Pen_addict
Νεοφερμένος
Ο Pen_addict αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα.
02-06-22
18:53
Δεν το 'ξερα. Να πω την αλήθεια δεν το 'χω πολυψάξει το αντικείμενο.Συνήθως δεν επιλέγουν πολύ επίκαιρα θέματα. Θα δείξει.
Πέρα από αυτά όμως, πιστεύω ότι μπορεί να βάλουν ό,τι τους έρθει η έμπνευση εκείνη την ώρα.
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3,928 μηνύματα.
02-06-22
19:11
αφου λετε οτι ειναι ημερα ποδηλατου αυριο στανταρ θα βαλουνε αθλητισμο και αθλητικα ιδεωδη και μπουρδες.παντα εχω παρατηρησει την ημερα που γινεται κατι βαζουν παρεμφερη θεμα
Pen_addict
Νεοφερμένος
Ο Pen_addict αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα.
02-06-22
19:24
Πολύ πιθανό.αφου λετε οτι ειναι ημερα ποδηλατου αυριο στανταρ θα βαλουνε αθλητισμο και αθλητικα ιδεωδη και μπουρδες.παντα εχω παρατηρησει την ημερα που γινεται κατι βαζουν παρεμφερη θεμα
nucomer
Νεοφερμένος
Ο nucomer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 69 μηνύματα.
02-06-22
19:25
Δικαιοσύνη- ισότητα
Panagiotis849
Δραστήριο μέλος
Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας ΟΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 688 μηνύματα.
02-06-22
20:36
Δικές μου προβλέψεις: αθλητισμός & φανατισμός, αναλφαβητισμός & τεχνολογία, πρότυπα & διαφήμιση, τέχνη & πολιτισμός.
Έτοιμος για κουβά
Έτοιμος για κουβά
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 4,412 μηνύματα.
02-06-22
20:43
Δε νομίζω ότι ευσταθούν οι προβλέψεις που σχετίζονται με παγκόσμιες ημέρες πάντως. Το είδαμε και σήμερα στα ΕΠΑΛ, διάλεξαν όποια μέρα τους συνέφερε για το θέμα κι ας ήταν τον Οκτώβριο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 109 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- spring day
- rempelos42
- francies_nolan
- Phys39
- constansn
- Pen_addict
- Billys 13
- SlimShady
- Nick0007
- alexgiann
- Euge.loukia
- Scandal