Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι, αλλά όπως έχω ξαναπεί η ζήτηση δε μεταβάλλεται δραματικά από χρονιά σε χρονιά.. Στάνταρ πράγματα.. :iagree:Καταρχην οι "βασεολογοι" κανουν προβλεψεις χωρις να εχουν γινει καν τα μηχανογραφικα,δεν σημαινει πως ολοι οι αριστουχοι θα επιλεξουν την πιο υψηλοβαθμη σχολη,οποτε εγω αυτες τις προβλεψεις δεν τις πολυδινω σημασια,ο καθενας λεει το δικο του.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
Ναι, αλλά όπως έχω ξαναπεί οι εκτιμήσεις δε μεταβάλλονται δραματικά από χρονιά σε χρονιά.. Στάνταρ πράγματα.. :iagree:
Ε καλα,επιλογη σου ειναι να κατσεις και να τους ακους,απλα εχει πολυ φαση να βλεπεις μετα να πεφτουν εξω,τις βασεις τις διαμορφωνουν οι επιλογες των υποψηφιων,οχι οι βαθμολογιες τους απαραιτητα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σίγουρα είναι ''επιλογή σου''. Πάντως το εαν πέφτουν έξω δεν εξαρτάται από τη ζήτηση αυτό θέλω να πω.Ε καλα,επιλογη σου ειναι να κατσεις και να τους ακους,απλα εχει πολυ φαση να βλεπεις μετα να πεφτουν εξω,τις βασεις τις διαμορφωνουν οι επιλογες των υποψηφιων,οχι οι βαθμολογιες τους απαραιτητα.
Πάνω έγραψα εκτιμήσεις αντί για ζήτηση!
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
Σίγουρα είναι ''επιλογή σου''. Πάντως το εαν πέφτουν έξω δεν εξαρτάται από τη ζήτηση αυτό θέλω να πω.
Ναι βρε καλο μου παιδι,σημασια εχει οτι δεν μπορει κανεις να ξερει,ουτε ο Κατσικας ουτε ο τραγος ουτε ο Αρνης,και για αυτο το λογο τις περισσοτερες εκτιμησεις τις θεωρω αστοχες(αποψη μου) ,ειδικα οταν δεν εχουν γινει τα μηχανογραφικα.
EDIT: η απλα βαζουν ενα διαστημα πολλων μοριων που μπορει να πεσουν μεσα,και μετα ολο χαρα "¨ΑΑΑΑΑΑΑΑ το πετυχα"
Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οκ, συμφωνούμε. Πάντως ο Κάτσικας δε μας λέει και κάτι που δεν ξέραμε. Έχει μεγάλες αποκλίσεις σε αυτά που δημοσίευσε. Μόνο εκτιμήσεις δεν είναι!Ναι βρε καλο μου παιδι,σημασια εχει οτι δεν μπορει κανεις να ξερει,ουτε ο Κατσικας ουτε ο τραγος ουτε ο Αρνης,και για αυτο το λογο τις περισσοτερες εκτιμησεις τις θεωρω αστοχες,ειδικα οταν δεν εχουν γινει τα μηχανογραφικα.
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
Οκ, συμφωνούμε. Πάντως ο Κάτσικας δε μας λέει και κάτι που δεν ξέραμε. Έχει μεγάλες αποκλίσεις σε αυτά που δημοσίευσε. Μόνο εκτιμήσεις δεν είναι!
αυτο ειπα και στον edit που εκανα
Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος
λολ... ναι! :no1:αυτο ειπα και στον edit που εκανα
TopTop
Νεοφερμένος
sosat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο ανθρωπος τη δουλεια του κανει ... δεν ανεβοκατεβαζει τις βασεις ... τη γνωμη του λεει
Το οτι αυτη δεν σας συμφερει δεν σημαινει οτι πρεπει να τον κατηγορητε
Ουτε εμενα με συμφερει αλλα με τον ευατο μου τα βαζω που δεν εγραψα καλυτερα οχι με τον κατσικα ...
Αν ειναι δυνατον!!!!!!!!!
Και στο κατω κατω καλο σας κανει και οχι κακο γιατι μπορει μερικοι να στηριχτουν σ'αυτα που λεει να μην δηλωσουν τελικα π.χ Ιατρικη Αθηνας ... και να χτυπανε το κεφαλι τους στον τοιχο ...
Gladiator
Νεοφερμένος
Και ξαναέδωσα για να περάσω πρώτη προτίμηση. Αν τα 19485 δεν είναι αρκετά για να περάσω στους γιατρούς της ΣΣΑΣ ,τότε τι να πω...
Μακάρι να περάσω και ας είμαι και τελευταίος...
chem22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Χρήστος Κάτσικας είναι ένας συνάδελφος με εξαιρετικό ήθος, εργατικότητα και ουσία.
Κατανοώ όλα αυτά που του "καταλογίζετε" διότι η πίεση που δέχεστε από το περιβάλλον σύστημα (γονείς, σχολείο, φίλοι και μη, συγγενείς, προσωπικές φιλοδοξίες κ.α.) είναι πολύ μεγάλη.
Όμως θα ήθελα από σας να κάνετε προσπάθεια να δείτε πίσω από το παραβάν και τις πρώτες σελίδες των αστικών εφημερίδων.
Δεν ευθύνεται ο Κάτσικας που θα ανέβουν οι βάσεις!
Συνάδελφος μπορεί να είναι , οι γνώσεις για την εκτίμηση των βάσεων δε γνωρίζουμε από που απορρέουν. Η επιστημονική γνώση από την εποχή της αλχημείας μετράει πολλά χρόνια…….
Η στατιστική επεξεργασία δεδομένων δεν είναι χειρομαντεία !!!!!!!!!!!
parantop
Εκκολαπτόμενο μέλος
constantinekots
Εκκολαπτόμενο μέλος
anna!!!
Νεοφερμένος
fockos
Επιφανές μέλος
Κάθε χρόνο λέει τα ίδια πράγματα (αυξομοιώσεις στις πολυτεχνικές σχολές, άνοδος στις θεωρητικές και στο 3ο πεδίο σταθερές εως και μικρή άνοδο). Η τυπική απόκλιση που εφαρμόζει στις προβλέψεις είναι αρκετά μεγάλες.
Μάλιστα πολλές φορές κάνει και σημαντικά λάθη (παρατηρείστε το φέτος πολλοί από εσάς θα κλέτε ( ή θα γελάτε επειδή στηριχθήκατε στις προβλέψεις του Κατσίκα. Ο άνθρωπος business. Όταν παρουσιάζεται στην Τσαπανανίδου αρκετά παιδάκια στέλνουν sms για να λάβουν μια απάντηση. Επίσγς είναι και συγγραφέας πουλάει δικό του βιβλίο σχετιζόμενο με τις σχολές.
Πιστεύω πως οι προβλέψεις που δίνει είναι εντελώς τυχαίες... και δεν είναι στατικολόγος απλώς ένα μεγάλο λαμόγιο που εκμεταλεύεται την αγωνία των παιδιών για να βγάλει χρήματα
epas
Νεοφερμένος
Τώρα πραγματικά έχουν επαρκή στοιχεία ! Μπορούν να προβλέψουν τις βάσεις με
πολύ μεγάλη ακρίβεια . Οπότε γιατί δεν γράφουν τίποτα ?
Ξέρει κανείς αν και πότε θα υπάρξει κανένα ένθετο με θέμα την παιδεία σε καμία εφημερίδα ?
Να δείτε που μια εβδομάδα πριν βγάλει το υπουργείο τις βάσεις θα βγουν και θα αρχίσουν τις προβλέψεις
epas
Νεοφερμένος
take a look
https://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4528183
Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εδώ έχει τους πολιτικούς μηχανικούς στο 1ο πεδίο, ο φελλός.Kαι δεν ζήταγα κανένα λόττο !!!
take a look
https://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4528183
arximidis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στη Θεσσαλονίκη....στην Αθήνα τους έχει στο 4ο!Εδώ έχει τους πολιτικούς μηχανικούς στο 1ο πεδίο, ο φελλός.
btw "φελλός"
Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και σιγά τις πληροφορίες. Πάνω κάτω ξέραμε για την στροφή των υποψηφίων στα παιδαγωγικά και οι υπόλοιπες σχολές είναι αναμενόμενες. Άσε που το δείγμα είναι πολύ μικρό.Στη Θεσσαλονίκη....στην Αθήνα τους έχει στο 4ο!
btw "φελλός"
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.