Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Ναι, όλοι οι μαθητές εν Ελλάδι περιμένουν την Έκθεση της Γ' Λυκείου για μάθουν να μιλάνε και να επιχειρηματολογούν.Και πώς θα μιλάμε; Πώς θα επιχειρηματολογούμε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
garch
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι, όλοι οι μαθητές εν Ελλάδι περιμένουν την Έκθεση της Γ' Λυκείου για μάθουν να μιλάνε και να επιχειρηματολογούν.
Δίκιο έχεις.
Ούτε μετά τη Γ' Λυκείου ξέρουν να μιλούν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
μόνο είτε όταν ο καθηγητής δεν είναι καλός είτε το παιδί καθυστερημένο, με αποτέλεσμα να κάθεται να αποστηθίζει σελίδες υλικού. Στην έκθεση η ουσία βρίσκεται στο να αποκτήσεις την ικανότητα να τοποθετηθείς πάνω σε οποιοδήποτε θέμα σου ζητήσουν και όχι μόνο σε όσα έτυχε να σου κάνουν στο φροντιστήριο. Αυτό για τις μεγαλόστομες εκφράσεις με βρίσκει αντίθετη, η έκφραση μιας έκθεσης για να βαθμολογηθεί με το άριστα πρέπει να απέχει από τα δύο άκρα, τόσο από την προφορικότητα όσο και από τους φανφαρισμούς και τις μεγαλοστομίες.δε μαθαίνει τα παιδιά να κάνουν τίποτα,τους βάζει να παπαγαλίζουν πέντε political correct πίπες σε κάθε θέμα διανθισμένες με μερικές μεγαλόστομες εκφράσεις και τελείωσε
Έλα ρε Γιώργο, σε είχα και για έξυπνο.Ναι, όλοι οι μαθητές εν Ελλάδι περιμένουν την Έκθεση της Γ' Λυκείου για μάθουν να μιλάνε και να επιχειρηματολογούν.
Ασφαλώς δεν τα μαθαίνεις στη Γ', εξικοιώνεσαι όμως.
Tέλος πάντων. Όπως θεωρείτε άχρηστη την έκθεση και εγώ θεωρώ άχρηστο το ΑΕΠΠ που μάθαινα για να μπω παιδαγωγικά.
Πότε θα πάμε βόλτα;
Σελήνη
Εκκολαπτόμενο μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Οι 37 δεν απεχθάνονται τα ορθογραφικά Oι 37 δεν ενοχλούνται καθόλουΑπεχθανόμαστε τα ορθογραφικά (και οι τριάντα επτά). Συνηθίζουμε να τα διορθώνουμε.
Διαβασε καλύτερα την ερώτηση της δημοσκόπησης
Σελήνη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι 37 δεν απεχθάνονται τα ορθογραφικά Oι 37 δεν ενοχλούνται καθόλου
Διαβασε καλύτερα την ερώτηση της δημοσκόπησης
Εγώ μιλάω για τους τριάντα επτά εαυτούς μου (απαράδεκτο το ότι μας δίνεται μόνο μία ψήφος, να προσθέσω). Εσύ;
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ λέω, ότι οι 37 έγιναν 32Εγώ μιλάω για τους τριάντα επτά εαυτούς μου (απαράδεκτο το ότι μας δίνεται μόνο μία ψήφος, να προσθέσω). Εσύ;
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Εμ, τι πας και συγκρίνεις; Την ΑΕΠΠ μπορείς σαφώς να την "αποφύγεις", γιατί τα παιδαγωγικά είναι προσβάσιμα από όλες τις κατευθύνσεις, καθώς είναι και στο 1ο και στο 2ο πεδίο. Την Έκθεση πάλι όχι, είναι υποχρεωτική για όλους.Tέλος πάντων. Όπως θεωρείτε άχρηστη την έκθεση και εγώ θεωρώ άχρηστο το ΑΕΠΠ που μάθαινα για να μπω παιδαγωγικά.
Άμα με κεράσεις πάμε και αύριο.Πότε θα πάμε βόλτα;
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Πες τα!!!!!!!!!Ε κάτσε εσύ να θεωρείσαι ακαδημαϊκός πολίτης με ανώτατο επίπεδο έκφρασης το "σκέφτομαι και γράφω."
Μα είναι δυνατόν;
Zed
Διάσημο μέλος
Δε με ενοχλούν τα ορθογραφικά λάθη αλλά αυτοί που κάνουν παρατήρηση στους άλλους όταν κάνουν ορθογραφικά.
Φυσικά αυτή η νοοτροπία δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον κόσμο....μόνο στην Ελλάδα
Ναι, γιατί στην Ελλάδα επικρατεί η νοοτροπία ότι το λάθος είναι σωστό. Άμα κάποιος κάνει λάθος, όχι, να μην του το δείξουμε, να παραβλέψουμε το λάθος του για να το ξανακάνει. Μήπως να του πούμε και μπράβο; Κι άμα δεν του το επισημάνεις εσύ, περιμένεις να το δει μόνος του; Θα συνεχίσει να γράφει λάθος. Αλλά δεν πειράζει, αφού είπαμε, σ'αυτήν την χώρα όλα λειτουργούν ανάποδα και είναι φυσικό να προσβληθείς αν σου κάνουν μια καλοπροαίρετη υπόδειξη.
Aς μη μου επιτρεπόταν η πρόσβαση στα παιδαγωγικά.Εμ, τι πας και συγκρίνεις; Την ΑΕΠΠ μπορείς σαφώς να την "αποφύγεις", γιατί τα παιδαγωγικά είναι προσβάσιμα από όλες τις κατευθύνσεις, καθώς είναι και στο 1ο και στο 2ο πεδίο. Την Έκθεση πάλι όχι, είναι υποχρεωτική για όλους.
Άμα με κεράσεις πάμε και αύριο.
Άλλωστε ο fockos μίλησε για αντικατάσταση της έκθεσης στην τεχνολογική και στη θετική με γλώσσα προγραματισμού και ανατομία, αντίστοιχα. Άρα αν συνέχιζε το 1ο που είπα θα έτρωγα στη μάπα τον προγραμματισμό.
Κύκλους κάνουμε.
Βγαίνουμε την Τρίτη που θα έρθα Αθήνα;
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Πότε θα πάμε βόλτα;
Βγαίνουμε την Τρίτη που θα έρθα Αθήνα;
FRIENDLY GIRL
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φυσικα και δεν ειναι κακο να διορθωνουμε τους αλλους.Εξαρτατε ομως με ποιον τροπο το κανει ο καθενας.Μερικοι μολις δουνε ορθογραφικο λαθος δεν το διορθωνουν απλως αλλα σχολιαζουν κιολας.Αυτο ειναι εκνευριστικο.Και εγω κανω ορθογραφικα λαθη και δεν μου αρεσει επειδη κανω ορθογραφικα να με σχολιαζουν.Αντιθετος αν με διορθωσουν με ωραιο τροπο οχι μονο δεν με ενοχλει αλλα λεω και ευχαριστω!Ναι, γιατί στην Ελλάδα επικρατεί η νοοτροπία ότι το λάθος είναι σωστό. Άμα κάποιος κάνει λάθος, όχι, να μην του το δείξουμε, να παραβλέψουμε το λάθος του για να το ξανακάνει. Μήπως να του πούμε και μπράβο; Κι άμα δεν του το επισημάνεις εσύ, περιμένεις να το δει μόνος του; Θα συνεχίσει να γράφει λάθος. Αλλά δεν πειράζει, αφού είπαμε, σ'αυτήν την χώρα όλα λειτουργούν ανάποδα και είναι φυσικό να προσβληθείς αν σου κάνουν μια καλοπροαίρετη υπόδειξη.
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος
Ακριβώς.Tέλος πάντων. Όπως θεωρείτε άχρηστη την έκθεση και εγώ θεωρώ άχρηστο το ΑΕΠΠ που μάθαινα για να μπω παιδαγωγικά.
Έτσι και εγώ, θεωρώ άχρηστη την Φυσική, που για να μπω σε σχολή του 5ου πεδίου πρέπει να την δώσω στις Πανελλαδικές. Λες και θα μου χρησιμέψει πουθενά η παλιοβλακεία.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Πουθενά στον κόσμο εκτός από την Ελλάδα και την Κύπρο δεν χρειάζεται η έκθεση για να μπεις σε ένα τεχνολοθετικότμήμα.
Από πότε?
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Υπάρχουν θετικοτεχνολογικά μαθήματα σε άλλες χώρες;Πουθενά στον κόσμο εκτός από την Ελλάδα και την Κύπρο δεν χρειάζεται η έκθεση για να μπεις σε ένα τεχνολοθετικότμήμα.
Από πότε?
Μόνο σε εμένα φάνηκε ότι το post του Φόκου έχει διπλή άρνηση, άρα σημαίνει "Στον κόσμο, εκτός από Ελλάδα και Κύπρο, χρειάζεται η έκθεση..."
Σε κάποιες χώρες διδάσκεσαι όλα τα μαθήματα και σε σχέση με αυτό που θες να σπουδάσεις διαλέγεις κάποια και τα δίνεις.Οπότε ναι,υπάρχουν.Υπάρχουν θετικοτεχνολογικά μαθήματα σε άλλες χώρες;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.