Mr K.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Κριση=αυτοκτονιες,δολοφονιες,αιματηρες ληστειες=αυξηση τζιρου για αυτους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Theseus
Νεοφερμένος

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

miro2
Δραστήριο μέλος

Ο Φαρμακοποιός(σαν επιστήμονας) γιατί δεν είναι μέσα;;;![]()
λολ...γιατί, θα πρεπε??
ή μήπως επειδή στο Ελλάdα έχει 19000 μόρια είναι απαράδεκτο να μην έχει ζήτηση έξω?

Guest 278211
Επισκέπτης

άσχετο, αλλά από ιατρική μπορείς να φτάσεις σε αυτόν τον τομέα, έτσι;
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

λολ...γιατί, θα πρεπε??
ή μήπως επειδή στο Ελλάdα έχει 19000 μόρια είναι απαράδεκτο να μην έχει ζήτηση έξω?σοβαρέψου λιγάκι...
![]()
σαφώς και θα έπρεπε(πιστεύω)

καλά ας αφήσουμε τη μ@λακία που είναι υψηλόβαθμη, αλλά για σκέψου νέες αρρώστιες=νέα φάρμακα, got it?
ζήτηση δεν ξέρω αν υπάρχει αλλά για Αυστραλία που θέλω να πάω εγώ υπάρχει αρκετή ζήτηση σε όλα τα επαγγέλματα που έχουν να κάνουν σχέση με την Υγεία... Να τονιστεί κάτι: (Λογικά) Ισχύει ΜΟΝΟ για Η.Π.Α.
Wrong
Δραστήριο μέλος

Lolarikos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Με βιοϊατρικη τεχνολογια ασχολουνται ηλεκτρολογοι και μηχανολογοι μηχανικοι.Βιοϊατρική τεχνολογία
άσχετο, αλλά από ιατρική μπορείς να φτάσεις σε αυτόν τον τομέα, έτσι;
miro2
Δραστήριο μέλος

σαφώς και θα έπρεπε(πιστεύω)
καλά ας αφήσουμε τη μ@λακία που είναι υψηλόβαθμη, αλλά για σκέψου νέες αρρώστιες=νέα φάρμακα, got it?
ζήτηση δεν ξέρω αν υπάρχει αλλά για Αυστραλία που θέλω να πάω εγώ υπάρχει αρκετή ζήτηση σε όλα τα επαγγέλματα που έχουν να κάνουν σχέση με την Υγεία... Να τονιστεί κάτι: (Λογικά) Ισχύει ΜΟΝΟ για Η.Π.Α.
άλλο αυτό, δεν αμφισβητεί κανείς ότι είναι αναγκαίος κλάδος...αυτό δε σημαίνει όμως ότι έχει αυτή τη στιγμή ζήτηση και καλά λεφτά

φαντάζομαι πως ναι, ισχύει για τις ΗΠΑ...
nPb
Επιφανές μέλος

Στις ΗΠΑ νομίζω ότι στην κορυφή των επαγγελμάτων με 60.000 $ το χρόνο, είναι οι Αναλογιστές (ή Μαθηματικοί ασκούντες την Αναλογιστική ως επάγγελμα). Βέβαια για να δούμε λίγο την πυκνότητα επιστήμονων αυτού του κλάδου, σκεφτείτε ότι στην Ελλάδα, στο Αναλογιστικό Επιμελητήριο είναι γραμμένοι περίπου 70 άτομα. Είναι αρκετά δύσκολος κλάδος τόσο επιστημονικός (με πολλά προχωρημένα μαθηματικά) όσο και επαγγελματικός (λόγω πολυπλοκότητας των μελετών), που θέλει 5 χρόνια άριστης επιμόρφωσης μετά τις πτυχιακές σπουδές. Οι Αναλογιστές είναι οι αρμόδιοι να φτιάξουν τα μαθηματικά μοντέλα ασφαλίστρων, συντάξεων..κτλ τα οποία χρησιμοποιούνται από Ιδιωτικές Εταιρίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων ή Κρατικούς Οργανισμούς Κοινωνικών Ασφαλίσεων ή Εταιρίες Ασφαλίσεων Ακίνητης ή Κινητής Περιουσίας,...κτλ. Οπότε καταλαβαίνετε για πόσο επαγγελματικά υπεύθυνους ειδικούς επιστήμονες, μιλάμε. Εκεί δεν χωράει η δικαιολογία «εκείνο δεν το μάθαμε στο μεταπτυχιακό».

eVie13
Νεοφερμένος

Με το YouTube να φιλοξενεί σήμερα περισσότερες αναζητήσεις ανά ημέρα από οποιονδήποτε άλλο δικτυακό τόπο πλην της Google (GOOG), η ανάγκη για υπεύθυνους μοντάζ φιλμ και βίντεο είναι ξεκάθαρη. Το California Labor Dept. αναμένει ανάπτυξη του κλάδου το 2011, καθώς διάφορες υπηρεσίες, επιχειρήσεις των μέσων ενημέρωσης, εταιρείες και οργανισμοί επιχειρούν να διαδώσουν τα μηνύματά τους μέσω βίντεο. Το πεδίο απαιτεί εξειδικευμένη κατάρτιση, φυσικά. Αποτελεί έξοχη επιλογή για δημιουργικούς ανθρώπους που θέλουν να διευρύνουν τους ορίζοντές τους ή για τους φωτογράφους και τους σκηνοθέτες που προσβλέπουν στην ενίσχυση της δυνατότητας κερδοφορίας τους.
Μέσο εισόδημα: 63.680 δολάρια στις ΗΠΑ
Αυτο.
boss.
Δραστήριο μέλος

Mα στις ΗΠΑ νομίζω ότι το πρόγραμμα υγείας της κυβέρνησης Ομπάμα...είναι ακόμη στα σκαριά της Αμερικάνικης γραφειοκρατίας.Για ποια επαγγέλματα υγείας λέτε; Ας δούμε ότι 50.000.000 Αμερικανοί πολίτες δεν έχουν κοινωνική ασφάλιση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ούτε θα μπορέσουν να έχουν ποτέ.
Στις ΗΠΑ νομίζω ότι στην κορυφή των επαγγελμάτων με 60.000 $ το χρόνο, είναι οι Αναλογιστές (ή Μαθηματικοί ασκούντες την Αναλογιστική ως επάγγελμα). Βέβαια για να δούμε λίγο την πυκνότητα επιστήμονων αυτού του κλάδου, σκεφτείτε ότι στην Ελλάδα, στο Αναλογιστικό Επιμελητήριο είναι γραμμένοι περίπου 70 άτομα. Είναι αρκετά δύσκολος κλάδος τόσο επιστημονικός (με πολλά προχωρημένα μαθηματικά) όσο και επαγγελματικός (λόγω πολυπλοκότητας των μελετών), που θέλει 5 χρόνια άριστης επιμόρφωσης μετά τις πτυχιακές σπουδές. Οι Αναλογιστές είναι οι αρμόδιοι να φτιάξουν τα μαθηματικά μοντέλα ασφαλίστρων, συντάξεων..κτλ τα οποία χρησιμοποιούνται από Ιδιωτικές Εταιρίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων ή Κρατικούς Οργανισμούς Κοινωνικών Ασφαλίσεων ή Εταιρίες Ασφαλίσεων Ακίνητης ή Κινητής Περιουσίας,...κτλ. Οπότε καταλαβαίνετε για πόσο επαγγελματικά υπεύθυνους ειδικούς επιστήμονες, μιλάμε. Εκεί δεν χωράει η δικαιολογία «εκείνο δεν το μάθαμε στο μεταπτυχιακό».![]()
και ποσο ηθικο επαγγελμα ε?

leni.student
Νεοφερμένος

Απο την κομμωτρια της γειτονιας του χωριου σου μεχρι την μεγαλυτερη εταιρεια του κοσμου!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lolarikos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Samaritan
Νεοφερμένος

Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

That doesn't feel right.Computer Science Engineer. Το μέλλον ανήκει στην ψηφιακή τεχνολογία.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.