Darkness
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
breaking_dawn
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
nikos45
Νεοφερμένος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Και αφού έχεις κενά στα μαθηματικά τότε καλύτερα να δώσεις βιολογία.
nikos45
Νεοφερμένος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
nikos45
Νεοφερμένος
elias_138
Νεοφερμένος
taratata
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγώ Φυσική Γ.Π. θα πάρω γιατι η φυσική είναι το πάθος μου...
δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Sorry αν είναι λίγο οφ.
nikos45
Νεοφερμένος
ister
Νεοφερμένος
Παιδια ειμαι σε αδιεξοδο,δεν ξερω τι να διαλεξω για του χρονου ως μαθημα επιλογης!!Ειμαι αναμεσα σε Φυσικη γενικης και Μαθηματικα γενικης αλλα δεν ξερω τι απο τα δυο
Αν μπορειτε να με παροτρυνετε καπου θα ηταν πολυ καλο.Παρακαλω δεν θελω να ακουσω σχολια του τυπου "Παρε μαθηματικα ειναι πιο ευκολα" η δυσκολια των μαθηματων ειναι αντικειμενικο πραγμα.
ως φυσικός, θα σου πω να επιλέξεις μαθηματικά.....
είναι πανέμορφο και ενδιαφέρον το μάθημα της φυσικής γενικής παιδείας γ΄λυκείου, αλλά είναι κατά τι δυσκολότερο από τα μαθηματικά γενικής.
και επειδή μαζεύετε κουκιά για τις εξετάσεις, φρόνιμο είναι να πάρεις το ευκολότερο. όσον αφορά στη φυσική γενικής, μπορείς να ζητήσεις το βιβλίο από τον καθηγητή σου και να το μελετήσεις αργότερα, εφόσον θες να ασχοληθείς με αυτή την ύλη....αλλά γιατί να εξεταστείς κιόλας;
Wean
Νεοφερμένος
ως φυσικός, θα σου πω να επιλέξεις μαθηματικά.....
είναι πανέμορφο και ενδιαφέρον το μάθημα της φυσικής γενικής παιδείας γ΄λυκείου, αλλά είναι κατά τι δυσκολότερο από τα μαθηματικά γενικής.
και επειδή μαζεύετε κουκιά για τις εξετάσεις, φρόνιμο είναι να πάρεις το ευκολότερο. όσον αφορά στη φυσική γενικής, μπορείς να ζητήσεις το βιβλίο από τον καθηγητή σου και να το μελετήσεις αργότερα, εφόσον θες να ασχοληθείς με αυτή την ύλη....αλλά γιατί να εξεταστείς κιόλας;
τα δυο μαθηματα(φυσ.γεν,μαθ.γεν) ειναι ακριβως το ιδιο σε θεμα δυσκολιας.δεν πιστευω πως η φυσικη γενικης ειναι δυσκολη,το μονο δυσκολο που εχει ειναι οι συγχρονες ορολογιες της.αλλα ειναι κατι που συνηθιζετε ευκολα,και πιστευω πως
οι φυσικοι λενε στα παιδια να παρουν μαθ.γεν επειδη δεν μπορουν να παρουν τν ευθηνη ενος τετοιου συγχρονου μαθηματος.
φιλικα
ister
Νεοφερμένος
τα δυο μαθηματα(φυσ.γεν,μαθ.γεν) ειναι ακριβως το ιδιο σε θεμα δυσκολιας.δεν πιστευω πως η φυσικη γενικης ειναι δυσκολη,το μονο δυσκολο που εχει ειναι οι συγχρονες ορολογιες της.αλλα ειναι κατι που συνηθιζετε ευκολα,και πιστευω πως
οι φυσικοι λενε στα παιδια να παρουν μαθ.γεν επειδη δεν μπορουν να παρουν τν ευθηνη ενος τετοιου συγχρονου μαθηματος.
φιλικα
δεν ξέρω από που βγάζεις αυτό το συμπέρασμα για τους φυσικούς και το μάθημα γενικής παιδείας. Μήπως είναι επικίνδυνο να γενικεύουμε; δεν ξέρω αν συνάδελφοι ενδόμυχα σκέφτονται αυτό που υποστηρίζεις...αλλά πίστεψέ με, είναι ευκολότερο να κάνεις φυσική γενικής γ΄λυκείου, παρά φυσική κατεύθυνσης β΄λυκείου... (ταπεινή μου γνώμη).
Wean
Νεοφερμένος
δεν ξέρω από που βγάζεις αυτό το συμπέρασμα για τους φυσικούς και το μάθημα γενικής παιδείας. Μήπως είναι επικίνδυνο να γενικεύουμε; δεν ξέρω αν συνάδελφοι ενδόμυχα σκέφτονται αυτό που υποστηρίζεις...αλλά πίστεψέ με, είναι ευκολότερο να κάνεις φυσική γενικής γ΄λυκείου, παρά φυσική κατεύθυνσης β΄λυκείου... (ταπεινή μου γνώμη).
Τοτε αφου ειναι ευκολοτερη η φυσικη γενικης της Γ απο τν φυσικη κατ. της 2ας που μου φανηκε παιχνιδακι,γιατι να μην παρω φυσικη γενικης?
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Γιατί τα μαθηματικά είναι ακόμα πιο εύκολα καιθα σου τρώνε λιγότερο χρόνο.Τοτε αφου ειναι ευκολοτερη η φυσικη γενικης της Γ απο τν φυσικη κατ. της 2ας που μου φανηκε παιχνιδακι,γιατι να μην παρω φυσικη γενικης?
Wean
Νεοφερμένος
Γιατί τα μαθηματικά είναι ακόμα πιο εύκολα καιθα σου τρώνε λιγότερο χρόνο.
Φιλε κανεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ λαθος ! Ολοι λενε οτι η φυσικη ειναι λιγοτερη σε ωρες..δεν το εχεις ψαξει και καλα
chem22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Το έχω ψάξει πολύ καλά.Εγώ δεν ξέρω κανέναν να λέει ότι θέλει λιγότερες ώρες η φυσική.Φιλε κανεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ λαθος ! Ολοι λενε οτι η φυσικη ειναι λιγοτερη σε ωρες..δεν το εχεις ψαξει και καλα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.