Ζαννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
μαλλον το διατυπωσα λαθοσ.
καποιοσ τησ θεωριτικησ αν διαλεξει βιολογια καναι στην β και γ ταξη και τι βιολογιεσ τησ επιλογησ και τησ γ.π. ????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Και στις 2 τάξεις διδάσκεσαι βιολογία γενικής,απλά στη γ΄μπορείς να επιλέξεις να εξεταστείς πανελλαδικά σ'αυτη(αντι για α.ο.θ.,φυσική γενικής η ιστορία).μαλλον το διατυπωσα λαθοσ.
καποιοσ τησ θεωριτικησ αν διαλεξει βιολογια καναι στην β και γ ταξη και τι βιολογιεσ τησ επιλογησ και τησ γ.π. ????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μην αφήνεις τους άλλους να αποφασίσουν για εσένα.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Bl@ck sw@n
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είμαι θετική...Και ενδιαφέρομαι κυρίως για τρίτο πεδίο(και για στρατιωτικές αλλά νομίζω ότι αυτές είναι σε όλα τα πεδία)...Σκέφτομαι να πάρω Βιολογία...Δε συμπαθώ την παπαγαλία ιδιαίτερα,αλλά έχω ακούσει ότι έχει πολύ λίγη κι εύκολη ύλη οπότε πιστεύω να μην έχω πρόβλημα...έω να αποφύγω τα μαθηματικά για να μην έχω το άγχος ακόμα ενός μαθήματος με ασκήσεις που μπορεί να στραβοπατήσεις...Εσείς τι λέτε?
πόπο ταύτιση!!! σκέφτομαι και γω ακριβώς τα ίδια πράγματα!Και μένα με ενδιαφέρει περισσότερο το 3ο πεδίο!(εντάξει όχι οι στρατιωτικές!) Ξέρω ότι η βιολογία γενικής είναι εύκολο μάθημα με μικρή ύλη και περιορισμένο είδος ασκήσεων.Επίσης λέγεται ότι και τα μαθηματικά είναι εύκολα χωρίς όμως να είναι στάνταρ και τυποποιημένα...Γι'αυτό και βρίσκομαι σε δίλημμα κλίνοντας λίγο περισσότερο στη βιολογία.... Μέχρι να τελειώσει η χρονιά ελπίζω να κατασταλάξουμε!
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε,κι εγώ πιστεύω ότι ως τότε θα κατασταλάξουμε...Αν και μάλλον για Βιολογία με βλέπω...πόπο ταύτιση!!! σκέφτομαι και γω ακριβώς τα ίδια πράγματα!Και μένα με ενδιαφέρει περισσότερο το 3ο πεδίο!(εντάξει όχι οι στρατιωτικές!) Ξέρω ότι η βιολογία γενικής είναι εύκολο μάθημα με μικρή ύλη και περιορισμένο είδος ασκήσεων.Επίσης λέγεται ότι και τα μαθηματικά είναι εύκολα χωρίς όμως να είναι στάνταρ και τυποποιημένα...Γι'αυτό και βρίσκομαι σε δίλημμα κλίνοντας λίγο περισσότερο στη βιολογία.... Μέχρι να τελειώσει η χρονιά ελπίζω να κατασταλάξουμε!
Divin_John
Νεοφερμένος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Εάν παραμείνεις θετική κατεύθυνση, τότε με οποιοδήποτε μάθημα επιλογής (Μαθ. - Βιολογία - Φυσική - Ιστορία) μπορείς να δηλώσεις τα πεδία 2, 3, 4.Είμαι μαθητής της Β' Λυκείου. Είμαι θετική αλλά δεν θέλω να περάσω ιατρική. Ποιο μάθημα να διαλέξω ως επιλογής?
Αν θες να δηλώσεις το 5ο πεδίο πρέπει να πάρεις Μαθηματικά Γενικής αλλά και ΑΟΘ.
Αν θες να δηλώσεις το 1ο πεδίο νομίζω πρέπει να πάρεις Ιστορία. :S
koum
Πολύ δραστήριο μέλος
Και ψυχοφάρμακα επίσης. :SΑν θες να δηλώσεις το 1ο πεδίο νομίζω πρέπει να πάρεις Ιστορία. :S
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Τα μαθηματικά τα έχω αφήσει κ έτσι με άφησαν και αυτά.
Η φυσική το ίδιο. Και χειρότερα μην πω.
Ιστορία α π ο κ λ ε ί ε τ α ι! (Μου φτάνει το ζόρι με την κατεύθυνση!)
Οπότε βιολογία! Που τη βρίσκω και ενδιαφέρουσα !
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Το ξέρεις ότι έχει και ασκήσεις, έτσι;Οπότε βιολογία! Που τη βρίσκω και ενδιαφέρουσα !
Divin_John
Νεοφερμένος
Μαθηματικά.. ΠΟΤΕ! Φυσική μια από τα ίδια.. Ιστορία.. Με καμία..
Αυτό που μένει είναι η βιολογία. Τώρα αν θέλω από θετική να περάσω προγραμματιστης Η/Υ ή τ άλλο που έχει σχέση με υπολογιστές πρέπει να διαλέξω κάποιο επιπλέον μάθημα?
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Το ξέρεις ότι έχει και ασκήσεις, έτσι;
Κι ότι μπορεί να παιχτεί μαλακία όπως φέτος. Ποτέ δεν ξέρεις, δεν είναι μαθηματικοί οι άνθρωποι.
@ Divin_John: Όχι εντάξει είσαι. Μόνο αν θες 5ο πεδίο (οικονομικά) παίρνεις και ΑΟΘ.
Dias
Επιφανές μέλος
prinCess.
Επιφανές μέλος
Η αρνητική δεν είναι από μένα.
Dias
Επιφανές μέλος
Για σένα (και για πολλούς της θεωρητικής που απεχθάνονται τη φυσική) δεκτόν. Για αυτούς που θέλουν 5ο πεδίο (και τα μαθηματικά είναι αναγκαστικά) δεκτόν. Για κάποιους που είναι φαν με κάποιο μάθημα δεκτόν. Για μερικούς που φιλοδοξούν να ανοίξουν και κάποιο άλλο πεδίο δεκτόν. Με τους (πάρα πολλούς) υπόλοιπους τι γίνεται? Πόσοι από αυτούς δεν ακολούθησαν τη μόδα που λέει "μαθηματικά ή βιολογία" χωρίς ούτε να σκεφτούν έστω και σαν πιθανότητα κάτι άλλο? Δεν είναι μόδα να απορρίπτεις ένα μάθημα με ύλη 32 σελίδων (χωρίς καθόλου αποστήθιση) και 5 όλα κι όλα στάνταρ είδη ασκήσεων (που βγαίνει και χωρίς φροντιστήριο) χωρίς ούτε να το σκεφτείς? Μήπως κάποιοι μας έκαναν να ενεργούμε προβατοειδώς γιατί δεν τους συμφέρει να παίζουν πολλά μαθήματα? (Βάλτε -1, τι λέτε όμως που από όσους έγραψαν φέτος φυσική, το 80% πήρε πάνω από 17?). Τζάστ θινκ ιτ!Ρε Δία δεν είναι θέμα μόδας. Είναι θέμα δυνατοτήτων. Αν εγώ διάλεγα πχ Φυσική θα έγραφα πολύ χειρότερα απ 'ο,τι έγραψα Βιολογία. Δεν είναι μόδα. Εμένα η Βιολογία μου άρεσε σαν μάθημα και τη διάλεξα.
prinCess.
Επιφανές μέλος
Με τους (πάρα πολλούς) υπόλοιπους τι γίνεται? Πόσοι από αυτούς δεν ακολούθησαν τη μόδα που λέει "μαθηματικά ή βιολογία" χωρίς ούτε να σκεφτούν έστω και σαν πιθανότητα κάτι άλλο? Δεν είναι μόδα να απορρίπτεις ένα μάθημα με ύλη 32 σελίδων (χωρίς καθόλου αποστήθιση) και 5 όλα κι όλα στάνταρ είδη ασκήσεων χωρίς ούτε να το σκεφτείς? Μήπως κάποιοι μας έκαναν να ενεργούμε προβατοειδώς γιατί δεν τους συμφέρει να παίζουν πολλά μαθήματα? (Βάλτε -1, τι λέτε όμως που από όσους έγραψαν φέτος φυσική, το 80% πήρε πάνω από 17?). Τζάστ θινκ ιτ!
Ε ντάξει, πάλι, είναι δικαίωμα του καθενός να διαλέγει ό,τι θέλει. Μπορεί σε κάποιον να αρέσουν τα Μαθηματικά ή η Βιολογία, χωρίς να πηγαίνει με τη μόδα.
Και παίζει και το άλλο: εγώ πριν λίγα χρόνια, άκουγα από όλους ότι η Ιστορία και η Φυσική είναι τα πιο δύσκολα μαθήματα, και τα πιο κακογραμμένα βιβλία (για την Ιστορία τουλάχιστον, γιατί Φυσική δεν έχω ανοίξει ποτέ), και όταν πας 3η και βλέπεις ότι όντως ισχύει, ε δεν είσαι χαζός να πας να δώσεις Ιστορία, κι ας είναι 30 σελίδες η ύλη. Οι υπόλοιποι πάνε στα εύκολα και το βρίσκω ΠΟΛΥ φυσιολογικό, από τη στιγμή που θέλουν να γράψουν καλά, δε βρίσκω κάποιο πρόβλημα.
Το ότι μας γ@μησαν Βιολογία/Μαθηματικά είναι άλλη ιστορία.
Joaquín
Διάσημο μέλος
Το ότι μας γ@μησαν Βιολογία/Μαθηματικά είναι άλλη ιστορία.
Πρόστυχηηηηηηηη
Ον-τόπικ:
Δία, chill, δεν ανακάλυψες το φεγγάρι.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Το ξέρεις ότι έχει και ασκήσεις, έτσι;
Φυσικά και το ξέρω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.