Aliona
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ήμουν και εγώ "ερωτευμένη" με έναν καθηγητή μου πέρσι :Ρ
Κάποτε ήμουν από τις αγαπημένες του μαθήτριες, σε μια φάση όμως η συμπεριφορά του άλλαξε -.-
Σαν να με μίσησε βρε παιδί μου.
Και έγινα και ρεζίλι, γιατί μαθεύτηκε πολύ γρήγορα :$ (το οτι μου αρεσε ο καθηγητης)
Για καλή μου τύχη φέτος έφυγε
Αλλιώς δεν θα άντεχα να κάνω μάθημα μαζί του για έναν ολόκληρο χρόνο...
Άλλαξε πριν μάθευτει ότι σ'αρέσει ή αφού μαθεύτηκε;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chr96
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aliona
Εκκολαπτόμενο μέλος
αφού μαθεύτηκε...
γι αυτό άλλαξε μάλλον...
nPb
Επιφανές μέλος
ειδικά στα ιδιαίτερα μαθήματα
evaki93
Νεοφερμένος
nPb
Επιφανές μέλος
βλέπω να ετοιμάζω από του χρόνου, κουτί με χυλόπιτες...
miro2
Δραστήριο μέλος
έλα ντε, τι πειράζει;
βλέπω να ετοιμάζω από του χρόνου, κουτί με χυλόπιτες...
ναι, πες μας οτι σε χαλαει κιολας να σε γλυκοκοιταζει καμια τετοια........
nPb
Επιφανές μέλος
miro2
Δραστήριο μέλος
για εκτός δουλειά το συζητάμε...
σε τα μας τωρα??λολ
nPb
Επιφανές μέλος
miro2
Δραστήριο μέλος
μπορεί να θέλει ιδιαίτερο μάθημα για λύσιμο "αποριών" από το ιδιαίτερο φροντιστήριο...
το νου σου μονο μη της λυσεις αλλου ειδους αποριες!
nPb
Επιφανές μέλος
εξάλλου, ο καθηγητής λύνει κάθε είδους απορία σχετικά με το...μάθημα
miro2
Δραστήριο μέλος
ζηλεύεις;
εξάλλου, ο καθηγητής λύνει κάθε είδους απορία σχετικά με το...μάθημα
να σ εχω κα8ηγητη?ουτε τζαμπα!(αλλα για ιδιαιτερα...πασης φυσης ομολογω πως ναι!)
ωχ, το βλεπω να ρχεται το σκανδαλο...!
Cuius Cuius
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υπάρχει όμως και η περίπτωση του "παιδαγωγικού" έρωτα.. Όταν ένας μαθητής/μαθήτρια είναι πλατωνικά ερωτευμένος,-η με τον καθηγητή/καθηγήτριά του. Όταν π.χ. μία μαθήτρια τρέφει συναισθήματα για τον καθηγητή της -χωρίς φυσικά να διανοείται να τα αποκαλύψει- και τα συναισθήματα αυτά αποτελούν την κινητήρια δύναμη ώστε η μαθήτρια αυτή να καταβάλλει προσπάθειες για να γίνεται όσο το δυνατόν καλύτερη.. Προετοιμάζεται πάντα για να απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις του, για να της απευθύνει το λόγο και με μία του κουβέντα είναι ευτυχισμένη. Θέλει να κερδίσει τη συμπάθειά του, το θαυμασμό του. Ανυπομονεί να έρθει η ώρα του μαθήματος και αν για κάποιο λόγο το μάθημα δε γίνει, ενώ οι υπόλοιποι μαθητές χαίρονται, εκείνη είναι απογοητευμένη. Νιώθει ιδιαίτερη έλξη για τον άνθρωπο αυτό, την προσελκύει η ωριμότητά του.. Της ασκεί γοητεία. Ποτέ όμως δε θα προχωρούσε σε κάτι περισσότερο. Σε αυτή την περίπτωση η μαθήτρια βλέπει το συγκεκριμένο καθηγητή ως ιδεώδη ύπαρξη, ως την προσωποποίηση της τελειότητας. Είναι ερωτευμένη -ναι- όμως πρόκειται για ένα αγνό συναίσθημα που απέχει αρκετά από τη σεξουαλική επιθυμία. Σε αυτόν τον έρωτα δεν υπάρχει τίποτα διεστραμμένο. Είναι κάτι εντελώς αθώο.. και μάλλον θετικό, γιατί προσδίδει ενδιαφέρον στο μάθημα..
Πόσο δίκιο έχεις!!! Το ίδιο μου συνέβη και μένα φέτος που έδινα Πανελλήνιες. Ερωτεύτηκα (αλλά μάλλον πλατωνικά) ένα φιλόλογό μου στο φροντιστήριο.
Στην αρχή γελούσα λίγο μαζί του (δεν είναι και τέρας ομορφιάς!), αλλά σιγά σιγά κατάλαβα ότι μάλλον έχω τσιμπηθεί μαζί του... Το παραδέχθηκα στον εαυτό μου και στις φίλες μου (και μόνον) κάπου τον Οκτώβρη...
Ανυπομονούσα να έρθει η μέρα που είχαμε μάθημα για να πάω φροντιστήριο και να τον δω. Όταν μου μιλούσε ή με κοίταζε, γινόμουν αυτομάτως πιο ευτυχισμένη... Περιττό να πω ότι τις ασκήσεις που έγραφα για το μάθημά του τις περιποιόμουν όσο μπορούσα καλύτερα! Κάποια στιγμή μάλιστα, "μετακόμισα" δίπλα του (γενικά αποφάσισα να κάθομαι κοντά στη θέση του καθηγητή σε όλα τα μαθήματα). Από εκείνη την ημέρα με ακουμπούσε σε κάθε μάθημα στον αγκώνα (παιχνιδιάρικα πάντα!). Έτσι πως τον είχα εξιδανικεύσει, αυτό το "χάδι" μου φαινόταν κάτι το ιερό.
Κάπου στη μέση της χρονιάς, όταν είχα πάρει σε διαγώνισμα στο μάθημά του έναν πολύ χαμηλό βαθμό, τα είχα βάψει μαύρα!!! Από τότε όμως το πήρα ζεστά το θέμα και διάβαζα πιο πολύ σε όλα τα μαθήματα. Οι επιδόσεις μου σημείωσαν σημαντική άνοδο.
Τελικά, στο μάθημά του δεν τα πήγα τόσο καλά όσο θα ήθελα. 17,2 πήρα, που θεωρείται καλός βαθμός για το εν λόγω μάθημα, αλλά ίσως να μπορούσα και λίγο καλύτερα (αν δεν είχα π.χ. άγχος την ώρα της εξέτασης). Γενικά όμως, αυτός ο πλατωνικός έρωτας με βοήθησε πολύ. Είχα λόγο να προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη και να αντέχω τις αντιξοότητες της Γ' Λυκείου.
Πλέον, μόνο ένα ερώτημα έχω: το κατάλαβε άραγε ποτέ; Ελπίζω όχι
____________________________________________________________________________________________________________
Ποια η γνώμη σας για σχέσεις μεταξύ καθηγητή και μαθητή, όταν όμως οι δυο είναι σχεδόν συνομίληκοι; Ο καθηγητής μου των Γερμανικών παντρεύτηκε μια πρώην μαθήτριά του στο Goethe που δίδασκε παλιά. Δεν το θεωρώ κατακριτέο όμως, δεδομένου ότι ο καθηγητής αυτός είναι εξαίρετος ως άνθρωπος αλλά και ως επαγγελματίας.
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
Και στο δικο μου σχολειο ειχαν γινει πολλα με τον φυσικο μας.60αρης πανω κατω.Συνεχεια κολλαγε στα κοριτσια.Δηλαδη σε σηκωνει στο πινακα και αν εκανες σωστα την ασκηση σε επιανε απ την μεση και ελεγε με στομφο στην ταξη.Η Τασουλα μας ,αυτο το εξαιρετικο και πανεμορφο κοριτσι ελυσα αυτην ασκηση ετσι και ετσι και ετσι ...Ταυτοχρονα να μην την εχεις αφησει απ τα χερια του.Και με το κορμι κολλημενο πανω της!!!!!Μισοι να γελαμε απο κατω μισοι να αναρωτιομαστε και αυτο σε ολα σχεδον τα κορτισια Δυστυχως και σε εμενα αν και μετα το επαιξα αρρωστη
Κατι αλλο που εκανε ηταν ....(ντρεπομαι ακομα και που το λεω) κοντος καθως ειναι ,να ακουμπα τα γεννητικα του οργανα στην γωνια του πρωτου θρανιου,ουσιαστικα τα ακουμπουσε....... .Γι αυτο και εμεις χυσαμε κατι σταλες στις ακρες των θρανιων που ηταν τα ''ακουμπιστηρια '' του με σκοπο την επομενη φορα που θα παει να εχει ενα μικρο ατυχημα...Να βραχει το παντελονι του στο ''σημειο'' φανερωνοντας πολλα...Τελικα αυτο εγινε~!!!!!!!!!!!!!!!!!!Με εμας να εχουμε πεθανει απ τα γελια και εκεινος να λεει ''Εχμμ τι εγινε παιδια?γτ γελατε ?νερακι ειναι ........
Απο τοτε δεν το ξαναεπιχειρησε τουλαχιστον στο δικο μας τμημα...
Cuius Cuius
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Schlimazel
- Lefkadios95
- Γατέχων
- OMrPatatakis
- Kris.gr
- patatosalata22
- despoina13
- Robert_6
- werwolf14
- Vera
- chjan
- Luludaki
- EFAKIT
- MrDragonboy
- Vok
- Kanastasia_5883
- panosT436
- thepigod762
- globglogabgalab
- grtt
- neurogirl
- agg41
- sofia07
- ikigai
- Kabamaru Hayate
- Mitsaras23
- Chrisphys
- ele123
- Startx0
- bill09876
- Scandal
- Natsuko
- physicscrazy
- Wonderkid
- math2arch
- nearos
- Drglitterstar
- dmav
- Leo komm
- Hased Babis
- estrela
- Kate1914
- Than003
- bibliofagos
- Unboxholics
- Εριφύλη
- ROM32
- suaimhneas
- Maynard
- Μήτσος10
- giannhs2001
- charmander
- constansn
- Chrysoula
- _baddie__
- Aggel0sss
- Helen06
- Mary06
- Zirene
- mikriarchitectonissa
- Alexandra Chatzin
- Philologist
- labs
- ioanna06
- Lia 2006
- Annou1
- Nikoleta_Giann
- mariaab
- Bill2002
- Darkking
- Vasilina93
- Κελλη
- Mako777
- uni77
- papiaa
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.