Bugatti_Veyron
Νεοφερμένο μέλος

Εδωσα +1 με τα δεδομένα πριν το καλοκαίρι...τωρα εχει γεμισει ο τόπος με ναρκωμανείς και με φάτσες που παλιά τις έβλεπες στην Μενάνδρου...και πουλάνε τσιγάρα με 1 ευρώ περίπου...αυτο κ αν πρεπει να σταματίσει!..Εκει που το κράτος εχει το μεγαλύτερο φπα...με αυτο το τρόπο θα το στερίσουμε και αυτό!..Οπότε μακριά και απο εξάρχεια μεχρι καμια επιχείρηση σκούπα παρεμπορίου και ναρκομανών.Εξάρχεια μια χαρά είναι! Συγκεκριμένες ημερομηνίες δεν πας εκεί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bugatti_Veyron
Νεοφερμένο μέλος

Ακριβώς!χαχαχα ισχυει!!!ναι μου ειπαν μεταξουργειο,ομονοια,εξαρχεια κυψελη να μην πολ επισκεπτομαι![]()

leuki kataigida
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ααα βρήκες σπίτι??Καλό,καλό??παντωσ ιλισσια που ειμαι εγω ειναι υπεροχα!!!!!!!!!!!!!![]()

Εγω αύριο πάω!
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος

Ααα βρήκες σπίτι??Καλό,καλό??
Εγω αύριο πάω!
βρηκα ναι πολυ καλο κια φτηνο!!!

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Επόμενη ευχή:"Καλό καθάρισμαβρηκα ναι πολυ καλο κια φτηνο!!!καλη τυχη!!!θα βρεισ ευκολα μην φοβασαι...
![]()

xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος

Επόμενη ευχή:"Καλό καθάρισμα"
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ισχυει!!!

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Έτσι! Καλό μήναχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ισχυει!!!θα παει το σφουγγαρισμα συννεφο!!!
φωναχτε το μακη!!
![]()

xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος

Έτσι! Καλό μήνα![]()
επισησ!!!σε 11 μερεσ αρχιζουν και τα σχολεια...χωρισ τη γενια 94!!

leuki kataigida
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ανυπομονώ να εγκατασταθώ και να το διακοσμήσω!!

mafalda8520
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ευχαριστω εκ των προτέρων!!!

christie_94
Νεοφερμένο μέλος

boss.
Δραστήριο μέλος

Παιδια γεια σας,εγω εχω το εξης προβλημα περασα Αθηνα και θα μεινω σε ενα ανοικιαστο σπιτι της γιαγιας μου στην Κυψελη στο κεντρο η σχολή μου ειναι Κολωνακι, όμως δεν εχω και τοσο θεμα με την αποσταση όσο με την περιοχη ειναι οντως οσο τρομακτικη ακουγεται στις ειδησεις? ή τουλαχιστον τωρα εχουν ηρεμίσει καπως τα πράγματα? Λετε να νοικιάσω αλλου?
Ευχαριστω εκ των προτέρων!!!![]()
ολα καλα θα πανε, χαμογελαστη να εισαι!

venividivici43946
Διάσημο μέλος

Παιδια γεια σας,εγω εχω το εξης προβλημα περασα Αθηνα και θα μεινω σε ενα ανοικιαστο σπιτι της γιαγιας μου στην Κυψελη στο κεντρο η σχολή μου ειναι Κολωνακι, όμως δεν εχω και τοσο θεμα με την αποσταση όσο με την περιοχη ειναι οντως οσο τρομακτικη ακουγεται στις ειδησεις? ή τουλαχιστον τωρα εχουν ηρεμίσει καπως τα πράγματα? Λετε να νοικιάσω αλλου?
Ευχαριστω εκ των προτέρων!!!![]()
Τυχερή είσαι. Θα λάβεις τσάμπα εκπαίδευση κομάντο.
Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος

boss.
Δραστήριο μέλος

christie_94
Νεοφερμένο μέλος

ειτε την ξερουν, ειτε οχι, καλα τα λενε...ειστε σιγουροι ολοι εδω μεσα πως την περιοχη την ξερετε ? ή σας εχουν πει, και εχετε ακουσει απο τον ταδε... ?
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

mafalda8520
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σκέφτομαι να μείνω σε ένα ανοίκαιστο δυάρι της γιαγιάς μου που είναι στην Κυψέλη και ψιλοφοβάμαι με όλα αυτά που ακούγονται...
Εσείς τι μου προτείνετε; Λέτε να νοικιάσω αλλού ή να μείνω εκεί;
αν τα πραγματα ειναι οντως ετσι όπως μου τα περιγραφεις cristie_94 πολύ φοβαμαι πως θα μετακομίσω γιατί η άλήθεια ειναι πως ποτε δεν ονειρευόμουν να γινω comandos... γαμωτο πανω που ειχα χαρει που θα εμενα σε τζαμπα σπιτι.. Τεσπα θα παω για αρχη και αμα επιβεβαιωθούν τα λεγομενα σας του χρονου φευγω... Γιατί αγαπητε Boss ανεκαθεν ειμαι χαμογελαστη ομως το θεμα ειναι να διατηρησω αυτό το χαμογελο...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- despoina13
- Startx0
- Magichero
- theodle
- Hased Babis
- Steliosalm
- dmav
- AggelikiGr
- thenutritionist
- giorgos78
- BillyTheKid
- Nikos_T
- Maynard
- Unboxholics
- User2350
- phoni
- Fofifofi78
- Annalad
- KingPoul
- Nikoleta_Giann
- Annu
- Αννα1
- mitsos14
- ggl
- Eri0611
- Nala
- Alexecon1991
- Dimitris2001
- Panagiotis849
- Giii
- calliope
- lnesb
- iminspain
- Εριφύλη
- Leukosrinokeros
- valantis21
- azula
- Theodora03
- korlef
- globglogabgalab
- Revekka
- Nick2325
- charmander
- constansn
- Ανώνυμη
- Marple
- SlimShady
- stav.mdp
- Ryuzaki
- snowy
- vetas
- VasoGrimes
- stamoul1s
- SMK
- n1ki20
- Ria99
- nucomer
- PanMoonlight
- Dr. Gl. Luminous
- pacheiko
- Paragontas7000
- johnsala
- Georgekk
- liana
- igeorgeoikonomo
- Fourtou
- Κλημεντίνη
- tfghp
- kostas1233
- katerinavld
- Manolo165
- Nefeloula
- Lebron
- T C
- kilopo
- Renia21
- vero_rove
- Barka
- Moblok
- stefan
- Natassa02
- Kostas30
- J.Cameron
- Γιώργος - Κόρινθος
- KingOfPop
- Viedo
- Elena78
- Αλκης Κ.
- giannhs2001
- Belle26
- tsiobieman
- Stelios725
- Mukumbura
- fretoe
- Stefanosxios
- ikigai
- SweetGirl
- KaterinaL
- hirasawayui
- Ευθυμος
- suaimhneas
- Χριστιαννα
- Paul77
- NEKTARIOS11
- Dimitris9
- iManosX13
- Φινεύς
- civilian
- jj!
- NightOwl
- kz22
- Libertus
- cynzp
- Ggpg
- dimitrama5
- dim6
- Vasilina93
- dbPoliceOff
- Dimitris13
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.