lorinser
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zozefina
Νεοφερμένος
Και η κολλητή μου!Αρετή τη λένε,να την ψάξεις,χαχα!Παιδαγωγικο Πατρας περασα!!!!!!!!!
Εγώ πέρασα Οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων στην ΑΣΟΕΕ.Με 18268.
Κανείς άλλος στην ΟΔΕ ΑΣΟΕΕ?????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Αυτό η αλήθεια είναι ότι το συναντάς αρκετά συχνά σαν φαινόμενο στην Αθήνα, οπότε φαντάζομαι πως σε μικρότερο βαθμό θα υπάρχει και στη Θεσ/νίκη. Δε νομίζω πως οφείλεται στην σνομπαρία των παιδιών, απλά βρίσκονται στις πόλεις τους, έχουν τον κοινωνικό περίγυρο τους ο οποίος όπως σωστά είπες είναι παλιοί φίλοι aka τις περισσότερες φορές γείτονες. Άρα γιατί να ξεκινήσουν να στρώνουν φιλίες από το 0 με άτομα που μπορεί να μένουν 1 και 2 ώρες μακριά τους, άρα το παρείστικο αίσθημα χάνεται? Στις μικρότερες πόλεις δεν είναι έτσι πάντως σίγουρα. Όπως επίσης είναι και στο τι ανθρώπους θα πέσεις και κατά πόσο είσαι διαθετειμένος να κυνηγήσεις εσύ τους άλλους για να κάνεις έναν δικό σου κύκλο.εχω ακουσει για σας τους θεσσαλονικεις οτι δε μας θελετε εμας τους επαρχιωτες και δεν κανετε καινουριες παρεες και μενετε με τους φιλους σας απο το Λυκειο!ισχυει?!!
stella
Δραστήριο μέλος
Αυτό η αλήθεια είναι ότι το συναντάς αρκετά συχνά σαν φαινόμενο στην Αθήνα, οπότε φαντάζομαι πως σε μικρότερο βαθμό θα υπάρχει και στη Θεσ/νίκη. Δε νομίζω πως οφείλεται στην σνομπαρία των παιδιών, απλά βρίσκονται στις πόλεις τους, έχουν τον κοινωνικό περίγυρο τους ο οποίος όπως σωστά είπες είναι παλιοί φίλοι aka τις περισσότερες φορές γείτονες. Άρα γιατί να ξεκινήσουν να στρώνουν φιλίες από το 0 με άτομα που μπορεί να μένουν 1 και 2 ώρες μακριά τους, άρα το παρείστικο αίσθημα χάνεται? Στις μικρότερες πόλεις δεν είναι έτσι πάντως σίγουρα. Όπως επίσης είναι και στο τι ανθρώπους θα πέσεις και κατά πόσο είσαι διαθετειμένος να κυνηγήσεις εσύ τους άλλους για να κάνεις έναν δικό σου κύκλο.
μπα στη θεσσαλονικη δεν ειναι τοσο μεγαλες οι αποστασεις...αλλα εχεις δικιο σ αυτο που λες με τον κοινωνικο περιγυρο...εγω παντως αν ερχονταν στην πολη μου παιδια θα τα βοηθουσα,να προσαρμοστουν θα τους ελεγα τα βασικα πχ που να βγαινουν κλπ!δλδ οι επαρχιωτες κανουν παρεα με αλλους επαρχιωτες?εγω προσωπικα θα το κυνηγησω πολλοι να γνωρισω νεους φιλους...δεν θα μαι μονη μου, ολοι η παρεα μου στη θεσνικη θα ειναι, απλα μ αρεσει να γνωριζω καινουριους ανθρωπους...και αλλωστε δε λενε οτι οι καλυτερες παρεες γινονται στα φοιτητικα χρονια???
irini18
Νεοφερμένος
κι εγώ .Αρχιτεκτονική Θεσσαλονικης με 22394αρχιτεκτονική θεσσαλονίκης...22836:no1:
annmary
Νεοφερμένος
stella
Δραστήριο μέλος
ιατρικη θεσσαλονικης με 19598!!! κανενασ συμφοιτητης????
η κολλητη μου!
_kelly_
Νεοφερμένος
Και η κολλητή μου!Αρετή τη λένε,να την ψάξεις,χαχα!
Εγώ πέρασα Οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων στην ΑΣΟΕΕ.Με 18268.
Κανείς άλλος στην ΟΔΕ ΑΣΟΕΕ?????
εγωωωω!!!
annmary
Νεοφερμένος
dimitricc
Νεοφερμένος
genetics_75
Εκκολαπτόμενο μέλος
ιατρικη θεσσαλονικης με 19598!!! κανενασ συμφοιτητης????
εγώ!!!! ιατρική θεσσαλονίκης με 19511 !!! σειρα 69/160
Marilenaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος
σειρά..?? χμμ... 38η! νόμιζα θα ήταν καλύτερη, καμιά 20η...!!
αλλά δεν πειράζει!!
selina
Νεοφερμένος
alexandros451991
Εκκολαπτόμενο μέλος
komborimon
Νεοφερμένος
ΗΜΜΥ Ξανθης! με 18.385
τι ανοδος ηταν αυτη..?573 μορια πανω..18.239 εφτασε...!
Και γω ΔΠΘ ΗΜΜΥ με 18485 . Αντε συμφοιτητες
arximidis
Εκκολαπτόμενο μέλος
selina
Νεοφερμένος
Κανένας βιολογία Θεσσαλονίκης βρε παιδιά.....??
εγωωω, συναδελφε!!
genetics_75
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ιατρική Θράκης με 19023!! σειρά 86ος στους 120!
μπράβο ρε man, κ θυμάμαι οτι ανησυχούσες μη δεν περάσεις!! αντε καλη ιατρική πορεία και στους 2!!!:no1:
agxwmenh
Νεοφερμένος
Συγχαρητηρια σε ολους παιδες...καλη φοιτητικη ζωη ευχομαι !! )
<<Μπορει να μν περασα στο χημικο Ηρακλειου(15694 η βαση) αλλα καθε εμποδιο για καλο λενε,,μν το βαζετε κατω!>>
cJay
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.