Stelina.Teta
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geokam
Δραστήριο μέλος
όταν ήμουν φοιτητής κατά τον έλεγχο των εισιτηρίων μου ζητούσαν το πάσο. Τώρα, αν δεν το έχεις δεν νομίζω να σου δώσουν πρόστιμο αλλά θα σε υποχρεώσουν να πληρώσεις όλο το αντίτιμο. Δεν έχω διαβάσει κάπου ότι προβλέπεται πρόστιμο όταν πρόκειται για ακτοπλοϊκό εισιτήριο.Ρε παιδιά ξέρει κανεις αν ζητάνε στα πλοία να δείξεις το πάσο? θα πάω σε μια εβδομάδα σκιάθο k δεν το έχω για να το δείξω, αλλα έκλεισα φοιτητικό εισιτήριο... plz help! ελπίζω να μπορώ να πληρώσω τι διαφορα αν m το ζητήσουν k να μην m δώσουν κανένα πρόστιμο ://
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις ανώνυμα με την εταιρία και να ρωτήσεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Ρε παιδιά ξέρει κανεις αν ζητάνε στα πλοία να δείξεις το πάσο? θα πάω σε μια εβδομάδα σκιάθο k δεν το έχω για να το δείξω, αλλα έκλεισα φοιτητικό εισιτήριο... plz help! ελπίζω να μπορώ να πληρώσω τι διαφορα αν m το ζητήσουν k να μην m δώσουν κανένα πρόστιμο ://
Δηλαδη δεν εισαι καν φοιτητρια?ή εχεις δωσει το πασο σου για ανανεωση?
Εναλλακτικα παντως,ζητησε καποια βεβαιωση απο τη σχολη σου
petran_r21
Δραστήριο μέλος
Δεν αναφερομαι στους δικαιουχους των 400 ευρω του προγραμματος Δες την ψηφιακα
puma1991
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στα λαπτοπ εχει εκπτωση με το φοιτητικο πασο?Ετσι ειχα ακουσει
Δεν αναφερομαι στους δικαιουχους των 400 ευρω του προγραμματος Δες την ψηφιακα
Αυτο μπορει να ισχυει σε συγκεκριμενο/συγκεκριμενα καταστημα ως καποιο ειδος προσφορας!!!!!
Αν και προσωπικα δεν εχω ακουσει τπτ τωρα τελευταια!!!Αν εχεις καποιο τετοιο καταστημα υποψη σου ,καλο θα ηταν να το αναφερεις γιατι θα ενδιεφερε αρκετους πιστευω!!!!!
petran_r21
Δραστήριο μέλος
Αυτο μπορει να ισχυει σε συγκεκριμενο/συγκεκριμενα καταστημα ως καποιο ειδος προσφορας!!!!!
Αν και προσωπικα δεν εχω ακουσει τπτ τωρα τελευταια!!!Αν εχεις καποιο τετοιο καταστημα υποψη σου ,καλο θα ηταν να το αναφερεις γιατι θα ενδιεφερε αρκετους πιστευω!!!!!
Βασικα εχει παρει ενας φιλος μου λαπτοπ πριν μερικους μηνες και τον ρωτησαν αν ειναι φοιτητης.Και οτι εχουν προσφορες για φοιτητες αν καταλαβε καλα.Αν ισχυει δεν ξερω γι αυτο ρωταω μηπως γνωριζει κατι καποιος
Mε μια ματιά στο διαδίκτυο λένε για το φοιτητικό internet μόνο...Βασικα εχει παρει ενας φιλος μου λαπτοπ πριν μερικους μηνες και τον ρωτησαν αν ειναι φοιτητης.Και οτι εχουν προσφορες για φοιτητες αν καταλαβε καλα.Αν ισχυει δεν ξερω γι αυτο ρωταω μηπως γνωριζει κατι καποιος
Stelina.Teta
Νεοφερμένος
MONTA
Εκκολαπτόμενο μέλος
akiroskirios
Δραστήριο μέλος
Mr Positive
Δραστήριο μέλος
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.newsfilter.gr/2010/10/03/archizi-i-dianomi-ton-paso-sto-a-p-th/
greek1
Νεοφερμένος
υ.γ christo μόνο και μόνο γι αυτο που έχεις υπογραφή έχεις σεβασμό από μένα...
dante38245
Νεοφερμένος
Aληθεια παιρνουμε αυριο?Δεν το ηξερα?Σας το ειπαν στη γραμματεια σας?Θα δώσουνε μη φοβάστε. Εμείς στο Πανεπιστήμιο Πατρών θα πάρουμε αύριο όπως μας είπαν οπότε πιστεύω πως θα επεκταθεί και σε όλη την Ελλάδα. Just keep waiting..
υ.γ christo μόνο και μόνο γι αυτο που έχεις υπογραφή έχεις σεβασμό από μένα...
akiroskirios
Δραστήριο μέλος
greek1
Νεοφερμένος
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
akiroskirios
Δραστήριο μέλος
θα μας δώσουν σίγουρα.Μην ακούτε ακούτε τους κομματάρχες,αυτά που γράφουν στα φυλλάδια τους, δεν ξέρω καν πώς τα συμπέραναν,μου φαίνεται αφορμή ψάχνουν....λίγο άσχετο αλλα τέλος πάντων.
το θέμα είναι "πότε;"
Anthony
Δραστήριο μέλος
akiroskirios
Δραστήριο μέλος
μονο για την περιπτωση που ανεβει ελεγκτης να δει το εισητηριο...
δλδ το βιβλιάριο σπουδών δε του φτάνει του καρ_ιόλη;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 293 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magichero
- Entropy24
- Reader
- Mariek
- Maynard
- BatGuin
- Unboxholics
- AggelikiGr
- constansn
- BiteTheDust
- iiTzArismaltor_
- phleidhs
- Obi-Wan Kenobi
- MrDna
- Abiogenesis
- Enhypen
- UnderGroundGr
- donut_daddy
- Εριφύλη
- Hased Babis
- Corfu kitty
- sakplat
- feni
- katerinavld
- ScarletFox
- XRY
- Joji
- Claire05
- Nikleo
- Kontos23
- dmav
- Profesor
- Antonia Alexandra
- tsiobieman
- Gus Roger10
- thecrazycretan
- aggorf
- Scandal
- flaura
- AnnaRd
- Nala
- dkwstas
- Alex53
- Demi
- Schlimazel
- damn
- tom 1975
- Leo komm
- Than003
- Mewmaw
- Avalon12
- UserGr2023
- giannis05
- stee
- blackmamba
- Drglitterstar
- jimis2001
- ειδήμων
- a namaves
- ilias_21
- Arianara S3
- Jojo K
- eirinipap
- desperate-ambitious!
- Helen06
- Χάρις
- Giota_pel
- Nic Papalitsas
- Specon
- Panagiotis849
- alpha.kappa
- hello1234
- Marios2020
- aris63
- marspth
- astroskoni
- panagiotis12
- Meow
- Ness
- Praxis
- xristarac
- Μαραθ22
- Primary Care
- Nick254
- Vickyoustgl
- BilLaKows
- Antonius
- Τρελας123
- oups
- ladybookworm
- giannhs2001
- rorry
- Ana_1
- sophiaa
- pacheiko
- Nick09
- Scott
- Αννα1
- mary eleni
- Theodora03
- liana
- George_dr
- roud
- n1ki20
- ggl
- Georgekk
- nimbus
- Ria99
- eukleidhs1821
- spinalgr1990
- vds3
- Annou1
- Panos_02
- Steliosgkougkou
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- Nikoleta_Giann
- ale
- George9989
- AlexK9
- Fairydust2
- Tedi
- Stanword
- maria20
- calliope
- jim2015
- s93060
- Annu
- SlimShady
- snowy
- Eri0611
- orchidaceae
- Chrisa
- Ανώνυμη
- Ηρω03
- οθεσσαλονικιος
- chochoru
- Mapas26
- Nobody123
- PanMoonlight
- Jimmis18
- Ismhnhpapa
- panosveki
- Wonderkid
- Maria_Xagorari
- TonyMontanaEse
- louminis
- george777
- Citylights
- Nikitas18
- azula
- Τρογκμπα
- Dionyshs1
- Moblok
- Xristosdimitra
- Devid
- Alexandros973
- Theranos
- Parsha
- Thrylosveria
- Jimmy20
- KingPoul
- Maria@2000
- air_fish
- Clary
- Nick2325
- tfghp
- vetas
- Marifei
- Αναστασία197
- Nosokomos
- Nick11
- Dunedain
- Makis7
- Maria1743
- Stif6
- nicole1982
- gk214
- xraxra
- Florans
- Lester34
- Manolo165
- Tolis76
- BioChemical
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
- nucomer
- Anonymous03
- pinkheart
- ΘανάσοςG4
- VasoGrimes
- Θανασης Α.
- barkos
- Monster Hunter
- Greg1900
- KingOfPop
- Cortes
- costasgeo
- fmarulezkd
- leo41
- Revekka
- De Broglie
- T C
- Γιωργος15773
- hirasawayui
- Φινεύς
- elena16
- KElPa
- Χριστίνα_
- Αλκης Κ.
- mpampouras
- Ggpg
- uni77
- iminspain
- Memetchi
- Giorno
- stefan
- Μάρκος Βασίλης
- Thanos_D
- Slytherin
- ada1974
- Broccolo
- lenaki001
- Athens2002
- Jocaste
- Lydia6902
- Viedo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.