KatiexXxMissMexX
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό με το μάτι... απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!! Μπράβο!!
Πολλά συγχαρητήρια Κέιτι!! Ιδιαίτερα για το σκίτσο με το μάτι και το συμβολισμό με το μολύβι που το κρατάει ανοικτό! Keep on doing it like that
Ευχαριστω πολυ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chiyo
Πολύ δραστήριο μέλος
εντάξει το ξέρω ότι δεν είναι ότι καλύτερο έχω κάνει αλλά έμεινα ευχαριστημένη από τη προσπάθεια ^_^
έπρεπε κάπως να το βγάλω έτσι ώστε να μη γυαλίζει :/ i did my best.
(πωωω άκυρο. αλλά τώρα που το βλέπω χάλια είναι -.-)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
@Chiyo Εγώ να δεις πώς τα φοβάμαι τα ακρυλικά!Γενικά,νομίζω πως με το που δοκιμάσω χρώμα,θα καταστραφεί αμέσως το έργο!Πάντως μη λες χαζομάρες,σου βγήκε πάρα πολύ ωραίο!!
Συνημμένα
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
εμμμ ναι....δεν είναι ότι ζωγραφίζω κάθε μέρα όλη μέρα...αλλά βαριέμαι τη ζωή μου τώρα στις εξετάσεις. και χωρίς να κάνω κάτι σοβαρό είπα να χρησιμοποιήσω τα ακρυλικά -τα οποία δεν έχω ακουμπήσει ποτέ μόνη μου επειδή τα φοβάμαι :Ρ- και να κάνω καμια μουτζούρα.
εντάξει το ξέρω ότι δεν είναι ότι καλύτερο έχω κάνει αλλά έμεινα ευχαριστημένη από τη προσπάθεια ^_^έπρεπε κάπως να το βγάλω έτσι ώστε να μη γυαλίζει :/ i did my best.
(πωωω άκυρο. αλλά τώρα που το βλέπω χάλια είναι -.-)
Είσαι καλή στο ψάρεμα,ε?
Όχι ρε,δε θα σου πως πόσο γαμάτος είναι ο πίνακας
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Μετά από λαϊκή απαίτηση και εξέταση του ακόλουθου πίνακα από μία τριμελή επιτροπή ενός ατόμου, πήρα την απόφαση να τον δημοσιεύσω.
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Δε μπορούμε να προσθέσουμε ψηφιακά,κάτω-αριστερά,τη μυτούλα ενός λευκού καρχαρία,ε?Λοιπόν, λοιπόν.
Μετά από λαϊκή απαίτηση και εξέταση του ακόλουθου πίνακα από μία τριμελή επιτροπή ενός ατόμου, πήρα την απόφαση να τον δημοσιεύσω.
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Πραγματικά, αυτό σκέφτηκα.Δε μπορούμε να προσθέσουμε ψηφιακά,κάτω-αριστερά,τη μυτούλα ενός λευκού καρχαρία,ε?
Αν παρατηρήσεις, φαίνονται λιγάκι να προσπαθούν να ξεφύγουν από κάτι. Αργότερα, όμως, το μετάνιωσα. Φοβήθηκα μήπως βγει καμιά βλακεία.
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Γι'αυτό απέφυγες και το πάνω μαγιό?Πραγματικά, αυτό σκέφτηκα.
Αν παρατηρήσεις, φαίνονται λιγάκι να προσπαθούν να ξεφύγουν από κάτι. Αργότερα, όμως, το μετάνιωσα. Φοβήθηκα μήπως βγει καμιά βλακεία.
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Ωχ, το ξέχασα αυτό!Γι'αυτό απέφυγες και το πάνω μαγιό?
Καλά, βαριέμαι να ξαναστρώνω εφημερίδες.
Chiyo
Πολύ δραστήριο μέλος
Είσαι καλή στο ψάρεμα,ε?
Όχι ρε,δε θα σου πως πόσο γαμάτος είναι ο πίνακας
μπαχαχα. παρατηρήσεις θέλω. όχι κοπλιμέντα. για αυτό τα ανεβάζω. ^^
Σουρωτή. είναι Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο *.*
antwwwnis
Διάσημο μέλος
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Ευχαριστώ πολύ Τσίγιο.Σουρωτή. είναι Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο *.*
Σοβαρά; Τι να πω ... Ευχαριστώ!Τι ωραία που απέδωσες την κίνηση μέσα στο νερό *_*
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Ευχαριστώ!Sparkling, τέλειο ο πίνακας, σε τι διαστάσεις περίπου είναι;
Κάπου 120 x 160, αν θυμάμαι καλά.
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
(βασικά, από τα Χριστούγεννα είναι, αλλά τώρα το έβγαλα φωτογραφία - δεν έχω πια και τόσο ελεύθερο χρόνο )
περπατώντας η δόξα μονάχη
μελετά τα λαμπρά παλικάρια
και στην κόμη στεφάνι φορεί
γινωμένο από λίγα χορτάρια
που 'χαν μείνει στην έρημη γη…
Loreley
Περιβόητο μέλος
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Το δεύτερο είναι πολύ ωραίο!Tο παντελόνι είναι λίγο κάπως και έχει babyface, αλλά μ'αρέσει.
View attachment 45851
Και αυτό.
View attachment 45852
Δοκίμασε και κανά χρώμα (ξυλομπογιές ή ό,τι άλλο θες). Γιατί τα φοβάστε όλοι; Εγώ τα βρίσκω πιο εύκολα από το κάρβουνο / μολύβι. Εάν κάνεις κάτι λάθος, περιμένεις κανά τρίωρο - τετράωρο και περνάς το άλλο χρώμα από πάνω. Ούτε σημάδια ότε τίποτα!
Loreley
Περιβόητο μέλος
Το δεύτερο είναι πολύ ωραίο!
Δοκίμασε και κανά χρώμα (ξυλομπογιές ή ό,τι άλλο θες). Γιατί τα φοβάστε όλοι; Εγώ τα βρίσκω πιο εύκολα από το κάρβουνο / μολύβι. Εάν κάνεις κάτι λάθος, περιμένεις κανά τρίωρο - τετράωρο και περνάς το άλλο χρώμα από πάνω. Ούτε σημάδια ότε τίποτα!
Ευχαριστώ!
Δεν ξέρω, νομίζω ότι άμα βάλω χρώμα θα τα καταστρέψω. Αλλά λέω να αρχίσω να κάνω δειλά δειλά κάποιους πειραματισμούς.
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Πίστεψέ με, δε θέλεις να δεις την πρώτη μου απόπειρα να ζωγραφίσω με ακρυλικά...Ευχαριστώ!
Δεν ξέρω, νομίζω ότι άμα βάλω χρώμα θα τα καταστρέψω. Αλλά λέω να αρχίσω να κάνω δειλά δειλά κάποιους πειραματισμούς.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.