Εquilibria
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κοίτα δεν είναι και υπεροψία των μαθηματικών...Προσωπικά, δεν μιλάω για το σχολείο-πανελλήνιες(άνετα όπως είπες μια θεωρητικού γράφει μάλιστα και πολύ καλά στα μαθηματικά), αλλά για το τι θα συναντήσει η κοπέλα στα οικονομικά. Ως απόφοιτος αμιγώς οικονομικής σχολής από τα 250 άτομα που είχαμε οι 70-80 ήτανε θεωρητικής και την ώρα των μαθηματικών(των βαρβάτων μαθημάτων, γιατί υπάρχουν και όπως είπα βατά μαθηματικά μέσα στο πρόγραμμα σπουδών και για τον θεωρητικό) είχανε πάρα πολυ μεγάλο πρόβλημα. Εγώ αυτό είπα τίποτα άλλο. Η ΑΟΘ είναι μάθημα εύκολο διαβάζεις και γράφεις απλά.Και γω βρέθηκα στη θέση σου.
1ον καλή τύχη με την υπεροψία των μαθηματικών στο σχολείο που θα θεωρούν αυτοκτονία το να δώσει μια θεωρητικού μαθηματικά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Κοίτα δεν είναι και υπεροψία των μαθηματικών...Προσωπικά, δεν μιλάω για το σχολείο-πανελλήνιες(άνετα όπως είπες μια θεωρητικού γράφει μάλιστα και πολύ καλά στα μαθηματικά), αλλά για το τι θα συναντήσει η κοπέλα στα οικονομικά. Ως απόφοιτος αμιγώς οικονομικής σχολής από τα 250 άτομα που είχαμε οι 70-80 ήτανε θεωρητικής και την ώρα των μαθηματικών(των βαρβάτων μαθημάτων, γιατί υπάρχουν και όπως είπα βατά μαθηματικά μέσα στο πρόγραμμα σπουδών και για τον θεωρητικό) είχανε πάρα πολυ μεγάλο πρόβλημα. Εγώ αυτό είπα τίποτα άλλο. Η ΑΟΘ είναι μάθημα εύκολο διαβάζεις και γράφεις απλά.
Ναι απλά είναι η θέληση του καθενός. Εγώ ήδη κάνω μαθήματα για να καλύψω τα κενά μου σε σημεία που υστερώ από τους τεχνολογικούς. Ε μπορεί να θέλει κανένα μάρκετινγκ η κοπέλα, όχι πχ Λοχρη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εquilibria
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το λοχρη έχει μαθηματικά, αλλά όχι τα μαθηματικά που έχουνε άλλες σχολές, όπως καλή ώρα το τμήμα οικονομικής επιστήμης, χρηματοοικονομικής και τραπεζικής διοικητικής κτλ. Γι' αυτό και ρώτησα ποιό τμήμα συγκεκριμένα θέλει για να της πούμε κάποια πράγματα...γιατί είπε γενικά 5ο πεδίο η κοπέλα. Μόνο τα μαθηματικά θα είναι το πρόβλημα σου σε όλα τα άλλα δεν θα έχεις...απλά σημειώνεις και παρακολουθείς αυτά.Ναι απλά είναι η θέληση του καθενός. Εγώ ήδη κάνω μαθήματα για να καλύψω τα κενά μου σε σημεία που υστερώ από τους τεχνολογικούς. Ε μπορεί να θέλει κανένα μάρκετινγκ η κοπέλα, όχι πχ Λοχρη
greekgohan
Εκκολαπτόμενο μέλος
cha0s
Περιβόητο μέλος
Παιδια εχω μια ερωτηση να κανω,η αδερφη μου ειναι θεωριτικη κατευθυνση και θα παρει μαθηματικα γενικης και αοθ.Στο τελος που κανουμε το μηχανογραφικο θα μπορεσει να επιλεξει το 4ο πεδιο??? Δηλαδη να επιλεξει 1ο και 4ο και οχι 1ο και 5ο.Ρωταω γιατι εχω ακουσει πως αν παρεις αοθ αναγκαστικα θα εχεις το 5ο πεδιο.
Οχι! Δεν ισχύει αυτο. Ενας φίλος μου πήρε ΑΟΘ για να πιάσει αστυνομία.... Αλλά τελικά στο μηχανογραφικό δήλωσε 1ο και 4ο
greekgohan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οχι! Δεν ισχύει αυτο. Ενας φίλος μου πήρε ΑΟΘ για να πιάσει αστυνομία.... Αλλά τελικά στο μηχανογραφικό δήλωσε 1ο και 4ο
Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου !
geokam
Δραστήριο μέλος
Υ.Γ. Πάντως λίγο πριν την επίσημη δήλωση των μαθημάτων στα οποία θα εξεταστεί πανελλαδικά, συνιστώ να ρωτήσει στο σχολείο της μήπως έχει προκύψει κάποια αλλαγή.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Παιδια εχω μια ερωτηση να κανω,η αδερφη μου ειναι θεωριτικη κατευθυνση και θα παρει μαθηματικα γενικης και αοθ.Στο τελος που κανουμε το μηχανογραφικο θα μπορεσει να επιλεξει το 4ο πεδιο??? Δηλαδη να επιλεξει 1ο και 4ο και οχι 1ο και 5ο.Ρωταω γιατι εχω ακουσει πως αν παρεις αοθ αναγκαστικα θα εχεις το 5ο πεδιο.
Γιατί να το κάνει αυτό? Τα μόρια που χάνει από θεωρητική είναι πολλά, αλλά ακόμα και να θέλει να πάει πολύ στο 4ο, γιατί να πάρει αοθ?
Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατι το αοθ δινει μορια σε ολα τα πεδια αν γραψεις καλα.Ουτως ή αλλως ειναι αδυνατον να πετυχει καποια αξιολογη σχολη απο το 4ο μιας και εχει λιγοστες πιθανοτητες ,εως και μηδαμινες, να υπερβει το 18 στα μαθηματικα γενικης.Γιατί να το κάνει αυτό? Τα μόρια που χάνει από θεωρητική είναι πολλά, αλλά ακόμα και να θέλει να πάει πολύ στο 4ο, γιατί να πάρει αοθ?
Γιαννης Κοβ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση συντονιστή: Τα μηνύματα #130-136 προήλθαν από το θέμα [20/5/2013] Μαθηματικά Γενικής Παιδείας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KostasIraklio
Νεοφερμένος
Ποσο πια να σκεφτουν τους θεωριτικους? Περυσι μας κατεστρεψαν με τη φυσικη και μπηκαν θεωριτικοι σε ολες τις οικονομικες σχολες.. Συμμαθητρια μου, θεωριτικης κατευθυνσης, περασε Θεσσαλονικη με 10 μαθητικα γενικης... Η αποψη μου ειναι πως δεν επρεπε καν να δικαιουνται να μπαινουν στο 5ο πεδιο απλα δινοντας ΑΟΘ και μαθηματικα...
Κάτσε μάγκα μου γιατί τα έχεις περιπλέξει λιγάκι τα πράγματα...
Κι εγώ οικονομικές σχολές θέλω και είμαι από θεωρητική...
Ανέκαθεν όμως γούσταρα τα μαθηματικά και το να σπάω το κεφάλι μου για να βρω ένα σωστό αποτέλεσμα
Από που κι ως που λοιπόν να μου αφαιρέσεις το δικαίωμα να δίνω για 5ο πεδίο ?
Το ότι επιλέγει κάποιος θεωρητική δεν σημαίνει ότι είναι άσχετος στα πρακτικά, κάτι που ως επι το πλείστον δεν ισχύει για όσους επιλέγουν θετικοτεχνολογικές (ως προς τα θεωρητικά), γι αυτό και μην τους βάζεις όλους σε ένα τσουβάλι
Άλλωστε για αστυνομικές σχολές τι θα έπρεπε να κάνει κάποιος θεωρητικός ?
Και τέλος αναφορικά με το "τι θα έπρεπε" και το "τι δεν θα έπρεπε να γίνεται".....μεγάλη κουβέντα, στην Ελλάδα ζούμε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ironboy
Δραστήριο μέλος
Ανέκαθεν όμως γούσταρα τα μαθηματικά και το να σπάω το κεφάλι μου για να βρω ένα σωστό αποτέλεσμα
Από που κι ως που λοιπόν να μου αφαιρέσεις το δικαίωμα να δίνω για 5ο πεδίο ?
Γιατί αν περάσεις φίλε οικονομικά (που σου το εύχομαι ) , θα βλέπεις τα ολοκληρώματα έτσι Και φυσικά δεν είναι μόνο οι γνώσεις της 3ης λυκείου που χάνεις επειδή δεν είσαι Τεχνολογική/Θετική κατεύθυνση.Επομένως άλλο "γουστάρω τα μαθηματικά" (και καλά κάνεις γιατί τα σπάνε τα μαθηματικά ) και άλλο "έχω λάβει τις κατάλληλες γνώσεις για να παρακολουθήσω τα οικονομικά" !
Καλή σου συνέχεια στις εξετάσεις φίλε μου
Itach1
Διάσημο μέλος
Κάνουν ολοκληρώματα στο οικονομικό;Γιατί αν περάσεις φίλε οικονομικά (που σου το εύχομαι ) , θα βλέπεις τα ολοκληρώματα έτσι Και φυσικά δεν είναι μόνο οι γνώσεις της 3ης λυκείου που χάνεις επειδή δεν είσαι Τεχνολογική/Θετική κατεύθυνση.Επομένως άλλο "γουστάρω τα μαθηματικά" (και καλά κάνεις γιατί τα σπάνε τα μαθηματικά ) και άλλο "έχω λάβει τις κατάλληλες γνώσεις για να παρακολουθήσω τα οικονομικά" !
Καλή σου συνέχεια στις εξετάσεις φίλε μου
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Κάνουν ολοκληρώματα στο οικονομικό;
Φυσικά και ορισμένα και αόριστα αλλά όχι γενικάααα και αόριστα.
ria-happy4ever
Νεοφερμένος
Φυσικά και ορισμένα και αόριστα αλλά όχι γενικάααα και αόριστα.
φυσικός φροντ: *τα μαθηματικά της ασοε είναι λα λα λολα. θα τελειώσεις ασοε και δεν θα ξέρεις ούτε τα μαθηματικά του πρώτο εξαμήνου στο πολυτεχνείο*
cry break
GordonGekko
Εκκολαπτόμενο μέλος
φυσικός φροντ: *τα μαθηματικά της ασοε είναι λα λα λολα. θα τελειώσεις ασοε και δεν θα ξέρεις ούτε τα μαθηματικά του πρώτο εξαμήνου στο πολυτεχνείο*
cry break
ελα χρηματοοικονομικα ασοεε, να κανεις οικονομετριες και αποτιμησεις παραγωγων και θα δεις πως ο φυσικος σου ειναι λα λα λα...
σε καθε περιπτωση δεν συγκρινονται με του πολυτεχνειου, αλλα καλα κανουν και βαζουν δυσκολα μαθηματικα στις πανελληνιες, γιατι οι θεωρητικοι δεν μπορουν σε τετοιες σχολες...
ελα χρηματοοικονομικα ασοεε, να κανεις οικονομετριες και αποτιμησεις παραγωγων και θα δεις πως ο φυσικος σου ειναι λα λα λα...
σε καθε περιπτωση δεν συγκρινονται με του πολυτεχνειου, αλλα καλα κανουν και βαζουν δυσκολα μαθηματικα στις πανελληνιες, γιατι οι θεωρητικοι δεν μπορουν σε τετοιες σχολες...
και ειναι ασοεε.... μην μιλατε για σχολες που ουτε να τις γραψετε δεν ξερετε
Πουλελες
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα μπορουσε να υπηρχε καποια εξεταση απο το ιδιο το πανεπιστημιο για τους θεωρητικους που στοχευουν πχ ΑΣΟΕΕ πανω σε μαθηματικα κτλ.
mairhpapa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουλελες
Εκκολαπτόμενο μέλος
mairhpapa
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδαγωγικα ηθελα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.