Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Ο Μαρακης σου κανει κι εσενα;Ορίστε και ένα άλλο με όλα τα στοιχεία:
Κάνε βαρύ κουράγιο ναύτη μάγκα αλλιώς μην ζητάς χρυσομαλούσα φεμινίστρια κόρη να σε πάρει Η' κουρέψου ή αγόρασε πατάτες αύριο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CHE* Billio
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
lakis
Νεοφερμένος
Οποιος μπορει ας μου γραψει την λυση μηπως να την δω μηπως και πεσει παρομοια!
Ευχαριστω προκαταβολικα!
arisar
Νεοφερμένος
napstor
Δραστήριο μέλος
σωστος:no1:2 M σημαίνει ότι στα 1000 ml διαλύματος περιέχονται 2 μολ Η2SO4 (Mr=98) άρα 2χ98=196 γραμμ. Τώρα, η μάζα του διαλύματος είναι m=dxV=1.1x1000=1100 γραμμ. Και μετά εφαρμόζεις την απλή μέθοδο των τριών : Στα 1100 γραμμ. διαλύματος περιέχονται 196 γραμμ. H2SO4 Στα 100 περιέχονται χ Εάν κάνεις τις πράξεις βγαίνει 17,8 Άρα η περιεκτικότητα είναι 17,8% w/w........Ελπίζω να βοήθησα.......
ηθελα να τη λυσω αλλα δεν θυμομουν το Mr ποσο ειναι
arisar
Νεοφερμένος
napstor
Δραστήριο μέλος
νομιζω ο ατομικος αριθμος δεν ειναι?αληθεια,πως το βρισκεις?δεν θυμαμαιΤου Η είναι 2 του Ο είναι 16 και του S είναι 32.....
arisar
Νεοφερμένος
lakis
Νεοφερμένος
Ninior15
Νεοφερμένος
silver doe
Νεοφερμένος
ποπο ιδεα δεν εχω απο θετικα μαθηματα..Μακαρι να περασω την πρωτη φετος ωστε να παω θετικη του χρονου
καλε αν δεν εχεις ιδεα απο θετικα πως θα πας θετικη??(κι εγω θετικη θελω)
papas
Διάσημο μέλος
ποπο ιδεα δεν εχω απο θετικα μαθηματα..Μακαρι να περασω την πρωτη φετος ωστε να παω θετικη του χρονου
Υπαρχει ενα ατελειωτο καλοκαιρι να πορωθεις με μαθηματικα,φυσικη,χημεια
thewatcher
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπόν αύριο γράφω Χημεία και έτσι όπως έλυνα τις ασκήσεις που έχω στην ύλη δεν μπορεσα να λύσω την εξης <<Να υπολογισετε την % w/w περιεκτικοτητα διαλυματος θειικου οξεως(Η2SO4) με C=2M και πυκνοτητα 1,1 g/mL(σ164//ασκ 59)>>
Οποιος μπορει ας μου γραψει την λυση μηπως να την δω μηπως και πεσει παρομοια!
Ευχαριστω προκαταβολικα!
Γιατι μου έκλεψες την προσωπικήν μου εικόναν, φίλτατε;
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Στην Β Γυμνασίου είχα 16 17 18 έγραψα 17
Στην Γ Γυμνασίου είνα 17 18 18 έγραψα 18.
Τώρα στο Λύκειο θα δούμε
chem22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπράβο Ραφαέλα πολυ καλοί βαθμοί !!!:no1:Με την Χημεία από την Β τάξη Γυμνασίου της έτρεφα μια συμπάθεια
Στην Β Γυμνασίου είχα 16 17 18 έγραψα 17
Στην Γ Γυμνασίου είνα 17 18 18 έγραψα 18.
Τώρα στο Λύκειο θα δούμε
Ειρηνάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Panagiota1508
Εκκολαπτόμενο μέλος
στη γ γυμνασιου ειχα 17 18 18 και εγραψα 19()
και φετος που λετε τα πηγα χαλια,τα βρηκα πολυ δυσκολα ρεε..()
κριμα γιατι η χημεια ειναι το αγαπημενο μου μαθημα και το πηρα κατακαρδα...
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστώ παρα πολύ:thanks:Μπράβο Ραφαέλα πολυ καλοί βαθμοί !!!:no1:
djimmakos
Διάσημο μέλος
Στις εξετάσεις τα είχαμε όλα εκτός από δεσμούς και στοιχειομετρικούς υπολογισμούς. Γενικά ήταν ωραία η χημεία φέτος, καμία σχέση μ' αυτή του γυμνασίου.
:iagree:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- GeoCommand
- nearos
- tomftw
- MR WHITE
- bill09876
- just some guy
- User1294
- Joji
- Magigi
- Theodora03
- Nikoletaant
- Than003
- Unboxholics
- spring day
- PanosBat
- nimbus
- F1L1PAS
- charmander
- Ameliak
- oups
- margik
- Marple
- Lia 2006
- Chemwizard
- alexgiann
- johnstamatis34
- Scandal
- ggl
- Pharmacist01
- Panagiotis849
- Kitana
- Annou1
- Meow
- desp1naa
- maria2001
- kiyoshi
- augustine
- penelopenick
- Maynard
- T C
- theodoraooo
- evelina23
- Mammy Nun
- Ελεγκολόγος
- eukleidhs1821
- Cat lady
- angies
- Giii
- l0garithm
- Mashiro@Iberan
- maria12344
- Johnman97
- xrisamikol
- Alexandra Chatzin
- Apocalypse
- Yvonnikou
- Nala
- Appolon
- tsiobieman
- το κοριτσι του μαη
- SlimShady
- menual
- Wonderkid
- Basiliki
- roud
- George_dr
- Εριφύλη
- Eirinakiii8
- L0st
- Mariahj
- An_uknown_world
- panosveki
- igeorgeoikonomo
- KingPoul
- Jimmis18
- Georgekk
- pinkheart
- snowy
- constansn
- emzou
- globglogabgalab
- papa2g
- vetas
- Sense
- Nikoleta_Giann
- Devilshjoker
- aekaras 21
- stav.mdp
- nucomer
- mariaab
- KaterinaL
- Outer Banks
- _Aggelos123
- chembam
- giannhs2001
- BioChemical
- Alexandros973
- Glorious12
- Alexandros36k
- thecrazycretan
- sweater weather
- neurogirl
- iminspain
- chem22
- αλεξακαρλ
- ssalex
- Ελλη
- suaimhneas
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.