Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
angelina001
Νεοφερμένος
υπαρχει και το χαπι της επομενης μερας..αν βιαστεις φροντιζεις να το λαβεις αμεσα οπως και στα διαφορα "ατυχηματα" που μπορει να τυχουν...ειμαι κατα της εκτρωσης γιατι πιστευω πως δεν εχουμε διακιωμα να αφαιρουμε ζωη...και αν δειτε βιντεο με το πως γινεται μαι εκτρωση πραγματικα θα αλλαξετε γνωμη οσοι ειστε "υπερ".οσο για τις περιπτωσεις που το μωρο πασχει απο συνδρομο νταουν ευχομαι να μη τυχει ποτε σε μενα και σε κανεναν...ειναι μια πραγματικα δυσκολη αποφαση για τους μελλοντικους γονεις...Εσεις εχετε σκεφτει μονο την περιπτωση της εγκυμοσυνης κατα λαθος....Σκεφτειτε ομως να μεινει μια κοπελα εγκυος λογω αιμομειξιας ή βιασμου?Εγω, αν και δεν εχω σχηματισει γνωμη ακομα,κλινω προς το υπερ υπο προυποθεσεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος
Aυτό υθποτήθεται ότι θα είχε η φίλη μου.Λογικά αναφέρεται σε καταστάσεις πολύπλοκες όπως πχ συνδρομο Down
Whatmarie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Ενώ το χάπι της επόμενης μέρας το έχουμε πανάκεια.υπαρχει και το χαπι της επομενης μερας..αν βιαστεις φροντιζεις να το λαβεις αμεσα οπως και στα διαφορα "ατυχηματα" που μπορει να τυχουν...ειμαι κατα της εκτρωσης γιατι πιστευω πως δεν εχουμε διακιωμα να αφαιρουμε ζωη...και αν δειτε βιντεο με το πως γινεται μαι εκτρωση πραγματικα θα αλλαξετε γνωμη οσοι ειστε "υπερ".οσο για τις περιπτωσεις που το μωρο πασχει απο συνδρομο νταουν ευχομαι να μη τυχει ποτε σε μενα και σε κανεναν...ειναι μια πραγματικα δυσκολη αποφαση για τους μελλοντικους γονεις...
Δεν βαριέσαι,θα πάρω το χάπι.
Και με το χαπί αφαιρείς τη ζωή γιατί αποβάλλεται αν το πάμε έτσι.
Μην λέμε και ότι θέλουμε.
reaction
Εκκολαπτόμενο μέλος
συμφωνω μαζι σου και θελω να πω πως ιατρικα λιγες φορες μπορεις να το παρεις στη ζωη σου μετρημενες 3 νομιζω!δν ειναι καραμελα αλλιως ολοι αυτο θα κανανε συνεχειαΕνώ το χάπι της επόμενης μέρας το έχουμε πανάκεια.
Δεν βαριέσαι,θα πάρω το χάπι.
Και με το χαπί αφαιρείς τη ζωή γιατί αποβάλλεται αν το πάμε έτσι.
Μην λέμε και ότι θέλουμε.
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Ισχύει.συμφωνω μαζι σου και θελω να πω πως ιατρικα λιγες φορες μπορεις να το παρεις στη ζωη σου μετρημενες 3 νομιζω!δν ειναι καραμελα αλλιως ολοι αυτο θα κανανε συνεχεια
Ακόμα και με την πρώτη φορά υπάρχουν περιπτώσεις να εμφανιστούν παρενέργειες,
παρενεργειες εχουν ολα τα φαρμακα
εδιτ: αν θυμαμαι καλα η φαρμακοποιος μου χε πει οτι αν εχουν περασει 2 περιοδοι δεν υπαρχει προβλημα
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
μπα δεν υπαρχει τετοιος περιορισμος ακριβως, αν εχει περασει μεγαλο χρονικο διαστημα μεταξυ του ενος απο του αλλου χαπιου δεν εχεις προβλημα
εδιτ: αν θυμαμαι καλα η φαρμακοποιος μου χε πει οτι αν εχουν περασει 2 περιοδοι δεν υπαρχει προβλημα
Δηλαδή?
Κάλυψε με πλήρως
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι εννοείς αν περασουν 2 περίοδοι όλα οκ?δεν καταλαβα, σε τι να σε καλυψω;
Δηλαδή αν δεν έχεις 2 και έχεις μια τι πάει να πει?
arkenea moses
Νεοφερμένος
Φυσικα.. Και οχι μονο αυτο,αλλα παιρνοντας το "χαπι της επομενης μερας" εστω και μια φορα ,ειναι σα να παιρνεις 50 αντισυλληπτικα.Δημιουργει ανεπανορθωτες βλαβες στον οργανισμο και αν το παρεις πανω απο 2 φορες μπορει να προκαλεσει ακομα και στειρωση. Χρειαζεται ιδιαιτερη προσοχη κοριτσια.. Νταξει,αν υπαρχουν υποψιες οτι κατι πηγε στραβα παει στο καλο..αλλα οχι συνεχεια! Παντως καλο θα ναι να γινεται σεξ με προφυλακτικο ,ωστε να αποφευγονται οσο το δυνατον περισσοτερο τετοιες περιπτωσεις..Ισχύει.
Ακόμα και με την πρώτη φορά υπάρχουν περιπτώσεις να εμφανιστούν παρενέργειες,
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Και το πρφυλακτικό ακόμα δεν εγγυάται 100% προφύλαξηΦυσικα.. Και οχι μονο αυτο,αλλα παιρνοντας το "χαπι της επομενης μερας" εστω και μια φορα ,ειναι σα να παιρνεις 50 αντισυλληπτικα.Δημιουργει ανεπανορθωτες βλαβες στον οργανισμο και αν το παρεις πανω απο 2 φορες μπορει να προκαλεσει ακομα και στειρωση. Χρειαζεται ιδιαιτερη προσοχη κοριτσια.. Νταξει,αν υπαρχουν υποψιες οτι κατι πηγε στραβα παει στο καλο..αλλα οχι συνεχεια! Παντως καλο θα ναι να γινεται σεξ με προφυλακτικο ,ωστε να αποφευγονται οσο το δυνατον περισσοτερο τετοιες περιπτωσεις..
arkenea moses
Νεοφερμένος
Nαι..γι αυτο ειπα οσο το δυνατον περισσοτερο. Στραβες μπορουν να γινουν βεβαια,ομως ειναι γελοιο να κανεις σεξ συστηματικα και συνειδητα χωρις προφυλακτικο ή αλλου ειδους προφύλλαξη κ μετα να κλαιγεσαι οτι εμεινες εγκυος.. Απλα με τα προφυλακτικα ή τα αντισυλληπτικα εισαι πιο σιγουρηΚαι το πρφυλακτικό ακόμα δεν εγγυάται 100% προφύλαξη
reaction
Εκκολαπτόμενο μέλος
δν ξερω κατα ποσο ισχυει αν ηταν οντως εστι αυτο θα εκαναν ολοι γτ να βαζουν προφυλακτικο!μετα απο καποιες φορες ειπε γιατρος σε φιλη μου δν εχει νοημα...το ξερω δν ειναι συγκεκριμενη η πηγη μου..αλλα αν το δεις και λογικα δν κανει για την υγεια πολλες φορεςμπα δεν υπαρχει τετοιος περιορισμος ακριβως, αν εχει περασει μεγαλο χρονικο διαστημα μεταξυ του ενος απο του αλλου χαπιου δεν εχεις προβλημα
Falcon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι υπεύθυνοι οι γονείς. Άλλη φορά να το σκέφτονται καλύτερα...
DAXD
Νεοφερμένος
Όταν λέτε πώς θα μεγαλώσει το παιδί , ξεχνάτε ότι εκτός από την 17χρονή μητέρα και τον 17χρονό πατέρα υπάρχουνε και 2 οικογένειες . Τόσο φτωχές θα είναι που δεν θα μπορούν να μεγαλώσουν ένα ακόμη παιδί μέχρι να τελειώσουν τα παιδιά τις σπουδές τους ; Εγώ πρωσοπικά εάν άφηνα έγκυο μία κοπέλα θα την παρότρυνα να το κρατήσει. Ακόμη και να μην την παντρευόμουνα θα το αναγνώριζα και θα του έδινα ότι χρειαζόταν
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.