Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4,288 μηνύματα.
06-06-23
15:03
Μακάρι γιατί αγχώθηκα , σκεφτόμουν να την σβήσω αλλά τελικά την έβαλα σε μια παρένθεσηΔεν υπάρχει αρνητική βαθμολογία.
nimbus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 235 μηνύματα.
06-06-23
15:06
Τα θέματα πιο δύσκολα από τις 2 τελευταίες χρονίες, ήθελε να γνωρίζεις πολύ καλή θεωρία από όλα τα κεφάλαια και οι ερωτήσεις του Β' Θέματος δεν είχαν ξαναπέσει ούτε ήταν κάτι SOS/στάνταρ. Το Γ και Δ Θέμα δεν ήταν ωστόσο δύσκολα ως ασκήσεις, μόνο στο θεωρητικό κομμάτι.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,023 μηνύματα.
06-06-23
15:20
Δυο λάθος στο Α θέμα. Λογικά θα θυμηθώ και άλλο αργότερα. Stay tuned.
smarw
Δραστήριο μέλος
Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 412 μηνύματα.
06-06-23
15:27
μην ασχοληθείς άλλο με τη βιολογία , για καλό το λέωΔυο λάθος στο Α θέμα. Λογικά θα θυμηθώ και άλλο αργότερα. Stay tuned.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,023 μηνύματα.
06-06-23
15:30
Πρέπει να το αποδεχτώ όμως. Όσο και αν πονάει, το μάθημα-στήριγμά μου έφυγε.μην ασχοληθείς άλλο με τη βιολογία , για καλό το λέω
spring day
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η spring day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 220 μηνύματα.
06-06-23
15:33
Μόνο εγώ στο Δ2β πήρα 3 περιπτώσεις; εκ των οποίων καμία δεν είναι σωστή από ότι φαίνεται. Με μπέρδεψε πολύ αυτό το ερώτημα, εγώ υπέθεσα ότι ας πουμε πριν από την αλληλουχία που ενσωματώνεται υπάρχει πιο πίσω κωδικόνιο έναρξης και άρα αρχίζει πιο πίσω η μεταγραφή, όχι ότι αρχίζει από το ATG που υπήρχε στην αλληλουχία του γονιδίου.
smarw
Δραστήριο μέλος
Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 412 μηνύματα.
06-06-23
15:35
ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα , έχεις δύο μαθήματα και πρέπει να πας με καλή ψυχολογία για να αποδώσεις οσο το δυνατόν καλυτεραΠρέπει να το αποδεχτώ όμως. Όσο και αν πονάει, το μάθημα-στήριγμά μου έφυγε.
Joji
Επιφανές μέλος
06-06-23
15:38
Στα αλλά δεν τα πάω καλά. Είμαι πολύ μέτρια, ειδικά στην φυσική. Σου λεω με βάση τους βαθμούς που έπαιρνα στο φροντιστήριο. Αλλά από βιολογία δεν το δέχομαι που τα πήγαινα καλά.ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα , έχεις δύο μαθήματα και πρέπει να πας με καλή ψυχολογία για να αποδώσεις οσο το δυνατόν καλυτερα
smarw
Δραστήριο μέλος
06-06-23
15:44
σε ποια σχολή στοχεύεις; (αν επιτρέπεται φυσικά) οι βαθμοί του φροντιστηρίου φυσικά δείχνουν το επίπεδο στο οποίο βρίσκεσαι αλλα δεν είναι και σίγουρο πως θα γραψεις το ίδιοΣτα αλλά δεν τα πάω καλά. Είμαι πολύ μέτρια, ειδικά στην φυσική. Σου λεω με βάση τους βαθμούς που έπαιρνα στο φροντιστήριο. Αλλά από βιολογία δεν το δέχομαι που τα πήγαινα καλά.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 11,837 μηνύματα.
06-06-23
15:46
Καλά τα λες για β λυκ, οι περισσότεροι δεν σκέφτονταν έτσι τότε.σε ποια σχολή στοχεύεις; (αν επιτρέπεται φυσικά) οι βαθμοί του φροντιστηρίου φυσικά δείχνουν το επίπεδο στο οποίο βρίσκεσαι αλλα δεν είναι και σίγουρο πως θα γραψεις το ίδιο
Υ.Γ Μη μου δίνετε σημασία
smarw
Δραστήριο μέλος
06-06-23
15:49
Εντάξει το ξέρω οτι δεν θα γίνει θαύμα απο 12 πχ που μπορεί να γραφει κάποιος στο φροντιστήριο να γράψει 19 αλλα μικρότερες αποκλίσεις μπορεί να υπάρξουν. Δεν έχει νοήμα οι υποψήφιοι να αγχώνονται τωρα.Καλά τα λες για β λυκ, οι περισσότεροι δεν σκέφτονταν έτσι τότε.
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4,288 μηνύματα.
06-06-23
15:54
Προχωράμε τζοτζι , δεν είναι η ώρα να σκέφτεσαι έτσι. Όπως λέει και η πακ οι πανελλήνιες είναι θέμα τύχης. Το τι έγραφες στο φροντιστήριο δεν σε καθορίζει.Στα αλλά δεν τα πάω καλά. Είμαι πολύ μέτρια, ειδικά στην φυσική. Σου λεω με βάση τους βαθμούς που έπαιρνα στο φροντιστήριο. Αλλά από βιολογία δεν το δέχομαι που τα πήγαινα καλά.
Σκέφτηκα και εγώ να πάρω περιπτώσεις αλλά θα έβγαιναν πολλές. Είδα ότι αν το έπαιρνα κανονικά έβγαιναν 3 κωδικόνιο όσες και οι μονάδες που έδινε οπότε θεώρησα δεν είναι κάτι άλλο.Μόνο εγώ στο Δ2β πήρα 3 περιπτώσεις; εκ των οποίων καμία δεν είναι σωστή από ότι φαίνεται. Με μπέρδεψε πολύ αυτό το ερώτημα, εγώ υπέθεσα ότι ας πουμε πριν από την αλληλουχία που ενσωματώνεται υπάρχει πιο πίσω κωδικόνιο έναρξης και άρα αρχίζει πιο πίσω η μεταγραφή, όχι ότι αρχίζει από το ATG που υπήρχε στην αλληλουχία του γονιδίου.
Στην αιτιολόγηση σε τι αναφέρθηκες;
06-06-23
16:01
Παιδιά στο Α1 τι βάλετε ;; Εγώ έβαλα το δ άλλοι έχουν βάλει το γ.
Θεωρω πως δεν ηταν καλά διατυπωμένο. Και πως δεν ηταν σαφές. Υπάρχει περίπτωση να δεχτούν και τα δυο ;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Θεωρω πως δεν ηταν καλά διατυπωμένο. Και πως δεν ηταν σαφές. Υπάρχει περίπτωση να δεχτούν και τα δυο ;
spring day
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η spring day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 220 μηνύματα.
06-06-23
16:11
Από τη στιγμή που είναι πολλαπλής δεν νομίζω να δεχτούν και τα δύοΠαιδιά στο Α1 τι βάλετε ;; Εγώ έβαλα το δ άλλοι έχουν βάλει το γ.
06-06-23
16:15
Ευχαριστώ
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 11,837 μηνύματα.
06-06-23
16:23
Μπορεί να γελάσετε, αλλά έχω να πω πως όταν είχα πεσμένη ψυχολογία άκουγα τα τραγουδάκια του λολ (βλ. phoenix)
Micro
Συντονιστής
06-06-23
16:33
Ειδικά το riseΜπορεί να γελάσετε, αλλά έχω να πω πως όταν είχα πεσμένη ψυχολογία άκουγα τα τραγουδάκια του λολ (βλ. phoenix)
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΟΠΑ και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 18,578 μηνύματα.
06-06-23
17:23
Ασάφειες στα Θέματα της Βιολογίας;
Αξιότιμοι συντάκτες/αξιότιμες συντάκτριες, Αγαπητό αναγνωστικό κοινό, Είμαι υποψήφιος στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις στην Ομάδα Προσανατολισμού Υγείας και εξετάστηκα σήμερα, στις 6/6/2023, στο μάθημα Βιολογία Προσανατολισμού Γ’ Γενικού Λυκείου. Με ιδιαίτερη έκπληξη πληροφορήθηκα πως στο...
www.esos.gr
Joji
Επιφανές μέλος
06-06-23
18:23
Αφού συζητήσαμε την καθηγήτρια τα θέματα καθώς δεν άντεχα άλλο κλάμα και αποφάσισα να ξανά δώσω, θα απαντήσω και εγώ εδώ και θα πω ότι υπάρχουν και χειρότερα. Εγώ πήρα το τμήμα γονιδίου και το μετέφερα χωρίς το εσώνιο (αν είναι ποτέ δυνατόν) και βρήκα ένα αμινοξύ (αν είναι δυνατόν no.2). Βασιξα μου είχαν μείνει και 30 λεπτά και έκανα speedrun και δεν επεξεργαζόμουν τα περισσότερα. Μακάρι να ήταν μόνο αυτά τα λάθη μου όμως. Έκανα και άλλες μικρές απροσεξίες όπως στο Γ1 με τους γαμέτες έβαλα:Μόνο εγώ στο Δ2β πήρα 3 περιπτώσεις; εκ των οποίων καμία δεν είναι σωστή από ότι φαίνεται. Με μπέρδεψε πολύ αυτό το ερώτημα, εγώ υπέθεσα ότι ας πουμε πριν από την αλληλουχία που ενσωματώνεται υπάρχει πιο πίσω κωδικόνιο έναρξης και άρα αρχίζει πιο πίσω η μεταγραφή, όχι ότι αρχίζει από το ATG που υπήρχε στην αλληλουχία του γονιδίου.
11, 11, 9 και 9
Και είναι κρίμα διότι ήταν common sense και πήρα τα μίσα χρωμοσώματα, δεν χώρισα απλά τις δυο αδελφές χρωματίδες. Γενικά πετσόκομμα από την βιολογία και δεν το περίμενα. Πάω να συνεχίσω το κλάμα τώρα. Καλά αποτελέσματα σε όλους!
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει απο Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3,928 μηνύματα.
06-06-23
18:43
πραγματικα η αποθεωση της παπαγαλιας βλεποντας τα θεματα!cdna βιβλιοθηκες κτλπ.θυμαμαι οταν εδινα δεν μπορεσα ποτε αυτο το κομματι της υλης να το κατανοησω!απαραδεκτο να μπαινει καποιος ιατρικη σαν παπαγαλος χωρις να σκεφτεται.
ακομα εχουν αυτη τη χυδαιοτητα να πιανει 5 μοναδες στα 100!!!ακομα δεν το εχουν αλλαξει?Αυτά τα Α είναι μαχαιριά στην καρδιά όταν τα κάνεις λάθος.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 147 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- georgetherrr
- Magigi
- Joji
- Help :)
- suaimhneas
- Scandal
- Marianna.diamanti
- BiteTheDust
- MR WHITE
- pnf292
- Μήτσος10
- sophiaa
- Mammy Nun
- Giannis_19
- Obi-Wan Kenobi
- Mariahj
- alexa-24
- Guhahg5837
- nearos
- Ultimate_duck87
- georgios03
- pannnos1992
- Neiromai
- spring day
- Johnman97
- Mewmaw
- stee
- eukleidhs1821
- nucomer
- Athens2002
- jimis2001
- Than003
- Helen06
- BatGuin
- kiyoshi
- iiTzArismaltor_
- Abiogenesis
- brouss
- Pharmacist01
- Mary06
- mvas
- Sherlockina
- ivannag
- xristarac
- P.Dam.
- ΘανάσοςG4
- Ness
- Φινεύς
- Praxis
- BillyTheKid
- spyros
- EnigmaMD
- SKG
- Peter Pan13
- Maria_Xagorari
- Panagiotis849
- Nikoleta_Giann
- Vasso1983
- Χάρις
- Lia 2006
- hirasawayui
- geokam
- Gus Roger10
- evaggelia anna
- angel27_
- Βασιλης1234
- AnnaRd
- Katerina:3
- panagiotis23
- Drglitterstar
- Nic Papalitsas
- Hased Babis
- thenutritionist
- Marcos.Kis
- constansn
- DeWiN
- GeorgePap2003
- petrosln
- koukdespoina2004
- Nala
- penelopenick
- augustine
- giannhs2001
- Mariamar
- Alex53
- angies
- flaura
- ismember
- Physicsstudent
- fockos
- mel<3
- fmarulezkd
- Unboxholics
- SlimShady
- snowy
- nimbus
- Jojo K
- Croups
- thesecretfemme
- Kzaro
- Nikos_81
- brizoulis
- eirinipap
- strsismos88
- arapakos
- Kitana
- bill09876
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.