Athinoul@91
Δραστήριο μέλος
Ο Γερμανός θα πάρει στάνταρ την πρωτιά!
Η Κύπρος θα πάρει καλύτερη θέση απο εμάς!
Αυτό το πράγμα που όταν τραγουδάει η Ελευθερία ακούγεται και η δεύτερη φωνή χαλάει τελείως το τραγούδι! Το ξέρω ότι χορεύει και κάποιος πρέπει να τη στηρίζει φωνητικά όμως όχι συνέχεια...είναι απαίσιο!
Η Ήβη έχει πολύ πιο σταθερή φωνή με αποτέλεσμα το κομμάτι να ακούγεται πιο καθαρά, να δίνει ρυθμό και να μην κουράζει.
Επίσης νομίζω ότι και το χορευτικό μας και της Κύπρου είναι για κλάματα ... ευτυχώς που υπάρχει λίγο συρτάκι και σώζεται το πράγμα
Όσο για τα ρούχα...σωστή φουστοζώνη το φόρeμα της Ελευθερίας Θα μπορούσε να είναι έστω 5 εκατοστά πιο μακρύ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Νομίζω πως η Σουηδία θα βγει πρώτη, αλλά και ο Γερμανός θα τα πάει πάρα πολύ καλά, στην 3αδα μαζί με Νορβηγία, πιστεύω.Λοιπόν προσέξτε γιατί έχω τεράστια διαίσθηση φέτος!
Ο Γερμανός θα πάρει στάνταρ την πρωτιά!
Η Κύπρος θα πάρει καλύτερη θέση απο εμάς!
Αυτό το πράγμα που όταν τραγουδάει η Ελευθερία ακούγεται και η δεύτερη φωνή χαλάει τελείως το τραγούδι! Το ξέρω ότι χορεύει και κάποιος πρέπει να τη στηρίζει φωνητικά όμως όχι συνέχεια...είναι απαίσιο!
Η Ήβη έχει πολύ πιο σταθερή φωνή με αποτέλεσμα το κομμάτι να ακούγεται πιο καθαρά, να δίνει ρυθμό και να μην κουράζει.
Επίσης νομίζω ότι και το χορευτικό μας και της Κύπρου είναι για κλάματα ... ευτυχώς που υπάρχει λίγο συρτάκι και σώζεται το πράγμα
Όσο για τα ρούχα...σωστή φουστοζώνη το φόρeμα της Ελευθερίας Θα μπορούσε να είναι έστω 5 εκατοστά πιο μακρύ
Η Κύπρος ΑΞΙΖΕΙ καλύτερη θέση από εμάς, αλλά δεν ξέρω αν θα την πάρει, γιατί εμείς ψηφιζόμαστε περισσότερο. Πάντως νομίζω πως θα είμαστε σε κοντινές θέσεις.
Τέλος, πιστεύω θα είμαστε μέσα στη 10άδα στο τσακ, και από πάνω μας θα βρίσκονται οι περισσότερες από αυτές τις χώρες (σε τυχαία σειρά): Σουηδία, Νορβηγία, Δανία, Ρωσία, Ιρλανδία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, ίσως Σερβία, Αζερμπαϊτζάν, Κύπρος.
Και το ότι ακούγεται δυνατά η δεύτερη φωνή, νομίζω μας σώζει, γιατί καλύπτει κάπως την παραφωνία της Ελευθερίας Ελευθερίου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
Μα δεν λέω για την παρουσία αν και το χορευτικό δεν με άρεσε και πολύ αλλά η φωνή της είναι αίσχος..καθολου; μα τι ειναι αυτα που λες;
η Ηβη ειναι θεααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα και φωναρααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!
lordi13
Εκκολαπτόμενο μέλος
εμενα μου άρεσε πολύ σε αντίθεση με το δικό μας που ήταν ας πούμε αδιάφορο...
girly14
Εκκολαπτόμενο μέλος
Loreley
Περιβόητο μέλος
Χωρίς πλάκα τώρα, το δικό μας είναι αηδία.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Loreley
Περιβόητο μέλος
Δε θα χαλούσα για κανένα λόγο κάρτα για να στείλω μήνυμα να ψηφίσω.
Έχεις και ένα δίκιο. Δεν κερδίζεις κάτι με το να ψηφίσεις.
catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος
Itach1
Διάσημο μέλος
alan09
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=zT8eG4Hl990
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Μονο μην μας τρολλαρουν οι αλλες χωρες και βγουμε πρωτοι! Επειδη λεφτα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
Ναι αλλά οι εγκαταστάσεις υπάρχουν. γιατί είμαστε η μόνη χώρα που έφτιαξε κανονικά στάδια αντί για λυόμενα για τους ολυμπιακούς. Ε παρουσιαστές ας βάλουμε 1-2 της ΕΡΤ με το μισθό τους και τα εφέ ας έχουμε σπόνσορα. Πλάκα πλάκα θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Αλλά μωρέ αφού είναι άφωνη η δικιά μας.
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
No money, no eurovision!
Muxu Su
Διάσημο μέλος
Δε θα χαλούσα για κανένα λόγο κάρτα για να στείλω μήνυμα να ψηφίσω.
Αναστασία είσαι πολύ κακιά..
Oι γιαγιούλες χρειάζονται την βοήθεια μας.
Είναι επιτακτική ανάγκη...χρειάζονται την ψήφο του κάθε Έλληνα..
Ψηφίστε Ρωσσία!!
Itach1
Διάσημο μέλος
Κατι ασχετο αλλα γαματη πρωτοβουλια του youtube να δειχνει λαιβ συναυλιες https://www.youtube.com/rockinrio?feature=inp-lt-rog
KatM
Νεοφερμένος
Ναιιιι τι τέλεια και δεν το μεταδίδει σε όλες τις χώρες απ'ότι μου είπαν κάτι παιδιά!! Ελπίζω να κρατήσει μέρες ακόμη !!!!Κατι ασχετο αλλα γαματη πρωτοβουλια του youtube να δειχνει λαιβ συναυλιες https://www.youtube.com/rockinrio?feature=inp-lt-rog
Itach1
Διάσημο μέλος
KatM
Νεοφερμένος
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.