μια φασαια
Νεοφερμένος
Η μια φασαια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
08-06-23
13:36
Για τα αριθμητικά πόσο κόβουν
Neiromai
Νεοφερμένος
Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα.
08-06-23
13:59
Ελπίζω όχι πολύ επειδή και εγώ σχεδόν όλα τα είχα λάθος αριθμητικά ενώ έχω κάνει σωστές πράξεις και έχω πάρει σωστούς τύπουςΓια τα αριθμητικά πόσο κόβουν
spring day
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η spring day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 220 μηνύματα.
08-06-23
14:01
Ίσως είναι αναλόγως με το ποσο επηρεάζει την άσκηση, αν το έκανες εξαρχής και επηρεάζει πολλά ή και όλα τα αποτελέσματα πχ τότε φαντάζομαι ότι θα κόψουν πιο πολύ από ότι αν το έκανες στο τέλος της απάντησηςΓια τα αριθμητικά πόσο κόβουν
brouss
Νεοφερμένος
Ο brouss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
08-06-23
14:07
Εγώ πάντως που έγραφα σήμερα μου φάνηκαν καλα τα θέματα αλλά είχαν παρά πολύ γράψιμο , έγραψα κάπου στις 10 σελιδες
Τα έχω όλα σωστά έκανα δύο αριθμητικά
Τα έχω όλα σωστά έκανα δύο αριθμητικά
spring day
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η spring day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 220 μηνύματα.
08-06-23
14:24
Κάθε χρόνο αυτό λέμε αλλά δυστυχώς δεν βλέπω τις βάσεις να πέφτουν ιδιαίτεραΛογικό να είστε συγκινημένοι αλλα μην ανησυχείτε. Αφού τα θέματα ήταν δύσκολα θα πέσουν οι βάσεις. Και το 20 έτσι είχε γίνει και περνούσες ιατρική με 17.500.
Αυτό που με προβληματίζει εμένα είναι με την ελάχιστη βάση τι θα γίνει και πόσο θα φτάσει
Athens2002
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Athens2002 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 325 μηνύματα.
08-06-23
14:48
Κοίτα τώρα που το σκέφτομαι το 2020 υπήρχαν και άλλοι παράγοντες που επηρέασαν τις βάσεις πέρα από τη δυσκολία των θεμάτωνΚάθε χρόνο αυτό λέμε αλλά δυστυχώς δεν βλέπω τις βάσεις να πέφτουν ιδιαίτερα
08-06-23
15:32
Τι πιστευετε;Στην αλογονοφορμικη που ζητούσε τα έκανα όλα σωστά συντελεστές κλπ αλλά έβαλα σαν προϊόν ΗΙ αντί για ΝαΙ.
Όλη η αντίδραση έπαιρνε 2 μόρια πόσο λέτε να κόψουν?
brouss
Νεοφερμένος
Ο brouss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
08-06-23
15:56
Εγώ νομίζω 1 μονάδα θα την τσιμπήσειΤι πιστευετε;
BatGuin
Νεοφερμένος
Ο BatGuin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θράκης. Έχει γράψει 43 μηνύματα.
08-06-23
21:57
Αν στο γ3 στο α ερωτημα με τον διαχωρισμο των δοχειων εγραψα ποιες ενωσεις αντιδρουν με I2/Naoh και NaHco3(γραφοντας τις αντιδρασεις για το καθενα και με πληρης αιτιολογησεις ) και δυστυχως επειδη δεν διαβασα καλα την εκφωνηση ειπα πως διαχωριζουμε τις ενωσεις σε καθε δοχειο αντι να διαχωρισω τα δοχεια μεταξυς τους ποσες μοναδες απο τις 6 πιστευετε οτι θα παρω? Μεσα στην βιασυνη μου να τα προλαβω ολα ημουν για τετοιες απροσεξιες...
Neiromai
Νεοφερμένος
Η Αίμι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα.
08-06-23
22:00
Το σωστό ούτως ή άλλως αυτό ήταν! Ήταν μείγμα δοχείων οπότε τα ξεχωρίζεις με αυτόν τον τρόπο που προανέφερες, αφού σε καθένα από αυτά αντιδράνε και τα δύο αντιδραστήρια ή μόνο το ένα ή κανένα από τα δύο. Άρα έχεις σωστή την άσκηση!Αν στο γ3 στο α ερωτημα με τον διαχωρισμο των δοχειων εγραψα ποιες ενωσεις αντιδρουν με I2/Naoh και NaHco3(γραφοντας τις αντιδρασεις για το καθενα και με πληρης αιτιολογησεις ) και δυστυχως επειδη δεν διαβασα καλα την εκφωνηση ειπα πως διαχωριζουμε τις ενωσεις σε καθε δοχειο αντι να διαχωρισω τα δοχεια μεταξυς τους ποσες μοναδες απο τις 6 πιστευετε οτι θα παρω? Μεσα στην βιασυνη μου να τα προλαβω ολα ημουν για τετοιες απροσεξιες...
Sherlockina
Νεοφερμένος
Η Sherlockina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 81 μηνύματα.
08-06-23
22:33
Dropbox
www.dropbox.com
εδώ υπάρχουν ενδεικτικές απαντήσεις από ΚΕΕ που βρήκα στο ylikonet
fractal
Νεοφερμένος
Ο fractal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 29 μηνύματα.
08-06-23
23:43
Θα ήθελα πολύ να δω πως θα το βαθμολογούσε αυτό το κουρέλι ένας βαθμολογητής εάν του ερχόταν σαν κανονικό γραπτό.Dropbox
www.dropbox.com
εδώ υπάρχουν ενδεικτικές απαντήσεις από ΚΕΕ που βρήκα στο ylikonet
Sherlockina
Νεοφερμένος
Η Sherlockina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 81 μηνύματα.
09-06-23
00:57
Πραγματικά αυτό ομως. Περιμένουν από τους μαθητές το τελειο μεσα σε 3 ώρες ενώ τα θέματα είναι παρά πολλάΘα ήθελα πολύ να δω πως θα το βαθμολογούσε αυτό το κουρέλι ένας βαθμολογητής εάν του ερχόταν σαν κανονικό γραπτό.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,023 μηνύματα.
09-06-23
04:04
Σε άλλα νέα, ανακάλυψα ότι παρόλο που έχω δώσει μια σωστή εξήγηση στο Β1, έχω βάλει μια σάλτσα για απόσπαση ηλεκτρονίων και Η+ που δεν έπρεπε (γιατί δεν κολλάει) και θα μου κόψουν.
09-06-23
08:51
Έχω την εντύπωση πως αφού δεν υπάρχει αρνητική στις πανελλήνιες πρέπει αυτό που γραφεις να είναι εντελώς εκτός θέματος αλλα ακόμα κ έτσι ίσως να μη μετρηθείΣε άλλα νέα, ανακάλυψα ότι παρόλο που έχω δώσει μια σωστή εξήγηση στο Β1, έχω βάλει μια σάλτσα για απόσπαση ηλεκτρονίων και Η+ που δεν έπρεπε (γιατί δεν κολλάει) και θα μου κόψουν.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,023 μηνύματα.
09-06-23
09:16
Αυτό σκέφτηκα και ειλικρινά το ελπίζω αλλά το βλέπω ως τιτάνια πατάταΈχω την εντύπωση πως αφού δεν υπάρχει αρνητική στις πανελλήνιες πρέπει αυτό που γραφεις να είναι εντελώς εκτός θέματος αλλα ακόμα κ έτσι ίσως να μη μετρηθεί
hl_amhxanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Νίκος Κούκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει απο Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 820 μηνύματα.
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,864 μηνύματα.
11-06-23
15:30
σαν άτομο που προετοιμάζεται για να μπει μαθηματικό με κατατακτήριες , δεν έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο για να φτιάχνεις μιμιδια για μαθήματα πανελλαδικών ; go back to analysis
hl_amhxanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Νίκος Κούκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει απο Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 820 μηνύματα.
11-06-23
16:03
Dont bully meσαν άτομο που προετοιμάζεται για να μπει μαθηματικό με κατατακτήριες , δεν έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο για να φτιάχνεις μιμιδια για μαθήματα πανελλαδικών ; go back to analysis
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,864 μηνύματα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- georgetherrr
- Scandal
- Nansytsg
- pnf292
- suaimhneas
- Μήτσος10
- nearos
- Maynard
- savethetrees
- Marianna.diamanti
- Ness
- Giannis_19
- SaaruTheDracthyr
- Annou1
- Ιωάννα2005
- bill09876
- Peter Pan13
- brouss
- Johnman97
- Athens2002
- Unboxholics
- tsiobieman
- a namaves
- Mewmaw
- katia.m
- Rina
- stee
- anakiriak@yahoo
- spring day
- iiTzArismaltor_
- BatGuin
- nucomer
- Than003
- Νικολινα
- eukleidhs1821
- arko
- tasakas
- EnigmaMD
- Jojo K
- KALA1
- btarn
- sophiaa
- giannis256
- Φινεύς
- Mammy Nun
- jimis2001
- ivannag
- Joji
- μια φασαια
- Panagiotis849
- xristarac
- Sherlockina
- koukdespoina2004
- angel27_
- jser
- eirinipap
- Nikoleta_Giann
- kost28
- Theo2005
- alexd99
- SKG
- Maria_Xagorari
- Έμμα
- hirasawayui
- Mary06
- evaggelia anna
- P.Dam.
- augustine
- thekwarxitektonikh
- Βασιλης1234
- Pharmacist01
- Neiromai
- estrela
- allall1
- Marcos.Kis
- george777
- strsismos88
- Alex53
- American Economist
- Kzaro
- kiyoshi
- Mariamar
- penelopenick
- Magigi
- panagiotis23
- Quincy
- Κέλλυ Μ
- snowy
- giorgos78
- Helen06
- ΘανάσοςG4
- arapakos
- Katerina:3
- Nala
- flaura
- thenutritionist
- Libertus
- pannnos1992
- beckyy
- bruh_234
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.