζεται στις πανελλαδικές, μπορεί κάποιος της τεχνολογικής που έδινε πανελλήνιες το 2008 να μου πει την ύλη που του είχε δώσει ο καθηγητής του (και αν γίνεται και κανένα SOS);
Είδα στη βιβλιοθήκη του ischool που έχει τη θεωρία του ΑΟΔΕ, αλλά θα ήθελα ακριβώς τις σελίδες από το βιβλίο.
ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Από το βιβλίο «Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Υπηρεσιών» της Γ΄ τάξης Γενικού Λυκείου Τεχνολογικής Κατεύθυνσης των Δ. Μπουραντά, Α. Βάθη κ.ά. έκδοση Ο.Ε.Δ.Β. 2007.
Κεφάλαιο 1 Επιχειρήσεις και Οργανισμοί
1.2 Η Επιχείρηση (σ. 25-29)
1.3 Λειτουργίες της Επιχείρησης (σ. 30-34)
1.4 Η Επιχείρηση και το Περιβάλλον της (σ. 34-37)
1.5 Η Αποτελεσματικότητα των Επιχειρήσεων (σ. 37-43)
Κεφάλαιο 2 Η Επιστήμη της Διοίκησης των Επιχειρήσεων
2.1 Εισαγωγικές Έννοιες (σ. 55)
2.2 Οργάνωση και Διοίκηση (σ. 56-63)
2.3 Mάρκετινγκ (σ. 64-69)
2.4 Διοίκηση Πωλήσεων (σ. 70- 72)
2.5 Χρηματοοικονομική Διοίκηση (σ. 73-75)
2.6 Διοίκηση Παραγωγής (σ. 76-79)
2.7 Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων (σ. 80-84)
Κεφάλαιο 3 Διοικητικές Λειτουργίες
3.3. Διεύθυνση (σ. 123-134)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ενδέχεται να υπάρξουν μικροαλλαγές στην ύλη, γι' αυτό τέλη Σεπτέμβρη ρίξε μια ματιά για την <<καινούργια>> ύλη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fasok
Νεοφερμένος
Μήπως έχετε και κανένα sosάκι;
kotsos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ιορδανης
Νεοφερμένος
kypselioths
Νεοφερμένος
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Hurr
Εκκολαπτόμενο μέλος
Aggelos!
Νεοφερμένος
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω πχ εχω δυσκολιες στην αποστηθηση και πρεπει να αφιερωνω τουλαχιστον 3 ωρες τη βδομαδα για τις ΑΟΔΕ. Και παλι, ενω τα ξερω τελεια, μπορει να κολλησει το μυαλο μου και να τα μπερδεψω και να μην θυμηθω μια προταση. Κατι που δεν παθαινω σχεδον ποτε στις ασκησεις(μαθηματικα-φυσικη-ΑΕΠΠ).
Δηλαδη, τοσο διαβασμα... και στο τελος υπαρχει πιθανοτητα να μην γραψω το 20αρι που λετε...
Cosdel
Νεοφερμένος
Αν το συνηθισεις για τις πρωτες 4-5 σελιδες ειναι το ιδιο πραγμα. Ρουτινα μεν αλλα θελει πολλες ωρες.
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Για το ΑΟΔΕ δεν υπαρχει ευκολο και δυσκολο, πρεπει να τα μαθεις ολα παπαγαλια.
Αν το συνηθισεις για τις πρωτες 4-5 σελιδες ειναι το ιδιο πραγμα. Ρουτινα μεν αλλα θελει πολλες ωρες.
Όντως θέλει. Εγώ σκοτώνομαι να το μάθω. Δε μπορώ με τίποτα την παπαγαλία.
Daisuke
Νεοφερμένος
kotsos
Εκκολαπτόμενο μέλος
theodim
Νεοφερμένος
(54σελ/2σελ/ημερα=27ημερες) και μετα υπαρχει και χρονος για επαναληψη! δεν το ειχα σκεφτει ποτε ετσι yee!! .. Αυτο το τοπικ το εφτιαξα περισσοτερο για να ενθαρινω οσους δεν εχουν αρχισει και να το βλεπω για να πεισθω οτι υπαρχει ακομα ελπιδα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
και επισης παω στοιχημα πως κανεις δεν εχει το κουραγιο να μαθαινει 2 σελιδες/μερα για 27 μερες!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
theodim
Νεοφερμένος
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
προτιμησα να το παιρνω σε δοσεις καθε φορα που διαβαζω ΑΟΔΕ!
ειναι η μονη λυση!
Iraklis7
Νεοφερμένος
Δεν Υπαρχει σωτηρια!! λες να οργανωσουμε ομαδικο χαρακιρι μεσω του φορουμ?
εγώ μαζί σου πάντως!!!
who
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.