Nikas Spyros
Νεοφερμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
capito666
Νεοφερμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bigmix42
Νεοφερμένος

miv
Επιφανές μέλος

-----------------------------------------
Σαφώς αλλάζει η τάση του νήματος όταν ασκηθεί η F αλλά η επιτάχυνση του Σ δεν βγαίνει 3. Επίσης λάθος που έκαναν αρκετοί και παραλίγο να την πατήσω κι εγώ (ευτυχώς θυμόμουν τη ροπή αδράνειας του κυλίνδρου) ήταν να θεωρήσουν ότι η δεδομένη ροπή αδράνειας αφορούσε κάθε τροχαλία ξεχωριστά. Επίσης, ούτε το στιγμιότυπο στο 3ο θέμα ήταν εύκολο, πολλοί το έκαναν λάθος. Εάν μπορούσα να τα τοποθετήσω συγκριτικά, θα έλεγα ότι ήταν στο επίπεδο του 2006, χρονιά όχι δύσκολη, αλλά αρκετά απαιτητική στο συγκεκριμένο μάθημα.
dafne_mm24
Νεοφερμένος

Ματινα μην απελπίζεσαι ,μην το βάζεις κάτω. Ρε συ έχουμε και τα σχέδια.Κάτι θα γίνει,ξέρεις πόσα μορια δίνουν,θα πέσουμε με τα μουτρα στο σχεδιο για ένα μήνα.το πολύ πολύ επαρχιακή πολη ή κοντινη σχολή. κουράγιο, Go ahead, don't look back.No use crying over spilt milk.
εντάξει,μέχρι τώρα στα άλλα έχω γράψει πολύ καλά...πιστεύω δεν κινδυνεύω από άποψη ''σχολής''.ελπίζω μάλλον...το θέμα είναι η πόλη

christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος

Hristos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για το πρώτο το έκανα και γω λάθος για αυτό το λόγο.Η άγνοια τελικά είναι καλύτερη μερικές φορέςΠραγματι τα θεματα ηταν "καλα" οχι δυσκολα. Ειχαν ομως ασαφειες.
Πχ 1: στο πολλαπλης επιλογης με το προσημο του α και του x τι γινεται οταν x=0; Το μηδενικο διανυσμα ειναι παραλληλο με καθε διανυσμα. Αριστοι μαθητες στην ταξη μου εχοντας την ικανοτητα να αμβαθυνουν επιλεγουν το δ (νομιζω αυτο ειναι). επρεπε να εδιναν περιορισμο καθως δεν εξεταζομαστε στα μαθηματικα!
Πχ 2: στο σχεδιασμο του στιγμιοτυπου επρεπε να γινει για x<0; Οσοι δεν το εκαναν εχουν λαθος; Η εκφωνηση αναφερει τον αξονα διαδοσης και την κατευθυνση (απο την εξισωση). Οσο ξεκαθαρο κι αν φαινεται σκεφτειτε οτι εχουμε αποκτησει τον τροπο σκεψης των βοηθηματων και γι αυτο μας ειναι ευκολο. Ετσι πρεπει να γινεται; :nono:
Ευχαριστω(Γραψτε σχολια. εχω δικιο?)

Ο τύπος χρειάζεται απόδειξη αλλιώς θεωρείται λάθοςχρειαζοταν να τον αποδειξουμε?εγω δεν τον απεδειξα...
που θες να περασεις?
musicrain1
Εκκολαπτόμενο μέλος

στο στιγμιοτυπο βρηκα και την εξισωση και που 8α φτασει το κυμα...μονο το σχημα εκανα λαθος..εσυ??
Και εγώ τα ίδια! Πιστεύω ότι πάνω από 4 μονάδες δεν θα κόψουν...
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος

Τα θέματα στη φυσική κατεύθυνσης είναι κυριολεκτικά ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. Το 3ο θέμα παραήταν γελοίο για 3ο θέμα. Είναι περίπου της ίδιας δυσκολίας με τα περσινά. Μην ξεχνάτε ότι είναι προεκλογική περίοδος και η κυβέρνηση θέλει να καλοπιάσει όσους δίνουν και κυρίως τους γονείς τους και τους αποφοίτους που ξαναδίνουν οι οποίοι ψηφίζουν. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ένας επιμελής μαθητής χωρίς να είναι πολύ καλός έγραφε 20/20. Τα θέματα ήταν εναρμονισμένα με το σχολικό βιβλίο. Τα θέματα ήταν στρωτά, σαφή και ξεκάθαρα. Νομίζω ότι πλέον ξεκαθαρίζει το τοπίο για τις βάσεις οι οποίες στο 4ο πεδίο θα είναι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ υψηλές.
Τι λες μωρε;!
ρε παιδια μου φαινεται η οι πανελληνιες φετος ειναι ΠΑΡΑ πολυ βατες ; δεν ξερω ανυσηχω μηπως του χρονου μας βαλουν τιποτα παλουκια![]()
ΠΑΣ ΚΑΛΑ;! Ποιος σου είπε ότι ήταν βατές; Μόνο στη θεωρητική ίσως έβαλαν εύκολα. Μην ακούς τον καθένα που βγαίνει και λέει ό,τι του κατέβει. Και στο κάτω κάτω (για να απντήσω και σε ένα άλλο post) ένας που έγραψε 12 ΠΩΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΒΑΤΑ; Και αν ακόμη πήγε αδιάβαστος, ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΒΑΤΑ;! Άντε μπράβο, βγαίνει ο καθένας και το παίζει έξυπνος.
christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο τύπος χρειάζεται απόδειξη αλλιώς θεωρείται λάθος[/quote]
ναι καλα..λαθος δεν θεωρειται...απλα χανουμε κανα μοριο λογικα
Peter Nalitzis
Νεοφερμένος

Hristos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο τύπος χρειάζεται απόδειξη αλλιώς θεωρείται λάθος
ναι καλα..λαθος δεν θεωρειται...απλα χανουμε κανα μοριο λογικα[/quote]
Δεν είναι στην θεωρία του βιβλίου άρα αφού δεν την τεκμηρίωσες θεωρείτε μη τεκμηριωμένη απάντηση (για να πούμε και ότι γράφει στο τέλος του χαρτιού

LI@
Νεοφερμένος

Πραγματι τα θεματα ηταν "καλα" οχι δυσκολα. Ειχαν ομως ασαφειες.
Πχ 1: στο πολλαπλης επιλογης με το προσημο του α και του x τι γινεται οταν x=0; Το μηδενικο διανυσμα ειναι παραλληλο με καθε διανυσμα. Αριστοι μαθητες στην ταξη μου εχοντας την ικανοτητα να αμβαθυνουν επιλεγουν το δ (νομιζω αυτο ειναι). επρεπε να εδιναν περιορισμο καθως δεν εξεταζομαστε στα μαθηματικα!
Πχ 2: στο σχεδιασμο του στιγμιοτυπου επρεπε να γινει για x<0; Οσοι δεν το εκαναν εχουν λαθος; Η εκφωνηση αναφερει τον αξονα διαδοσης και την κατευθυνση (απο την εξισωση). Οσο ξεκαθαρο κι αν φαινεται σκεφτειτε οτι εχουμε αποκτησει τον τροπο σκεψης των βοηθηματων και γι αυτο μας ειναι ευκολο. Ετσι πρεπει να γινεται; :nono:
Ευχαριστω(Γραψτε σχολια. εχω δικιο?)
Βασικα εχεις απολυτο δικιο! Κ γω στο προσημο του α κ του χ σκεφτομουν για αρκετη ωρα οτι δεν εχουν παντα αντιθετο προσημο γιατι στη χ=ο είναι κ τα 2 μηδεν. Αλλα τελικα εβαλα την απαντηση α...
Κ στο στιγμιοτυπο δεν εβαλα τι γινεται για x<0, αλλα εδειξα οτι εστω το κυμα εχει κατευθυνση προς τα δεξια...
Donald
Νεοφερμένος

Κάπου στο 92 έγραψα γιατί έχασα ένα πολλαπλής και κάπου θα μου βάλουν κανά + για αιτιολόγηση στο 4ο θέμα, από πέρυσι εννοείται ότι είναι πιο δύσκολα αλλά σε γενικές γραμμές κανονικού επιπέδου θα τα χαρακτήριζα, άντε να τελείωνουμε
christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος

LI@
Νεοφερμένος

Ο μόνος που δικαιούται να πει ότι τα θέματα ήταν της πλάκας είναι αυτός που έγραψε 100, ούτε 98 ούτε 99(αυτό τουλάχιστον πιστεύω εγώ)
Συμφωνω! Που βγαινει ο αλλος στο σχολειο μου κ λεει γελοια τα θεματα στα μαθηματικα κατευθυνσης!Κ του είπα πως αφου ηταν γελοία πρεπει να εχει γραψει το λιγοτερο 100!!!
Hristos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κοίτα σου μιλάω ειλικρινά ούτε να σε πικάρω θέλω ούτε να σε κάνω να αγχωθείς.Σκέφτηκα και γω να πάρω τον τύπο του Σαββάλα αλλά τελικά το έκανα με τον τρόπο του βιβλίου δηλαδή με την διαφορά φάσης.Εγώ προσωπικά θα σου αφαιρούσα 3 μόρια από τα 6 αλλά αυτός είμαι εγώκαλα οτι μας βολευει![]()

dafne_mm24
Νεοφερμένος

christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κοίτα σου μιλάω ειλικρινά ούτε να σε πικάρω θέλω ούτε να σε κάνω να αγχωθείς.Σκέφτηκα και γω να πάρω τον τύπο του Σαββάλα αλλά τελικά το έκανα με τον τρόπο του βιβλίου δηλαδή με την διαφορά φάσης.Εγώ προσωπικά θα σου αφαιρούσα 3 μόρια από τα 6 αλλά αυτός είμαι εγώΜερικές φορές καλύτερα είναι να είμαστε προσγειωμένοι για να μην μας έρθει κεραμίδα ύστερα
![]()
ελα τωρα...1 μοριο εχασα

miv
Επιφανές μέλος

Ούτε επίσημα θεωρούνται σωστοί οι τύποι αυτοί γιατί, αν δεν κάνω λάθος, δεν αποδεικνύονται ούτε αναφέρονται πουθενά στο βιβλίο.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.