Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος
καλά,μη σκεφτείς ότι πάω και για πρωταθλητισμό !απλά ξέρω κάποια βασικά πράγματα έτσι για χόμπυ..αλλά εφόσον ιδρώνω και υπάρχει κίνηση,κάτι θα γίνεται
Ενοείται....έχω φίλους πάντως που τρέχουν στον πεζόδρομο δίπλα στην παραλία και τρέχουν περισσότερη ώρα γιατί ξεχνιούνται....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
Ενοείται....έχω φίλους πάντως που τρέχουν στον πεζόδρομο δίπλα στην παραλία και τρέχουν περισσότερη ώρα γιατί ξεχνιούνται....
χαχα,αυτά είναιι!εμένα πριν λίγες μέρες κάτι με είχε πιάσει,δεν ξέρω τι ,ήθελα να πάω παντού τρέχοντας..χαχαχαα..πήγα να φωνάξω την κολλητή μου,έτρεχα,μετά που φύγαμε ήθελα να γυρίσω σπίτι μου τρέχοντας..(προηγήθηκε και γυμναστική στο αλσος που παμε)..ειναι συνηθεια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα ξεκινήσουμε και ποδήλατο σε λίγες μέρες...πρώτα στο πρόγραμμα βάλαμε το τρέξιμο,δε ξέρω γιατί ..επίσης μόλις γυρνάμε στο σπίτι μου,κάνουμε λίγο σχοινάκι η καθεμία,όσο αντέξουμε βασικά,γιατί είμαστε κουρασμένες και καταϊδρωμένες..έετσι,καταρχήν γυμνάζει τα πάντα και είναι η κατεξοχήν άσκηση αποβολής θερμίδων! και ποδήλατο προτείνωω στα σίγουρα!
Ειδικά έτσι όπως καίει η άμμος...Το τρέξιμο μπορείτε να το συνεχίσετε και στις παραλίες...τα πρωινά...η άμμος δίνει μεγαλύτερη αντίσταση και βοηθά πολύ!
Όσον αφορά αυτό που είπες για το σχοινάκι,μπορώ να πω πως δε το ήξερα...τί μαθαίνει κανείς..
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα ξεκινήσουμε και ποδήλατο σε λίγες μέρες...πρώτα στο πρόγραμμα βάλαμε το τρέξιμο,δε ξέρω γιατί ..επίσης μόλις γυρνάμε στο σπίτι μου,κάνουμε λίγο σχοινάκι η καθεμία,όσο αντέξουμε βασικά,γιατί είμαστε κουρασμένες και καταϊδρωμένες..
σχοινάκι πλέον κι εγώω..ακούραστα θυμάμαι το έκανα..τρέλα είχα..
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
σχοινάκι πλέον κι εγώω..ακούραστα θυμάμαι το έκανα..τρέλα είχα..
Και εγω... οταν ημουν 8! Γερασα τωρα δεν εχω τις ιδιες αντοχες
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εγω... οταν ημουν 8! Γερασα τωρα δεν εχω τις ιδιες αντοχες
Ειναι αποτελεσματικο παντως, καλα κανετε
χαχα,αξέχαστα χρόνια!ε,σιγά καλέ,μια χαρά μπορεί κανείς ανά τα χρόνια κι εγώ το πιστεύω πως είναιι!
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος
Ειδικά έτσι όπως καίει η άμμος...
εεεε υποτίθεται ότι θα πας το πρωί και θα τρέχεις κοντά στη θάλασσα όπου η θερμοκρασία είναι πιο φυσιολογική!!!
Πάντως αν καταφέρεις και ασχοληθείς συστηματικά με την γυμναστική το καλοκαίρι μέσα στον καύσονα,νομίζω οτι μπορείς να ασχοληθείς οποιαδήποτε στιγμή....!!
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος
Αρκεί να έχεις αντοχή...
Πιστεύω ότι είναι θέμα θέλησης...μπορείς να κάνεις κάποια διαλείμματα όταν κουράζεσαι αλλά το όλο point είναι να έχεις κουράγιο και θέληση να ξαναρχίσεις μετά από το διάλειμμα αυτό....!!!Γενικά όσα χρόνια αθλούμαι ποτέ δεν συμπάθησα το τρέξιμο σαν τρόπο άθλησης....(εννοώ να τρέχω απλά στον δρόμο ή κάτι παρόμοιο)
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος
Και τι κάνεις ως τρόπο άθλησης??
Ποδόσφαιρο έπαιζα 12 χρόνια μέχρι να με κάψουν τα φροντιστήρια..!!!
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρκετά χρόνια πάντως..!!!
Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος
Πιο πολύ δε βοηθάει όμως το σχοινάκι?
Εντονότερη άσκηση...σίγουρα βοηθά στο να αναπτύξεις αντοχή και γενικά στο σώμα...
Mercury
Επιφανές μέλος
Ποδήλατο χίλιες φορές
Και τώρα το καλοκαιράκι,αντί να λιώνετε στον ήλιο στην παραλία,να κολυμπάτε.
άντζυ
Δραστήριο μέλος
Κ όπως λέει κ το Μαράκι πιο πάνω είναι τέλειο το σχοινάκι.!!
Επίσης θα συμφωνήσω με τον Yury..Το κολύμπι κάνει πολύ καλή δουλειά.!! Όπως επίσης όταν είστε παραλία με φίλους δοκιμάστε ρακέτες ή beach volley..!! Και θα κάψετε πολλές θερμίδες κ θα έχετε ομοιόμορφο μαύρισμα..! Εγώ προσωπικά το λιώνω στις ρακέτες..!!
DrEaMErOus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.