Δολοφονία οπαδού της αεκ

aggorf

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο aggorf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Θράκης. Έχει γράψει 247 μηνύματα.
Σήμερα τα ξημερώματα δυστηχώς πέθανε 22χρονος οπαδός της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια που προκάλεσαν οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και του Παναθηναϊκού που επιτέθηκαν σε αεκτζήδες έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ..
 

constansn

Δραστήριο μέλος

Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 579 μηνύματα.
Σήμερα τα ξημερώματα δυστηχώς πέθανε 22χρονος οπαδός της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια που προκάλεσαν οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και του Παναθηναϊκού που επιτέθηκαν σε αεκτζήδες έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ..
Ένα νέο παιδί νεκρό, μια οικογένεια διαλυμένη για το τίποτα.
 

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,728 μηνύματα.
Μα ειναι δυνατον να σκοτωνονται παιδια για το γαμημενο ποδοσφαιρο?
Αν δεν μπορουν να κανουν κατι ας το καταργησουν ,δεν προσφερει τιποτα εν τέλει ,μονο αλητεια ,κλεψια , ξεπλημα,απατη ,τζογο και πονο...
 

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,217 μηνύματα.
Θα το πω και θα το λέω συνέχεια ότι η μεγαλύτερη βρώμα στα γήπεδα είναι οι σύνδεσμοι, είναι αυτοί που υποκινουν κόσμο και πιο πολύ τους νέους, παθιαζοντας τους και όχι μόνο ,για να δείξουν και καλά ποιοι είναι πιο δυνατοί και όλες αυτές τις μακακιες που στοιχίζουν τις ζωές ανθρώπων.... αυτό πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή, το ποδόσφαιρο ήταν είναι και θα είναι ψυχαγωγία και αντιπαλότητα για 90 λεπτά μέσα στο γήπεδο, τίποτα παραπάνω και κάποιοι δεν το σέβονται αυτό.... οι Κροάτες λοιπόν είναι ένοχοι για φόνο με την συγκατάθεση της Ελληνικής αστυνομίας, σε ένα περιβάλλον που είχε οικογένειες με παιδιά , αυτό τα λέει όλα.... δεν αρκεί να τιμωρηθούν οι ένοχοι, άλλωστε δεν θα φέρει και τα αδικοχαμένα παιδιά πίσω, πρέπει να γίνει κάτι ώστε να σωθούν όλα τα υπόλοιπα παιδιά και μια καλή αρχή είναι να κλείσουν οι σύνδεσμοι... εγώ προσωπικά υποστηρίζω κάθε ελληνική ομάδα που παίζει στην Ευρώπη και χαίρομαι για τις επιτυχίες των ομάδων.... σήμερα όμως σαν Ολυμπιακός θα ζητήσω μια χάρη, τσακιστε την Ντιναμο μέσα στο γήπεδο να μην σηκώσει κεφάλι και να φάει τις σφαλιάρες που της αρμόζει.... καλή επιτυχία στην ΑΕΚ 🫶🏻
 

Κάμπια

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ελευθερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει απο Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1,656 μηνύματα.
Ανάθεμα τον φανατισμό. Αν είναι δυνατόν να συνεχίζουν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Νέα παιδιά να σκοτώνονται άδικα και χωρίς λόγο.
Συλλυπητήρια στην οικογένεια. Και λυπάμαι. Λυπάμαι γιατί με αυτό το κωλοσύστημα που έχουμε εδώ κανείς δεν δικαιώνεται και κανείς δεν τιμωρείται όσο του αξίζει.
 

Ness

Νεοφερμένος

Η Ness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα.
Είναι αδιανόητο να παραμορφώνουν τον αθλητισμό. Ο θεσμός αυτός ενώνει τους ανθρώπους, δεν τους διχάζει. Πολλά συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού.
 

Guest 203117

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
22 χρονών, πρακτικά φοιτητής ή όχι βρισκόταν σε μεταβατική φάση που ανεξαρτητοποιούταν και ξεκινούσε τη ζωή του. Πέρα από την οικογένεια σίγουρα θα είχε φίλους και πιθανόν και κοπέλα. Είχε σχεδόν 60 χρόνια ακόμα μπροστά του και δεν πρόλαβε να χαρεί τα πιο όμορφα. Και όλα αυτά γιατί? Επειδή πήγαινε στο γήπεδο? Επειδή ίσως να ήταν φανατικός? Επειδή ίσως να προκαλούσε? Ε ΚΑΙ?

Αν δεν κινδυνεύει άμεσα η ζωή σου ή κάποιου που αγαπάς πολύ απλά δεν έχεις δικαίωμα να φτάσεις σε σημείο να βγάλεις μαχαίρι, και πόσο μάλλον να τραυματίσεις θανατηφόρα άνθρωπο το οποίο δεν είναι καν αναγκαίο για αυτοάμυνα.

Προσωπικά θεωρώ το θέμα καθαρά έγκλημα εγκληματικής οργάνωσης, τα οπαδικά ήταν μόνο η αφορμή. Ήρθαν ένα μάτσο άτομα από άλλη χώρα μόνο και μόνο για να σκοτώσουν κόσμο μέσα στον όχλο εν ώρα χάους, να μη φαίνονται καν. Αν αυτό είναι ανδρισμός τότε ευτυχώς που γεννήθηκα γυναίκα.

Κρίμα πάντως, εύχομαι η οικογένεια του θύματος νά βρει κάποια στιγμή γαλήνη και τα μέλη της συγκεκριμένης οργάνωσης αγάπη.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 20,161 μηνύματα.
Ένα νέο παιδί νεκρό, μια οικογένεια διαλυμένη για το τίποτα.

To θέμα είναι ότι η κοινωνία δεν πήρε το μάθημά της εδώ και 30 χρόνια αθλητικής αλητείας. Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, μιλάμε για την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος στον αθλητισμό στα πρότυπα της Θατσερικής Αγγλίας αλλά μείναμε στις συγκρίσεις με την προηγμένη Αγγλία. Λυπάμαι αλλά κουράστηκα να πέφτω από τα σύννεφα. Κρίμα στον άτυχο οπαδό αλλά περισσότερο κρίμα για το επίπεδο κοινωνίας μια από τα ίδια. :down:

Είναι αδιανόητο να παραμορφώνουν τον αθλητισμό. Ο θεσμός αυτός ενώνει τους ανθρώπους, δεν τους διχάζει. Πολλά συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού.

Το ποδόσφαιρο τις τελευταίες δεκαετίες έχει πάψει να αποτελεί ευ αγωνίζειν. Παίζονται χοντρά δισεκατομμύρια δολάρια με λαδωμένα παιχνίδια, μεταγραφές ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών, παχυλοί μισθοί στις διεθνείς επιτροπές, σκάνδαλα με δωροδοκίες δικαστικών αρχών, κτλ. Μια όμορφη κοινωνία.
 

eukleidhs1821

Διάσημο μέλος

Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει απο Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3,921 μηνύματα.
To μεγαλο ερωτημα ειναι γτ εφοσον η αστυνομια γνωριζε και ειχε ολα τα στοιχεια στη διαθεση της 2 μερες πριν αδιαφορε και εκανε να δρασει πανω απο 30 λεπτα!Την αλλη φορα στα τρενα εφταιγε ο ασχετος σταθμαρχης τωρα ποιος φταιει?
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 19,416 μηνύματα.
τωρα ποιος φταιει?
Κάτι άκυροι αστυνόμοι θα περάσουν ΕΔΕ. Ο αποδιοπομπαίος τράγος πάντα ευρίσκεται, μην σε ανησυχεί αυτό. Θα αποταχθεί ίσως κανένας άκυρος από το Σώμα για να εκτονωθεί η οργή του κόσμου (τα μεγάλα κεφάλια και τα πραγματικά υπαίτια θα την γλυτώσουν γιατί έχουν πλάτες) και συνεχίζουμε μέχρι τον επόμενο νεκρό.

Το κράτος είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στο να εφαρμόζει τον Νόμο και τη Τάξη όταν επρόκειτο να σακατέψει συνταξιούχους που αγωνίζονται για την επιβίωση τους, φοιτητές/φοιτήτριες που αγωνίζονται για να έχουν μέλλον, απλές οικογένειες που διαδήλωναν τότε για την Μακεδονία μας ή κατά της υποχρεωτικότητος των εμβολίων κλπ. Στα υπόλοιπα όμως είμαστε ξέφραγο αμπέλι.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top