Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Δηλαδη σε ρομποτ απευθυνονται...?Αν ειναι ετσι δεν εχω πιασει ουτε τα 5 απο τα 10 που μου δινει το Β...-.-Δυστυχώς Νίκο μου είναι ανάλογα τον διορθωτή που θα πέσει το γραπτό σου... Άλλος μπορεί να σου κόψει 1μονάδα άλλος 2 κ άλλος καθόλου...! ! ! Κολοσύστημα....
Εγώ πρέπει να έχω κάνει αρκετά ορθογραφηκά..... αλλά μου είπαν ότι δεν κόβουν απ'αυτό....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
άντζυ
Δραστήριο μέλος
Δεν μπορείς να ξέρεις (ειδικά σ'αυτό το μάθημα) πόσο έχεις γράψει...Είναι αρκετά υποκειμενική η διόρθωση..σαν την έκθεση ένα πράγμα....Αν πέσεις σε οικονομολόγο...Γιατί αν πέσεις σε φιλόλογο τότε θα κοιτάξει αυτά που έχεις γράψει κατά πόσο μοιάζουν με το βιβλίο....Δηλαδη σε ρομποτ απευθυνονται...?Αν ειναι ετσι δεν εχω πιασει ουτε τα 5 απο τα 10 που μου δινει το Β...-.-
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν πεσω σε θρησκευτικο δηλαδη την μαμησαΔεν μπορείς να ξέρεις (ειδικά σ'αυτό το μάθημα) πόσο έχεις γράψει...Είναι αρκετά υποκειμενική η διόρθωση..σαν την έκθεση ένα πράγμα....Αν πέσεις σε οικονομολόγο...Γιατί αν πέσεις σε φιλόλογο τότε θα κοιτάξει αυτά που έχεις γράψει κατά πόσο μοιάζουν με το βιβλίο....
άντζυ
Δραστήριο μέλος
Εμμμ....μάλλον..ξέρω κ γω...τι να σου πω....!!! Μην σε αγχώνει όμως γιατί δεν έχει κ μεγάλο συντελεστή...!!Αν πεσω σε θρησκευτικο δηλαδη την μαμησα
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Μμμμμμ ειδομεν και πρατομεν.Προς το παρον μαλλον θα αργησουν οι βαθμολογιες λογω εκλογων και τα ειδικα μαθηματα θα τα δωσουν μετα τις 19 οποτεεεε..θα χαρουμε το καλοκαιρακι.Αντε καλα αποτελεσματα στα παιδια ευχομαι!Εμμμ....μάλλον..ξέρω κ γω...τι να σου πω....!!! Μην σε αγχώνει όμως γιατί δεν έχει κ μεγάλο συντελεστή...!!
iWand
Νεοφερμένος
Άντε αφού όλοι λένε ας πω και εγώ..
Ίσως ακούγονται λίγο χαζές οι απορίες μου αλλά επειδή δεν θυμάμαι αν έγραψα σωστά την ενσυναίσθηση ή την μπουρδούκλωσα, θέλω να υπολογίσω λίγο τί ενδέχεται να χάσω από παράπλευρες "απώλειες"..
Στην ερώτηση με τη δημιουργική καταστροφή εκεί που λέει "οι επιχειρήσεις, προκειμένου να επιβιώσουν και να αναπτύσσονται, πρέπει να παρακολουθούν τις εξελίξεις αυτές και εγκαίρως να προσαρμόζονται", εγώ έγραψα "η επιχείρηση, για την αποτελεσματική λειτουργία της, ανάπτυξή της και την επίτευξη των στόχων της πρέπει να παρακολουθεί τις εξελίξεις και εγκαίρως να προσαρμόζει τη λειτουργία της" Όλα τα άλλα είναι τα ίδια. Δεν χάνω τίποτα ε;
Επίσης το σημείο που με απασχολεί είναι στην λειτουργία έρευνας και ανάπτυξης. Το βιβλίο γράφει "η λειτουργία αυτή έχει αντικείμενο την ανέυρεση νέων τρόπων παραγωγής και βελτίωσης των υπαρχόντων". Εγώ έγραψα " η λειτουργία αυτή έχει ως αντικείμενο την ανεύρεση νέων τεχνικών, μεθόδων, διαδικασιών παραγωγής ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗΣ, νέων προϊόντων ή υπηρεσιών, ή βελτιώσεις των παραπάνω, με αξιοποίηση κ.λ.π." Όλα τα υπόλοιπα είναι όπως του βιβλίου, λέτε να μου κόψουν τίποτα επειδή από απροσεξία προσέθεσα το "και διανομής" που δεν το αναφέρει το βιβλίο;
geokam
Δραστήριο μέλος
όχι δε νομίζω. Όσο για τη διανομή που πρόσθεσες δεν είναι πρόβλημα. Γενικότερα το να γράψεις κάτι παραπάνω που όμως δεν αναιρεί κάτι που λέει το βιβλίο δε θεωρείται λάθοςΚύριε geokam μήπως μπορείτε να απαντήσετε και σε εμένα να μου φύγει η απορία;
iWand
Νεοφερμένος
Οκ, ευχαριστώ για την απάντηση!όχι δε νομίζω. Όσο για τη διανομή που πρόσθεσες δεν είναι πρόβλημα. Γενικότερα το να γράψεις κάτι παραπάνω που όμως δεν αναιρεί κάτι που λέει το βιβλίο δε θεωρείται λάθος
geokam
Δραστήριο μέλος
όπως σου υποσχέθηκα θα επανέλθω αφού το ρωτήσω. Αναμφίβολα είναι στη διακρική ευχέρεια του βαθμολογητή. Ωστόσο ρώτησα το συντονιστή και η άποψή του ήταν ότι αν τα έχεις γράψεις καλά τότε θα χάσεις τις ελάχιστες δυνατές μονάδες.Καλησπέρα παιδιά
Στο τελευταίο ερώτημα έγραψα ανάποδα τις ακροάσεις, δηλαδή στη θέση της ενεργητικής έχω βάλει την παθητική και αντίστροφα.
Πόσο λέτε να κόψουν απο αυτό;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.