alexandros451991
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλα εννοείται αυτο!!Εγώ που έγραψα γύρω στο 16 πρέπει να χαίρομαι; ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συμφωνώ μαζί σου dragonver. Μαθητής που στηρίχτηκε μόνο στο σχολικό χωρίς υπερβολή μετα βίας έλυνε τους μιγαδικούς.
ρε αυτα τα θεματα τα δωσεις σε οπιαδηπωτε μαθητη απο αλλη χωρα και τουσ πεις οτι σε αυτα μασ εξετασαν θα γελαει μεχρι να σκασει. γιατι οπως ειπε και ο μαθηματικος μου αυτα τα θεματα ειναι μονο για εξετασεις εισαγωγεις στο μαθηματικο δλδ τον ιουλιο τι θα βαλουν
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sido
Νεοφερμένος
στο ερωτημα που ελεγε για τον -2<=w<=2 ποσα λετε να μου κοψουν εδινε 4 μορια
SeCTeen
Νεοφερμένος
E ρε φιλε όμως όταν έχεις υψηλούς στόχους, αναιρούνται πολλά από έναν 'μέτριο βαθμό..Καλα εννοείται αυτο!!
Επίσης όταν αφήνεις ένα ερώτημα 4 (Δ2) μόρια και βγάζεις πράγματα όπως το Δ1 τσαντίζεσαι...
alexandros451991
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι φιλε ετσι όπως μου το λες ειναι κριμα γιατι το δυσκολο ηταν το δ1 και αφου το ελυσες κριμα που δεν ελυσες και το δ2. Δεν προλαβες?? Αν επιτρεπεται απο που εισαι και που στοχευεις??E ρε φιλε όμως όταν έχεις υψηλούς στόχους, αναιρούνται πολλά από έναν 'μέτριο βαθμό..
Επίσης όταν αφήνεις ένα ερώτημα 4 (Δ2) μόρια και βγάζεις πράγματα όπως το Δ1 τσαντίζεσαι...
E ρε φιλε όμως όταν έχεις υψηλούς στόχους, αναιρούνται πολλά από έναν 'μέτριο βαθμό..
μην καθεσαι και τσαντιζεσαι τζαμπα σου λεω και αλλοι που ειχαν υψηλους στοχους γραψανε καπου στο 13
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν έβγαλες και τη σχέση W=2Re(z)...έφτασες στη πηγή και δεν ήπιες νερόπαιδια μια ερωτηση αν εχω φτασει -1<=x<=1
στο ερωτημα που ελεγε για τον -2<=w<=2 ποσα λετε να μου κοψουν εδινε 4 μορια
άμα την έγραψες πάντως τα πιο πολλά θα στα βάλουν πιστεύω
ρε guys δώρο άδωρο είναι,οι βάσεις στισ υψηλόβαθμες δε θα πέσουνμην καθεσαι και τσαντιζεσαι τζαμπα σου λεω και αλλοι που ειχαν υψηλους στοχους γραψανε καπου στο 13
palio_melos
Διάσημο μέλος
Καλα τα λες συνονοματε.. Ειναι αναλογα το πως το βλεπεις.. Και εγω εγραψα κανα 14,5 , αλλα ξερω πως ηταν θεματα τα οποια με την ηρεμια μου, τα εφτανα τουλαχιστον στο 18..E ρε φιλε όμως όταν έχεις υψηλούς στόχους, αναιρούνται πολλά από έναν 'μέτριο βαθμό..
Δεν τσαντιστηκα που εχασα μορια, αλλα τσαντιστηκα που εχασα χαζα (για μενα) μορια με χαζο (για μενα!) τροπο..
Ευτυχως αυτο αντισταθμιζεται λιγο ομως με την γενική επιδοση των μαθητων..
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
SeCTeen
Νεοφερμένος
Ναι φιλε ετσι όπως μου το λες ειναι κριμα γιατι το δυσκολο ηταν το δ1 και αφου το ελυσες κριμα που δεν ελυσες και το δ2. Δεν προλαβες?? Αν επιτρεπεται απο που εισαι και που στοχευεις??
Θετική είμαι και στοχεύω σε ιατρικά, παραϊατρικά, και άμα δε τύχει εκεί τότε για κάτι με υπολογιστές, η και ηλεκτρολόγος...
Είχα θολώσει, είχα αφήσει το Γ3 k γύρισα αμέσως, δε σκέφτηκα καν να πάρω από τις σχέσεις που είχα βγάλει...
Edit: Από αιγάλεω, Αθήνα είμαι.
Αν έβγαλες και τη σχέση W=2Re(z)...έφτασες στη πηγή και δεν ήπιες νερό
ρε guys δώρο άδωρο είναι,οι βάσεις στισ υψηλόβαθμες δε θα πέσουν
πιστευω οτι στις περισσοτερες θα υπαρχει μια μειωση βασεων οπως το 2005 ααα και κατι αλλο αν καπιος σστον ορισμο εγραψε το θεωρημα θα του το κοψουν ολο
alexandros451991
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχια και καλή συνέχεια στα υπόλοιπα. Και σε όλα τα παιδιά εδώ μέσα. Και επίσης μην κοπούν τα φτερά σου, ο βαθμός σου με τα δεδομενα τα σημερινά είναι πολύ καλός. Συνέχισε δυνατα!Θετική είμαι και στοχεύω σε ιατρικά, παραϊατρικά, και άμα δε τύχει εκεί τότε για κάτι με υπολογιστές, η και ηλεκτρολόγος...
Είχα θολώσει, είχα αφήσει το Γ3 k γύρισα αμέσως, δε σκέφτηκα καν να πάρω από τις σχέσεις που είχα βγάλει...
Edit: Από αιγάλεω, Αθήνα είμαι.
sido
Νεοφερμένος
Αν έβγαλες και τη σχέση W=2Re(z)...έφτασες στη πηγή και δεν ήπιες νερό
Την έχω βγάλει τη σχέση με τον πραγματικό πιστεύω ότι 5-6/8 θα μου τα δώσουν
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Ποιόν ορισμό ρε?Για την ασύμπτωτη?Τι έγραψες δηλαδή?πιστευω οτι στις περισσοτερες θα υπαρχει μια μειωση βασεων οπως το 2005 ααα και κατι αλλο αν καπιος σστον ορισμο εγραψε το θεωρημα θα του το κοψουν ολο
Makakaros
Νεοφερμένος
Οσον αφορα εμενα, ελυσα τα παντα σε 2 ωρες, +20 λεπτα που μου πηραν καποιες διορθωσεις. Και θελω να ρωτησω, επειδη στο Δ4 δεν βρηκα το προσημο της F αλλα βρηκα κατ'ευθειαν το Ε με παραγοντικη (το οποιο μου βγηκε αρνητικο), ποσα μορια θα μου κοψουν? Και επισης στο Γ1 δεν αιτιολογησα οτι το e^x-x διαφορο του μηδεν, αν και το εκανα παρακατω. Καλη επιτυχια παιδια! Τιποτα δε χαθηκε ακομα!
Ποιόν ορισμό ρε?Για την ασύμπτωτη?Τι έγραψες δηλαδή?
το θεωρημα ππου εχει ακριβως κατω απτην ασυμπτωτη απο αυτο εχασα μια μοναδα και πηγα στο 11.5 αλλιωσ 12.5 με 13
dragonver
Εκκολαπτόμενο μέλος
Itach1
Διάσημο μέλος
GoodDayToDie
Νεοφερμένος
πιστευω οτι στις περισσοτερες θα υπαρχει μια μειωση βασεων οπως το 2005 ααα και κατι αλλο αν καπιος σστον ορισμο εγραψε το θεωρημα θα του το κοψουν ολο
αμα γραψαμε και τα 2 τι θα κανουν??????????!
nPb
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.