Κοίτα ρε συ, όπως το βλέπω και τον ψιλοέτρεξα λίγο στο χαρτί,λογικά είναι σωστή λύση και τελικά ο πίνακας που θέλεις να φτιάξεις ΑΕ τον φτιάχνεις.
Απλά εύχομαι να πέσεις σε κάποιον ξύπνιο καθηγητή ή καθηγήτρια που να το πιάσει το νόημα, ή σε άλλη περίπτωση αν δεν καταλάβει τι έχεις κάνει να πέσεις σε κάποιον/α που θα φιλοτιμηθεί να το ψάξει λίγο το θέμα, μιας και δέν είναι κάτι το τρομερό (δύσκολο) η λύση σου,απλά πιστεύω ότι σε αυτό το μάθημα υπάρχουν πολύ ακατάλληλοι καθηγητές (χωρίς να θέλω να θίξω κάποιο πρόσωπο).
πάντως φίλε μου το θεωρώ ριψοκίνδυνο έως χαζομάρα να πας να κάνεις άλλη λύση αν σου έρχεται κάτι το πιο απλό στο μυαλό...
βέβαια αν αυτό σου ήρθε μόνο εκείνη τη στιγμή τότε καλώς,
αλλά πχ. εμένα όπως διάβασα όλο τον αλγόριθμο μου ήρθε μια λύση στο μυαλό, που ήθελε μία επανάληψη μόνο (Για) και μέσα σ'αυτή κανά δυό επιλογές κλπ.
που μακράν ήταν καλύτερο απο αυτό που έκανα τλκ., αλλά γιατί να πας να μπερδέψεις τον εξεταστή σου ή να χάσεις χρόνο να φτιάξεις έναν πιο αποτελεσματικό αλγόριθμο,ενώ δεν βαθμολογήσε γι' αυτό...και έχεις περισσότερες πιθανότητες λάθους?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.