22-05-15
19:50
αν στην υπερφορτωση ξεχασα να γραψω τον χρονο και αντι για καθυστερημενη εβαλα επιλεκτικη ποσο προβλεπεται να χασω; ολα τα αλλα τα ειχα καρμπον οπως το σχολικο. δεν ξερω αν επηρεαζει αν δει τα λαθη ή οχι ο διορθωτης, αλλα εγραψα την υπερφορτωση στο τελος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christos365
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Christos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 150 μηνύματα.
22-05-15
20:19
αν στην υπερφορτωση ξεχασα να γραψω τον χρονο και αντι για καθυστερημενη εβαλα επιλεκτικη ποσο προβλεπεται να χασω; ολα τα αλλα τα ειχα καρμπον οπως το σχολικο. δεν ξερω αν επηρεαζει αν δει τα λαθη ή οχι ο διορθωτης, αλλα εγραψα την υπερφορτωση στο τελος.
Οπως ειπε και ο Χρήστος πιο πάνω λογικα 1 μοριο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 1,771 μηνύματα.
22-05-15
21:58
Κάθε παυλιτσα στην υπερφοτωση μια μονάδα δεν πιάνει;
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,920 μηνύματα.
22-05-15
22:55
Κάθε παυλιτσα στην υπερφοτωση μια μονάδα δεν πιάνει;
Ναι
pb13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο pb13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα.
22-05-15
23:02
Στην επιχείρηση ως σύστημα δεν έγραψα αυτό : Αυτό ασφαλώς συνεπάγε-
ται και για την επιχείρηση, όπως και για κάθε άλλο οργανισμό, τη διεπιστημονική
προσέγγιση των ζητημάτων της διοίκησής τους.ποσό λέτε να μου κόψουν κανα μόριο ;;;
προσέγγιση των ζητημάτων της διοίκησής τους.ποσό λέτε να μου κόψουν κανα μόριο ;;;
23-05-15
00:42
Στην επιχείρηση ως σύστημα δεν έγραψα αυτό : Αυτό ασφαλώς συνεπάγε-
και εγω μονο αυτο δεν εγραψα ολα τα αλλα τα εγραψα κατα λεξη...αμα ειναι καλος ο καθηγητης και μας λυπηθει δεν θα μας κοψει αλλιως αντε να μας κοψουν ενα μοριο
geokam
Δραστήριο μέλος
Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 627 μηνύματα.
23-05-15
14:30
Αν ξέχασες μόνο αυτό κι όχι όλο το απόσπασμα της συστημικής προσέγγισης, ίσως κόψουν μία μόνο μονάδα.Στην επιχείρηση ως σύστημα δεν έγραψα αυτό : Αυτό ασφαλώς συνεπάγε-
Δεν παίζει ρόλο το σημείο του γραπτού στο οποίο απαντάς κάθε ερώτημα. Μην ανησυχείς, αρκεί να έχει "διακριτά όρια" από τις άλλες απαντήσειςαν στην υπερφορτωση ξεχασα να γραψω τον χρονο και αντι για καθυστερημενη εβαλα επιλεκτικη ποσο προβλεπεται να χασω; ολα τα αλλα τα ειχα καρμπον οπως το σχολικο. δεν ξερω αν επηρεαζει αν δει τα λαθη ή οχι ο διορθωτης, αλλα εγραψα την υπερφορτωση στο τελος.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...