Darkness
Περιβόητο μέλος
οχι εγω δεν ειμαι αριστουχα.. εβγαλα μονο 15.100.Για καποιους μπορει να ειναι ενας γελοιος βαθμος αλλα για εμανα που διαβαζα μονο στο γυμνασιο απο λιγο κ παρα πολυ φετος που ξανα εδωσα ειναι πολυ καλος...:xixi::papas: ολοι οι αριστουχοι στο ischool ειναι μελη?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geogytheio
Νεοφερμένος
μαθ γεν 19,3
μαθ κατ 14,1
αοδευ 19,6
φυσικη 20
αεππε 17,9
αοθ 18,8
εβγαλα στο 5ο 18.605 και στο 2ο και το 4ο 18.055
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elenidrama1
Νεοφερμένος
geogytheio
Νεοφερμένος
Darkness
Περιβόητο μέλος
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
geogytheio
Νεοφερμένος
αχ ωραια ειμαι και εγω αριστουχος δηλαδη!!!!:bravo:18 κια ανω εισαι αριστουχος
chem22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γειας ειμαι νεος στο φορουμ..Σημερα ευτυχως πηγαν ολα καλα...
Μαθηματικα 19,7
Φυσικη Κατ 20
Ηλεκτρολογια 19,9
Χημεια-Βιοχημεια 19,9
Φυσικη Γενικης 20
και η χαζοεκθεση 14,7
Συνολο 19085...Αυτα απο εμενα!
Μπράβο !!! 19,9 στη Βιοχημεία και ηλεκτρολογία να τα βλέπει η τεχνολογική 2
vagsai
Νεοφερμένος
έκθεση 12,6
μαθ γεν 19,7
μαθ κατ 18,5
αοδε 15,8
φυσική 19,6
αεππ 19,5
...18225
Συγχαρητήρια σε όλους και καλό καλοκαίρι!!!
chem22
Εκκολαπτόμενο μέλος
19215 2o και 4o
19157 3o
αλλα θελω 4ο πολυτεχνειο!
χημεία τι βαθμό έχεις;
nathalie
Νεοφερμένος
αντε καλες διακοπες να χουμεεεεε!!!:xalara::drink:
jbasm
Νεοφερμένος
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
ρε χρησταρα 20 δεν εχεις προφορικους?υποθετω 20 θα χεις αφου στη γ ολοι 20 βαζουν τεσπα εσυ ελεγες δεν ενδαιαφερεσαι για φαρμακευτικη οποτε ιατρκη δε θα πας?Γιατι, καταρχην ξερεις τους προφορικους μου;
Τελος παντων, μαλακια μου που καθομαι και ασχολουμαι μαζι σου.
giorgioSAc
Νεοφερμένος
ετσι ετσι...παντως βρε παιδια η τεχνολογικη 1 εχει πιστευω καλυτερα αποτελεσματα απο τεχνολογικη2....πολλοι φιλοι μου απο τεχνολογικη 2 εγραξαν πολυ καλα σε φυσικη και μαθηματικα και στην πληροφορικη τα σκατ...σαν!!
τεχνολογικη 1 !!!:bravo:
chris_90
Διάσημο μέλος
Ειχα αρκετα παρακατω απο 20αρια στους προφορικους.ρε χρησταρα 20 δεν εχεις προφορικους?υποθετω 20 θα χεις αφου στη γ ολοι 20 βαζουν
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
ποπο ρε φιλε παιχτηκε τετοιο κολπο ντροπη τους πραγματικα πραγματικα ντροπη τους δηλαδη τι βαθμους ειχες προφορικα?εγω αν ημουν στη θεση σου θα τους εκανα να χασουν τη δουλεια τουςΕιχα αρκετα παρακατω απο 20αρια στους προφορικους.
chris_90
Διάσημο μέλος
Γυρω στο 17-18, μονο στις Βιολογιες ειχα 20.ποπο ρε φιλε παιχτηκε τετοιο κολπο ντροπη τους πραγματικα πραγματικα ντροπη τους δηλαδη τι βαθμους ειχες προφορικα?εγω αν ημουν στη θεση σου θα τους εκανα να χασουν τη δουλεια τους
Efthymios1
Εκκολαπτόμενο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Δεν ειναι αντιπροσωπευτικο δειγμα τα ατομα που γραφουν εδω.ΝΑ ρωτησω? Βλεποντας οτι πανω απο το 85% των ατομων αριστευσαν δν θελω να φανταστω που θα φτασουν οι βασεις. Θα βλεπεις τν Ιατρικη να εχει 19500 μορια OMG, οπως το 2000
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- thepigod762
- MR WHITE
- Τρελας123
- Γιώργος Ζ
- eukleidhs1821
- Kitana
- Nickymtss
- Hased Babis
- SlimShady
- Maria1743
- Nikoleta_Giann
- GTS
- το κοριτσι του μαη
- Specon
- Lia 2006
- Marios2020
- diamag
- marianna04
- mickie
- St11
- kostas83
- Thanos_D
- danai241
- Unseen skygge
- EiriniS20
- ioannaion
- Έμμα
- Dimitris9
- Κλημεντίνη
- Vkvkvk
- tsiobieman
- uni77
- DimitraA.
- tslef8
- Kostakis45
- Athens2002
- the purge
- Meow
- eri548
- PanosCh002
- Panagiotis849
- Μάρκος Βασίλης
- Memetchi
- tasost
- tymvorixos
- MarcoReus
- kiyoshi
- Alexandros973
- Αντικειμενικός
- Steffie88
- Makis7
- UncleJ
- Viedo
- jimis2001
- Zetakallipidou
- ΘανάσοςG4
- Αριάνα123
- Kamelan
- Parrot
- jul25
- valantis21
- GiwrgosLxs
- Άρτεμις Α.
- Jocaste
- TonyMontanaEse
- Pharmacist01
- Revekka
- george777
- χημεια4λαιφ
- Vold
- Ststst02
- gwgw_5
- Mary98
- igeorgeoikonomo
- don_vito
- Alma Libre
- Νομικάριος13
- Πα.Κ
- NikosGer
- barkos
- suaimhneas
- Eleni54
- Power-13
- aggelosst9
- hirasawayui
- Scandal
- charmander
- TigerHunt
- Adolfo valencia
- American Economist
- roud
- Livaja10
- CELTICS FAN
- efi25
- stamoul1s
- jj!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.