Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειχα λυσει μονο 1 θεμα απο τα 4(και κατι σκορπια απο τα αλλα), αλλα τους αρεσε η λυση και η σκεψη. Βεβαια στον Ευκλειδη δεν πηγα γιατι το ξεχασα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος
ομιτζι.πως γίνεται να το ξέχασες???Ετσι ειναι, ετσι ειχα περασει κι εγω στον Ευκλειδη(καααποτε)
Ειχα λυσει μονο 1 θεμα απο τα 4(και κατι σκορπια απο τα αλλα), αλλα τους αρεσε η λυση και η σκεψη. Βεβαια στον Ευκλειδη δεν πηγα γιατι το ξεχασα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
giorgos (H)
Νεοφερμένος
:thanks: :thanks: :thanks: :thanks:χμ,να σου πω,δεν παίρνω και όρκο,αλλά σε πρώτη φάση νομίζω ότι εξαρτάται πρώτα από το πως τα πήγαν οι άλλοι μαθητές [που ανεβάζουν ή κατεβάζουν αντίστοιχα το επίπεδο] αλλά είναι και πολύ φλου.Δηλαδή μπορεί να γράψεις και ένα μόνο θέμα,αλλά η λύση που θα έχεις βρει να είναι τόοοοσο wow που να ενθουσιαστούν.
Επαναλαμβάνω ότι δεν είμαι σίγουρη γι'αυτά που λέω
Δηλαδή μάλλον ελπίζω να τους φτάσει το γεγονός ότι έλυσα τα δύο πρώτα θέματα αφού η λύσεις μου δεν ήταν καθόλου πρωτότυπες,ήταν σχεδόν ίδιες με τις δικές τους...
Έλεος...Δεν θα το ξέχναγα με τίποτα!Ετσι ειναι, ετσι ειχα περασει κι εγω στον Ευκλειδη(καααποτε)
pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος
:thanks: :thanks: :thanks: :thanks:
Δηλαδή μάλλον ελπίζω να τους φτάσει το γεγονός ότι έλυσα τα δύο πρώτα θέματα αφού η λύσεις μου δεν ήταν καθόλου πρωτότυπες,ήταν σχεδόν ίδιες με τις δικές τους...
Έλεος...Δεν θα το ξέχναγα με τίποτα!
Mα ναι,ούτε εγώ θα μπορούσα να το ξεχάσω! να πέρναγα στην επόμενη φάση κ θα έκανα πάρτι!
jimmy007
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δύο θέματα είναι λογικά αρκετά για να περάσεις στην επόμενη φάση διότι το 60% περίπου που πάει δεν λύνει συνήθως τίποτα(από ότι ακούω από τους "τακτικούς" κάθε χρόνο).:thanks: :thanks: :thanks: :thanks:
Εγώ πάντως την μοναδική χρονιά που είχα παει, έλυσα και τα 4 θέματα. Και εγώ δεν πήγα στον Ευκλείδη γιατί αποκοιμήθηκα:xixi:. Όχι ότι θα το πέρναγα βέβαια.
giorgos (H)
Νεοφερμένος
:no1::no1::no1::no1:Δύο θέματα είναι λογικά αρκετά για να περάσεις στην επόμενη φάση διότι το 60% περίπου που πάει δεν λύνει συνήθως τίποτα(από ότι ακούω από τους "τακτικούς" κάθε χρόνο).
Εγώ πάντως την μοναδική χρονιά που είχα παει, έλυσα και τα 4 θέματα. Και εγώ δεν πήγα στον Ευκλείδη γιατί αποκοιμήθηκα:xixi:. Όχι ότι θα το πέρναγα βέβαια.
Ωραίος ο παίχτης!Μήπως έχεις και πληροφορίες για το πότε περίπου (ή ακόμα καλύτερα ακριβώς) βγαίνουν τα αποτελέσματα;Η σελίδα της μαθηματικής εταιρείας δεν δουλεύει εδώ και καιρό και δεν εμπιστεύομαι ιδιαίτερα το σχολείο μου.
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος
:no1::no1::no1::no1:
Ωραίος ο παίχτης!Μήπως έχεις και πληροφορίες για το πότε περίπου (ή ακόμα καλύτερα ακριβώς) βγαίνουν τα αποτελέσματα;Η σελίδα της μαθηματικής εταιρείας δεν δουλεύει εδώ και καιρό και δεν εμπιστεύομαι ιδιαίτερα το σχολείο μου.
eε,καπου στον ιανουάριο μωρέ
jimmy007
Εκκολαπτόμενο μέλος
:no1::no1::no1::no1:
Εγώ από το σχολείο μου το είχα μάθει....
pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος
giorgos (H)
Νεοφερμένος
pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος
Wasilis
Νεοφερμένος
P.S. Και τα προηγούμενων ετών θέματα κάνουν μιας και τα έβγαλαν απο την σελίδα της μαθηματικής εταιρία (Γ' Λυκείου). :no1:
Helena009
Νεοφερμένος
giorgos (H)
Νεοφερμένος
οοοοο μπράάάάβο συνάδελφε!
Χαχαχα!!Ευχαριστώ!!!Συγχαρητήρια και σε σένα και καλ΅η μας επιτυχία αύριο!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alex_bd
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εγώ δεν έγραψα καλά.
Τα θέματα ήταν πιο όμορφα από άλλες χρονιές
Ένα με μια ακολουθία/αριθμητική πρόοδο
2 γεωμετρικά εκ των οποίων το ένα (με τις χορδές) είχε πολύ ενδιαφέρον και ήθελε κάποια σκέψη
Και ένα αλγεβρικό
Σε γενικές γραμμές δηλαδή αν ήξερες θεωρία αριθμών από το σχολείο και γεωμετρία τα βασικά έβγαζες τουλάχιστον τα δυο θέματα.
Αν βάλουμε στην άκρη τις ελλείψεις (βασικών γνώσεων) έκανα και κάποιες μπαρούφες.
Ολόσωστο μόνο το τρίτο το αποδεικτικό με 3 εις άτοπον (μέσω Λάρισας).
Από όσους μίλησα εκεί τα πήγαν καλά και διασταύρωσαν και αποτελέσματα. Καλή επιτυχία σε σας!
giorgos (H)
Νεοφερμένος
Η θεωρία αριθμών που κολλάει;Καλησπέρα σε όλους
εγώ δεν έγραψα καλά.
Τα θέματα ήταν πιο όμορφα από άλλες χρονιές
Ένα με μια ακολουθία/αριθμητική πρόοδο
2 γεωμετρικά εκ των οποίων το ένα (με τις χορδές) είχε πολύ ενδιαφέρον και ήθελε κάποια σκέψη
Και ένα αλγεβρικό
Σε γενικές γραμμές δηλαδή αν ήξερες θεωρία αριθμών από το σχολείο και γεωμετρία τα βασικά έβγαζες τουλάχιστον τα δυο θέματα.
Αν βάλουμε στην άκρη τις ελλείψεις (βασικών γνώσεων) έκανα και κάποιες μπαρούφες.
Ολόσωστο μόνο το τρίτο το αποδεικτικό με 3 εις άτοπον (μέσω Λάρισας).
Από όσους μίλησα εκεί τα πήγαν καλά και διασταύρωσαν και αποτελέσματα. Καλή επιτυχία σε σας!
Μπράβο πάντως!!Εγώ πιστεύω θα έλυνα το 1ο θέμα αλλά δεν θυμόμουν τον τύπο του αθροίσματος αριθμητικής προόδου...Δεν είμαι και σίγουρος βέβαια..γεωμετρία δεν θυμάμαι τίποτα οπότε δεν τα άγγιξα και το τρίτο το δούλεψα με ότι παραγοντοποίηση μπορείτε να φανταστείτε αλλά κανένα αποτέλεσμα...Καλή επιτυχία σε όσους περιμένουν αποτελέσματα!!!
Helena009
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.