vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ορίστε ένας mini-οδηγός για την αίτηση του πάσου (made by me) :
Αυτό ισχύει για τους πρωτοετείς του Ο.Π.Α.
Όλοι οι άλλοι φοιτητές του Ο.Π.Α , έχουν (νομίζω) ήδη τους κωδικούς αυτούς απο την ηλεκτρονική γραμματεία.
μπα και εμας μεσα σε ενα φακελο που μας εδωσαν στην εγγραφη ,μας τα χαν ετοιμα username και password..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boss
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsekis
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδες δετ περασα φετος.αυριο θα παει κανεις στο <<business game>>? τι ειναι;κανεις απο δετ;
Βασικά, επειδή κάναμε και πέρυσι νομίζω σκοπός του είναι να γνωρίσετε τα εργαστήρια του ΔΕΤ , κανένα συμφοιτητή σας και να είστε οκ μέ τους κωδικούς. Είναι ένα πρόγραμμα- διαδραστικό παιχνίδι που έχουν κάνει κάποιοι καθηγητές του ΕΜΠ και το κάνουμε και στό τμήμα μας, στο οποίο αλλάζεις κάποια νούμερα για την επιχείρηση της ομάδας σου ενώ ταυτόχρονα τα αλλάζουν και οι άλλες ομάδες. Είμαι σίγουρος πως φαντάστηκες κάνα call of duty.... Ε Kaμία σχέση !
Με τις επιλογές αυτές κάποιοι γίνονται εκατομυριούχοι (sic) και κάποιοι χρεωκοπούν (εμείς χρεοκοπήσαμε σε δύο γύρους...)...Δεν θέλει κάποιες γνώσεις συγκεκριμένες λίγο σκέψη μόνο και πας καλά. Ενδιαφέρον είναι να πάτε αν μπορείτε.
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
tsekis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κανένας ξέμπαρκος δε μπορεί να πάει,ε?
Δεν ξέρω μαν. Το πρόβλημα είναι οι θέσεις των εργαστηρίων που ε'ιναι πολύ λίγες.
Επίσης αν τυχόν μπείς κανόνισε να μην κερδίσεις γιατί θα είναι λίγο awkward moment για τους ΔΕΤάριους συναδέλφους σου που θα σε κοιτάνε στραβά και τέτοια ας πούμε χαχα
barca10
Νεοφερμένος
παιδες δετ περασα φετος.αυριο θα παει κανεις στο <<business game>>? τι ειναι;κανεις απο δετ;
Κι άλλος ΔΕΤ; Τι γίνεται όλοι οι Δετάριοι εδώ μαζευτήκαμε;
Πάντως εγώ αύριο θα πάω. Αν ξυπνήσω
tsekis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν ξυπνήσω
να τα μας....
barca10
Νεοφερμένος
να τα μας....
και να φανταστείς είμαι στο τελευταίο τμήμα, 3 ηώρα. Σήμερα ξύπνησα στις 5.
tsekis
Εκκολαπτόμενο μέλος
και να φανταστείς είμαι στο τελευταίο τμήμα, 3 ηώρα. Σήμερα ξύπνησα στις 5.
Wow ! Φαντάσου να ήταν πρωί ρε ! Ωραίος ...
Καλή αρχή πάντως (αν γίνει ) !
barca10
Νεοφερμένος
Δεν θέλω να το σκέφτομαιWow ! Φαντάσου να ήταν πρωί ρε !
Ωραίος ...
Καλή αρχή πάντως (αν γίνει ) !
Ευχαριστώ!
Boss
Νεοφερμένος
annipeghy
Νεοφερμένος
πψς σου φανηκε?ιδιο τμημα ειμαστανα οκ εγω 12 με μια που σημαινει ξυπνημα 10 μεχρι να φαω τπτ και να ξεκινησω.καιρο ειχα να ξυπνησω τετοια ωρα.απο πανελληνιες...τσπα θα παω.αντεε να βρω τηνν αιθουσα
Boss
Νεοφερμένος
annipeghy
Νεοφερμένος
ναι ναι αφου ηταν 40 λεπτα μονο.ε νταξει καπως σε βαζει αλλα οχι πολλα πραγματα.τωρα θα δουμε και σ υπολοιπους γυρους πως θα ειναιΝαι;καλό μωρε ψιλοβιαστικό βέβαια.πάντως σε βάζει λίγο στο κλίμα του τι εχεις να τραβηξεις
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι ρε,και εμείς 17 ξεκινάμε...Πω, σας ζηλεύω, εγώ με βλέπω μαθήματα αρχές Νοέμβρη .
Τα παιδιά να παίξουν μαζευτήκανε
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Όχι ρε,και εμείς 17 ξεκινάμε...
Τα παιδιά να παίξουν μαζευτήκανε
κι αυτό κάτι είναι. Εγώ να δω πώς θα την παλέψω.
annipeghy
Νεοφερμένος
το παιχνιδι πανω κατω ειναι οτι φτιαχνεισ τη δικη σου επιχειρηση και την επεκτεινεισ κιολασ ρυθμιζεισ τη ποσοτητα τ παραγωγης τη τιμη του προιοντοσ και τισ δαπανεσ σου με βασει καποια στοιχεια και με ενα προγραμμα στο τελος αυτοι που το οργανωνουν βγαζουν το νικιτη καθε γυρου.συνολικα το παιχνιδι εχει 7 γυρους.δεν ξερω αν ημουν κατατοπιστικη αλλα πανω κατω αυτο ειναιΓια πείτε μας ρε παιδιά πως ήταν το παιχνίδι-δε κοιμόμαστε που δε κοιμόμαστε
Boss
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.