tirovlaxos
Νεοφερμένος

Αφού έδινε απο κάτω σχέση που είχε μέσα μέχρι και τη δεύτερη παράγωγο στο χ, δεν χρειαζόταν καν να τονίσεις την παραγωγισιμότητα.
δηλαδή είναι λάθος;
Ουτε γω το εκανα το διαγραμμα. Ουτε μενα μου ειπε κανεις να το κανω.Δεν ειναι δικαιολογια αυτο ομως.
Τα θεματα ηταν οντως γελοια. Και σε καμια περιπτωση δεν ξεχωριζε ο "καλος".Αυτο που ηθελαν οι βαθμολογητες ηταν να δουν αν ηξερες τριωνυμα.Ελεινα πραγματα...
και φυσικά δεν κατηγωρώ κανένα.. μόνο τον εαυτό μου για το πόσο ηλίθιος είμαι! anw...!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος

δηλαδή είναι λάθος;
και φυσικά δεν κατηγωρώ κανένα.. μόνο τον εαυτό μου για το πόσο ηλίθιος είμαι! anw...!
Όχι ρε, απλά δεν χρειαζόταν.
-----------------------------------------
Θα σου κόψουν γιατί δε στηρίζεται σε θεωρία.
10 χρόνια το δέχονται, δεν θ'αλλάξει φέτος. Μαθηματικά είναι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara
Περιβόητο μέλος

Επειδή γνωρίζω πολλά παιδιά από ΕΠΑΛ και συζητάμε, απ'οσο παραδέχονται και οι ίδιοι, επειδή δεν γνώριζαν εξ'αρχής την αλλαγή που θα γινόταν, δεν είναι σε θέση να μας κάνουν από αυτη τη χρονιά σοβαρό ανταγωνισμό. Μόλις πέρσι το καλοκαίρι το έμαθαν.[/QUOTE
Δηλαδή τα παιδιά των ΕΠΑΛ επηρεάζουν τισ βάσεις όπως κ τα παιδιά απο τα ΓΕΛ;...![]()
Αν η ερώτηση σου είναι για τα ΕΠΑΛ Β τότε η απάντηση είναι ΝΑΙ
aepp-forum
Νεοφερμένος

elias_138
Νεοφερμένος

aepp-forum
Νεοφερμένος

Παιδια εκανα μονο μια μαλακια στο 4ο με το προσημο στο τριωνυμο που εβγαινε με το λ.....κ βρηκα λαθος την πιθανοτητα...αλλα ολο το υπολοιπο θεμα ειναι σωστο.....Ποσο λετε να χασω.....????
Κόπηκες

cJay
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θα σου κόψουν γιατί δε στηρίζεται σε θεωρία.
Οι οδηγιες αναφερουν οτι καθε επιστημονικα τεκμηριωμενη απαντηση ειναι αποδεκτη...
panozi
Νεοφερμένος

miv
Επιφανές μέλος

Οι οδηγιες αναφερουν οτι καθε επιστημονικα τεκμηριωμενη απαντηση ειναι αποδεκτη...
Τεκμηρίωση σημαίνει να το αποδείξεις. Αλλά σου λέω, όλα τα χρόνια το δέχονται και de facto και νόμιμα με ειδικές οδηγίες, μην ακούς ό,τι να'ναι. Δεν το κόβει κανένας με dl'h.
TasOBig
Νεοφερμένος

dexter08
Νεοφερμένος

λ^2 - 6λ < -5 => λ(λ-6)< -5 (σχεση 1)
εφοσον λΕΩ για να ισχυει και η σχεση 1, θα πρεπει λ-6<0 => λ<6 (σχεση 2)
θα πρεπει να ισχυουν οι σχεσεις 1,2 ταυτοχρονα, οποτε: τα λΕΩ που επαληθευουν την σχεση 2 ειναι τα 1,2,3,4,5. ομως το 1 και το 5 απορριπτονται διοτι δεν ικανοποιουν την σχεση 1. Αρα Α={2,3,4}
Ρ(Α)=Ν(Α)/Ν(Ω)....κλπ
το αποτελεσμα ειναι 0.03, ομως δεν ξερω αν ειναι καλα τεκμηριωμενο..κ αν οχι ποσο θα χασω?
paraskevas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οι πιθανοτητες που ηταν σημερα οεο.??
LI@
Νεοφερμένος

Τεκμηρίωση σημαίνει να το αποδείξεις. Αλλά σου λέω, όλα τα χρόνια το δέχονται και de facto και νόμιμα με ειδικές οδηγίες, μην ακούς ό,τι να'ναι. Δεν το κόβει κανένας με dl'h.
Εμένα, παντως, ο καθηγητης στο σχολειο που είναι διορθωτης πανελληνιων μου είπε ότι απο το DLH κοβει μοναδες στα μαθηματικα γενικης...
angelina001
Νεοφερμένος

δε μπορουν να δεχτουν de hospital αφου δεν αναφερεται στ θεωρια του βιβλιου, τ δεχονται οπως μου ειπε ο καθηγητης αν κανεις την αποδειξη που ειναι γυρω στισ 3 σελιδεςΌχι ρε, απλά δεν χρειαζόταν.
-----------------------------------------
10 χρόνια το δέχονται, δεν θ'αλλάξει φέτος. Μαθηματικά είναι...
Titakos
Νεοφερμένος

Καλή επιτυχία και στα υπόλοιπα, σε όλους σας!

Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

δε μπορουν να δεχτουν de hospital αφου δεν αναφερεται στ θεωρια του βιβλιου, τ δεχονται οπως μου ειπε ο καθηγητης αν κανεις την αποδειξη που ειναι γυρω στισ 3 σελιδες
βασικα για μενα ειναι εκτος μαθηματικων η λογικη αυτη. θεωρω οτι ειναι απλα κινδυνολογιες και οι περισσοτεροι καθηγητες δε κοβουν. καλο θα ηταν παντως να μη χρησιμοποιειτε de hospital.
κατι ακομα, δεν ειναι επι του παροντος η συζητηση για τις βασεις, καθως υπαρχει ακομα δρομος. καθε χρονο οι ιδιες συζητησεις
capito666
Νεοφερμένος

βασικα για μενα ειναι εκτος μαθηματικων η λογικη αυτη. θεωρω οτι ειναι απλα κινδυνολογιες και οι περισσοτεροι καθηγητες δε κοβουν. καλο θα ηταν παντως να μη χρησιμοποιειτε de hospital.
Εφοσον ο de hospital ειναι εκτος υλης στα μαθηματικα γενικης, ο μονος τροπος να γινει δεκτος ειναι να γραψεις και την αποδειξη του, ωστε να ειναι τεκμηριωμενη η απαντηση... οποτε θα το πιασουν λαθος.....
Nikas Spyros
Νεοφερμένος

Gaspar
Περιβόητο μέλος

αυτο που ελεγε να πουμε για την σχετικη συχνοτητα αντι να γραψω fi = νi/ν εγραψα χi/v....... απλα δεν υπαρχωοποτε υπολογιζω να εγραψα 94/100
καθως τα θεματα ηταν απλα gtp!!!
και εγώ την ίδια πατάτα έκανα

Guest 392017
Δραστήριο μέλος

Ρε παίδες εγώ έγραψα τον ορισμό της σχετικής συχνότητας στο ΘΕΜΑ 1ο - Β άριστα, αλλά δεν ήξερα αν πρέπει να γράψω και τις ιδιότητες.. Τις έγραψα εντέλει.. Λέτε να μου κόψουν τίποτα;
Δεν νομιζω να κοψουν για τις ιδιοτητες. Μου φαινεται ακυρο μιας και αφορα την σχετικη συχνοτητα και βρισκεται στην σελιδα 65 που αναφερεται ως λυση του θεματος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.