Kostas_GR
Νεοφερμένος
καλά ότι να ναι μιλάμε ...πρώτον, ποια αποστήθιση και μηχανική λύση ασκήσεων ?φυσική αν δεν κατανοήσεις δεν γράφεις. Δεύτερον, που κολλάει το μορφωτικό επίπεδο των πτυχιούχων με τα θέματα των πανελλαδικών εξετάσεων ?
όσο για το επίπεδο σπουδών που παρέχουν τα πανεπιστήμια είναι αρκετά υψηλό.
Δεν είπα οτι το επίπεδο που ΠΑΡΕΧΟΥΝ (όπως είπες και εσύ) δεν είναι υψηλό, ΑΛΛΑ μίλησα για το κατά πόσο οι φοιτητές τα κατανοούν η απλά περνάνε έτσι τα μαθήματα με κάποιες σημειώσεις χωρίς να έχουν ίδεα, και πάλι δε μίλησα για όλους.
Και μη κοροΐδευόμαστε, ποιός σου είπε οτι πρέπει να το κατανοήσεις για να κάνεις μια ΑΔΟ η ΑΔΕ (η οτιδήποτε άλλο) οταν βλέπεις ενα συγκεκριμένο ερώτημα;;;;;
Το μορφωτικό επίπεδο τον οχι πτυχιούχων, αλλα φοιτητών, έχει να κάνει με το οτι πετάγονται εδώ και απο την άνετη θέση τους λένε το μακρύ τους και το κοντό τους. Επίσης δεν υποτίμισα το μορφωτικό τους επίπεδο η οτιδήποτε, άλλα είναι σε άλλη φάση, άλλο πανελλήνιες.
με συγχωρείς αν σε έθιξα
---ότι να 'ναι μιλάμε---
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
renoskiller44
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
red span
Δραστήριο μέλος
Ποιος μπορει να ειναι ο α και β λογος?Όπα όπα τί σημαίνει να περάσουν όσοι κοπκοπιασαν ουσιαστικά. Δηλαδή αν κάποιος έγραψε άσχημα για τον α ή β λόγο σημαίνει ότι δεν έκανε προσπάθεια όλη τη χρονιά; Δεν είσαι σωστός. Και τι πάει να πει τα θέματα ήταν κλασσικά; Κάθε χρόνο βλέπεις να βάζουν τόσα πολλά ε; Είμαι σίγουρος ότι τέλειωσες στις 2 ώρες και έγραψες 20. Μπράβο σου. Είσαι καλός.
Συνεχιζω να επιμενω στο οτι ο καθενας ειναι φταγμενος για κατι,δεν μπορει να ξεπερασει τα ορια του.
π.χ Διαβαζα τις τετραπλασιες ωρες απο τον ξαδερφο μου,αλλα αυτος πετυχε ανετα την ιατρικη και εγω κοπιζω με δυσκολια για το πολυτεχνιο πατρας
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
το θέμα δεν είναι να εφαρμόσεις αδο αλλά να σκεφτείς να εφαρμόσεις αδο και επιπλέον πολλές φορές τα θέματα απαιτούν κάτι παραπάνω από μια απλή εφαρμογή.Και μη κοροΐδευόμαστε, ποιός σου είπε οτι πρέπει να το κατανοήσεις για να κάνεις μια ΑΔΟ η ΑΔΕ (η οτιδήποτε άλλο) οταν βλέπεις ενα συγκεκριμένο ερώτημα;;;;;
πειράζει που πάλι δεν κατάλαβα που κολλάει το μορφωτικό επίπεδο?Το μορφωτικό επίπεδο τον οχι πτυχιούχων, αλλα φοιτητών, έχει να κάνει με το οτι πετάγονται εδώ και απο την άνετη θέση τους λένε το μακρύ τους και το κοντό τους. Επίσης δεν υποτίμισα το μορφωτικό τους επίπεδο η οτιδήποτε, άλλα είναι σε άλλη φάση, άλλο πανελλήνιες.
fockos
Επιφανές μέλος
Δεν είπα οτι το επίπεδο που ΠΑΡΕΧΟΥΝ (όπως είπες και εσύ) δεν είναι υψηλό, ΑΛΛΑ μίλησα για το κατά πόσο οι φοιτητές τα κατανοούν η απλά περνάνε έτσι τα μαθήματα με κάποιες σημειώσεις χωρίς να έχουν ίδεα, και πάλι δε μίλησα για όλους.
Και μη κοροΐδευόμαστε, ποιός σου είπε οτι πρέπει να το κατανοήσεις για να κάνεις μια ΑΔΟ η ΑΔΕ (η οτιδήποτε άλλο) οταν βλέπεις ενα συγκεκριμένο ερώτημα;;;;;
Το μορφωτικό επίπεδο τον οχι πτυχιούχων, αλλα φοιτητών, έχει να κάνει με το οτι πετάγονται εδώ και απο την άνετη θέση τους λένε το μακρύ τους και το κοντό τους. Επίσης δεν υποτίμισα το μορφωτικό τους επίπεδο η οτιδήποτε, άλλα είναι σε άλλη φάση, άλλο πανελλήνιες.
με συγχωρείς αν σε έθιξα
---ότι να 'ναι μιλάμε---
Φίλε υπομονή ένα μάθημα ακόμα και του χρόνου θα μπεις και εσύ στο club των φοιτητών που λένε εύκολα όλα τα θέματα.
updown
Εκκολαπτόμενο μέλος
του χρονου εννοω
Itach1
Διάσημο μέλος
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος
Η αδερφούλα μου αν και Α' Λυκείου βάζει τα γυαλιά σε πολλούς υποψήφιους των φετινών Πανελληνίων. Γερά μικρή!οσο περιεργο και να ακουστει ελυα το Β3.
Loukritia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πιστεύω πάντως πως φέτος θα πέσουν αρκετά οι βάσεις.
ant1637
Νεοφερμένος
εχεις κανει λαθος στο δ 4 γιατι η τροχαλια περιστρεφεται,βγαζεις Τ=68 Ν αρα η μαζα σου βγαινει τελικα 0.4 kg
Yannis92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Τότε ένας εφυής μπορεί να δώσει 5 διαφορετικές λύσεις σε 10 λεπτά?Υπαρχουν ατομα που ειναι εφυη και ατομα που ειναι δημιουργικα....Η δημιουργηκοτητα ειναι πολυ πιο σπουδαια απο την εφυια...Ετσι οπως εχουν διαμορφωσει το σχολειο και συνεπως τις πανελληνιες εξετασεις ευνουν τους μαθητες-διανοιες...Για να καταλαβεται ο ευφιης ειναι αυτος που θα λυσει ενα προβλημα σε ενα λεπτο και ο δημιουργηκος αυτος που θα το λυσει σε μια ωρα με διαφορετικους τροπους(κατα προσεγγιση για να καταλαβεται τι ενοω με τις ενοιες αυτες) ...Το μονο μαθημα που πλησιαζει λιγο στη δημιουργηκη ικανοτητα των παιδιων ειναι η Α.Ε.Π.Π που θελουν αν την καταργησουν...
Ps:θέλω ν'ανεβάσω μια trollface αλλά δε μου την εμφανίζει
xalaros1987
Νεοφερμένος
Τα θέματα ήταν ΚΑΛΑ!! Δεν είπε κανείς ότι ήταν εύκολα, ήταν όμως ΚΑΛΑ! Ένας μαθητής που είχε διαβάσει πολύ, που είχε λύσει ένα κάρο ασκήσεις μπορούσε να πάρει 100. Ήταν στο πνεύμα όσων διδάσκονται οι μαθητές, δεν υπήρχε κάτι κουφό και όσο λιγότερο είχες διαβάσει τόσο λιγότερο έπαιρνες... Αυτο δεν είναι και το σωστό?? Έτσι δεν πρέπει να είναι οι πανελλήνιες?
Αυτά που λέτε περί παπαγαλίας είναι επιεικώς χαζά! Όσα δε φτάνει η αλεπού... Απλά σε προηγούμενες χρονιές αυτός που άξιζε για 18 μπορεί να επαίρνε 20 κι αυτό που άξιζε για 20 να έπαιρνε επίσης 20. Κι αυτό φαίνεται πειράζει κάποιους! Ή τους γονείς που επειδή τα παιδιά τους άξιζαν 15 κ έπαιρναν 18 γιατί τα θέματα ήταν βατά, τώρα τους ενοχλεί που δε συμβαίνει το ίδιο.
Όσο για το χρόνο, ναι ήταν πολλά τα θέματα... Και? Πρώτον έχετε 3 ώρες (όπου το πρώτο θέμα να θέλει max 20 λεπτά (κ πολλά λέω), άλλη μισή ώρα το 2ο και έχεις από μία ώρα+ για τρίτο τέταρτο) κι δεύτερον ό,τι κ να είναι ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!! Όσοι είστε καλοί κ θεωρείτε ότι λόγω των θεμάτων δεν γράψατε, οκ... Θα μπείτε εκεί που θέλετε γιατι θα είστε οι καλύτεροι! Αυτό θα το δείξουν τα αποτελέσματα όμως!
Τα θέματα ήταν οκ! Ήταν καλα! Σας το λέω εγώ που είχα δώσει πανελλήνιες το 2005. Εκεί τα θέματα ήταν κουφά! Όχι όλα, το 4ο ήταν. Ήταν εκτός της φιλοσοφίας όσων διδάσκονται οι μαθητές, εκεί να το δεχτώ ότι οκ, η επιτροπή έκανε μαλακία! Τώρα όμως οχι! Ακόμη και τότε όμως, ήταν για ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ κ ετσι ό,τι και να πέσει είναι... δικαιο.
Οπότε χαλαρώστε και σκεφτείτε ότι αν όντως ήταν τόσο πολύ δύσκολα όλα τα μαθήματα τότε θα πέσουν οι βάσεις και θα μπείτε εκεί που θέλετε. Αν δε συμβεί αυτό, αναρωτηθείτε τι δεν κάνατε καλά και κάντε το του χρόνου... Ένα όμως είναι το σίγουρο. Όταν τα θέματα είναι δυσκολούτσικα κι όχι εύκολα όλοι βγάζουν περίπου αυτό που αξίζουν κ μπαίνουν κ εκεί που αξίζουν! Όταν τα θέματα είναι εύκολα, τότε γίνονται πολλές αδικίες... γιατί το αποτέλεσμα κρίνεται στο μόριο κ στην απροσεξία του άλλου.
Michael2393
Νεοφερμένος
GoodDayToDie
Νεοφερμένος
Και πόσο έπιαναν τα ερωτήματα αν θυμάσαι; Εκανα και εγώ κατι λάθος πράξεις στο τελευταίο ερώτημα του 4ου θέματος το οποίο έπιανε 8 μόρια, αλλά η διαδικασία είναι ολόσωστη..... Πιστεύω το μισό θα πιάσω... Τι νομίζεις;
ναι 8 επιανε αλλα πιστευω θα πιασεις τουλαχιστον το μισο γιατι τους φυσικους τους ενδιαφερει περισσοτερο η διαδικασια απο το αποτελεσμα. οχι σαν τους μαθηματικους δηλαδη
Κανά 70+ .
Άντε τα λέμε του χρόνου.
μην απελπιζεσαι, πολυ λιγοι εγραψαν τοσο και αναφερομαι σε καλους μαθητες.... οι περισσοτεροι εχουν πεσει κατω απο 13
funny_girl!
Εκκολαπτόμενο μέλος
μην απελπιζεσαι, πολυ λιγοι εγραψαν τοσο και αναφερομαι σε καλους μαθητες.... οι περισσοτεροι εχουν πεσει κατω απο 13
παραδειγμα εγω...7-9 ειμαι στην φυσικη
GoodDayToDie
Νεοφερμένος
παραδειγμα εγω...7-9 ειμαι στην φυσικη
η πλειοψηφια ειναι κατω απο τη βαση, ρωτησα παρα πολλους.. αλλα απορω πως δεν ακουστηκε κατι στις ειδησεις (η μπορει παλι να μην το ακουσα εγω)
Siritoss
Νεοφερμένος
funny_girl!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ πάλι είμαι γύρω στο 17-18 (μάλλον) αλλά θα μπορούσα παραπάνω εάν δεν είχα κολλήσει στο Β1 πόση ώρα και είχα χρόνο να ελέγξω αυτές τις λαλακίες λάθη που έκανα.
τελεια εισαι...τ σχολη 8ες?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.