Λοιπόν, ήρθα για να πω τα πράγματα όπως έχουν, και δυστυχώς δεν θα μπορέσω να εκφραστώ όπως θέλω λόγω 'γκει' μοντερέιτιγκ.
Καταρχάς κερνάω θανατάκι σε όλους τους ΦΟΙΤΗΤΕΣ που σπάμμαραν τις πρώτες 7 σελίδες λέγοντας για το πόσο ΒΑΤΑ είναι τα θεματα. Πέραν του ότι είστε ήδη φοιτητές και κατέχετε μια θέση στη σχολή που θέλατε, έχετε το θράσος να λέτε 'σιγα μωρε τα θεματα'. Επίσης απορώ γιατί ασχολείστε με τις πανελλήνιες ακόμα. Τη *#$%$* σας.
και βιαστικός έρχομαι στο κυρίως θέμα μας
ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ 3 ΓΑΜ&$%$#ΕΣ ΩΡΕΣ
Πόσο μάλλον για μένα που όσο νανε ανακαλύπτω τον τροχό εκεί μέσα. Και γενικά δε ξέρω γιατί αλλά σε ΟΛΑ τα μαθήματα έτσι έγινε φέτος, τα θέματα ήταν φτιαγμένα για 4-5 ώρες. Μετρημένοι στα δάχτυλα όσοι τέλιωσαν όλα τα θέματα μέσα σε 2,5 ώρες, είμαι σίγουρος πως το 80% των μαθητών που πήγαιναν για έναν αξιοπρεπή βαθμο, μισολύναν 2 θέματα και το 3ο πήγενε κυριολεκτικά στο διάολο, in haste.
Τελοσπάντων για να μη μακρυγορώ και να καταντάω κουραστικός, έχω να πω πως τα θέματα φέτος ήταν τρομερά πρωτοφανή για τα δεδομένα των πανελληνίων μετά τις δέσμες. Έχει να γίνει τρελή αναδιάρθρωση των βάσεων, έχουμε να δούμε πολλά κουλά τον Αύγουστο.
Τώρα για τη Δευτέρα, αν και τρομερά εύκολο μάθημα, ετοιμαστείτε για κουλαμάρες και μινιμουμ 2,5 ώρες μέχρι να τελιώσετε τα θέματα.
Αυτοί είσαστε.