Trolen
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εψαξα απο εδώ,έψαξα απο εκεί μπερδεύτηκα με τόσα θέματα.
Λοιπόν υπάρχει σχολή που ειδικεύετε σχεδόν μόνο Hardware ?(Τεχνικά μέρη του υπολογιστή ),δεν λέω ωραίος και ο προγραμματισμός αλλά μου αρέσει πολύ παραπάνω το Hardware του υπολογιστή.
Ξέρει κανείς μια ? (ΤΕΙ κυρίως γιατί για ΑΕΙ λίγο δύσκολα να βγάλω τόσα μόρια):no1:
Επίσης εάν ξέρει κανείς τι είναι η Βιοτεχνολογία συστημάτων ? Κάπου την είχε πάρει το μάτι μου.:no1:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Να παίρνεις τα κομμάτια και να τα συναρμολογείς κτλ;
Τότε μάλλον πως έπρεπε να έχεις πάει ΕΠΑΛ.
Αλλιώς θες μάλλον κάποια σχολή ηλεκτρονικής (ή ΗΜΜΥ με κατεύθυνση ηλεκτρονικής) αλλα σε καμιά περίπτωση δεν γλιτώνεις απο προγραμματισμούς (το hardware έχει πολύ προγραμματισμό)
Πάντως να ξέρεις οτι το hardware είναι απόλυτα συνυφασμένο με το software, καθότι το hardware το φτιάχνεις για να τρέξει το software σε αυτό, οπότε ότι και να κάνεις, δεν το γλιτώνεις, έστω και λίγο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Trolen
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχω γνώση γλωσσων προγραμματισμού.Απλά με ενδιαφέρει πάρα πολυ το θέμα Hardware,όπως ανέφερες λύσιμο/επισκεύη/κατασκευή συστημάτων που πανω θα περάσουν τα Software,όχι απλά το πως φτειάχνω εναν υπολογιστή γενικά την τεχνολογία του Hardware ας έχει και προγραμματισμό δεν με καίει,απλά θελω να έχει ως βάση το συστηματικό μέρος του υπολογιστή.
Έχεις να μου προτείνεις κάποια σχολή ?
napstor
Δραστήριο μέλος
Trolen
Εκκολαπτόμενο μέλος
Civilara
Περιβόητο μέλος
Trolen
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Trolen αν θες να κάνεις δουλειά που κάνει ένας τεχνικός (να καίγεται η mobo και να την αλλάζεις πχ), δεν είναι η λύση κάποιο ΑΕΙ, ή ακόμα και ΤΕΙ. Δεν κατάλαβα τι ακριβώς ψάχνεις απο αυτό που έγραψες. Απάντησε λίγο πιο καθαρά
θες:
(i) Αν χαλάει ο Α,Β,Γ υπολογιστής να μπορείς να τον φτιάχνεις;
(ii) Να μπορείς να σχεδιάζεις τα chipάκια των επεξεργαστών/πλακετών κτλ;
(iii) Να μπορείς να βελτιστοποιείς software/hardware χωρίς όμως να εμβαθύνεις στο επίπεδο των ηλεκτρονικών;
Για το (i) σου κάνει το ΕΠΑΛ, για το (ii) θες ΗΜΜΥ ή άλλο ΑΕΙ/ΤΕΙ ηλεκτρονικής και
για το (iii) μάλλον θες οποιαδήποτε σχολή που να ασχολείται με την επιστήμη των υπολογιστών.
Trolen
Εκκολαπτόμενο μέλος
Civilara
Περιβόητο μέλος
(Το χω παρακάνει λίγο με την Πάτρα, το ξέρω)
koufontinas
Εκκολαπτόμενο μέλος
το ΙΙ ) μου ταιριάζει πολύ!!!!!!!!! ακριβώς αυτό το πράγμα.Όπως και το 3ο μου κάνει σχετικά πολύ.
Αν ειναι ετσι τοτε ετοιμασου να γραψεις 19 σε ολα τα μαθηματα.
@geoste: αμαν πια με την Πατρα, υπαρχουν και αλλες αξιολογες σχολες στο συγκεκριμενο αντικειμενο.:iagree:
Anarki
Διάσημο μέλος
Μέχρι 14.000 μόρια είπε το παιδίΜια καλύ λύση θα είναι και το τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών του πολυτεχνείου Κρήτης για ΑΕΙ
Trolen
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.