Proudqueen
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καμία σχέση...Στις επαναληπτικές τα θέματα ειναι σαφώς δυσκολότερα των κανονικών..στις επαναληπτικες τα θεματα ειναι πιο ευκολα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alkis1983
Νεοφερμένος
Proudqueen
Δραστήριο μέλος
αν δεν εχεις διαβασει ολα ειναι δυσκολα...
αυτο εννοειται ..παντως εγω εχω κοιταξει ολα τα θεματα σε ολα τα μαθηματα και μου φανηκαν αρκετα πιο ευκολα. και στο φροντ. το ιδιο μου ειπαν..τεσπα εχεις δικιο ειναι off topic αυτη η συζητηση
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Είναι θέματα από "αρρώστους" για αρρώστους.στις επαναληπτικες τα θεματα ειναι πιο ευκολα
Pazalina
Νεοφερμένος
Ξερετε αν τα θεματα που πεφτουν στις επαναληπτικες ειναι ευκολα?
Ποτε γινετε εξεταση?
Πρεπει να δωσω ολα τα μαθηματα η μονο αυτα που εχασα?
Δωστε μου οσες πληροφοριες μπορειτε σας παρακαλω γιατι εχω καταστεναχωρηθει με αυτο το θεμα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
heracliulas
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pazalina
Νεοφερμένος
Δεν απελπιζομαι... θα δωσω και του χρονου...
Pride
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος
Προστασία πριβάλλοντοςτι θεμα επεσε σημερα στην γλωσσα?
https://www.minedu.gov.gr/publications/docs/them_glo_gen_c_hmer_epan_1006.pdf
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geokam
Δραστήριο μέλος
Sourotiri
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα θεματα [οσα εδεησαν τελος παντων να ανεβασουν...] ειναι εδω:
https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...ata-epanalhptikwn-exetasewn-lykeiwn-2010.html
https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...hptikwn-exetasewn-esperinwn-lykeiwn-2010.html
Dias
Επιφανές μέλος
Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά άκουσα ότι δεν υπάρχουν επαναληπτικά ΑΟΘ γιατί δεν υπήρχε κανένας άρρωστος για να δώσει ΑΟΘ. (Με κάθε επιφύλλαξη).....βαριουνται να ανεβασουν τα θεματα των ΑΟΘ....
stefanosK
Δραστήριο μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
Αυτά είναι του 2009. Λέμε για του 2010...Τα θέματα του Ημερησίου στις Επαναληπτικές ΑΟΘ:
geokam
Δραστήριο μέλος
κι εγώ αυτό υποθέτωΔεν ξέρω αν ισχύει, αλλά άκουσα ότι δεν υπάρχουν επαναληπτικά ΑΟΘ γιατί δεν υπήρχε κανένας άρρωστος για να δώσει ΑΟΘ. (Με κάθε επιφύλλαξη).
Sourotiri
Πολύ δραστήριο μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
Και όμως υπάρχουν!!!!!!Aν οντως εχει γινει τετοιο πραγμα, τοτε πραγματικα μενω αφωνος!!!
https://www.ypepth.gr/themata/them_oik_epil_c_hmer_epan_1006.pdf
Μάλλον είχαν ξεχάσει να τα βάλουν....
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος
Empristis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.