Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως καλύτερα να έλεγες μυρμήγκια,δύσκολα πεθαίνουν οι άλλες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
ToMakriAggouri
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επαναλαμβάνω,νεκροθάφτης
Φιλε μην το γελας καθολου.. Ενας φιλος απτο γυμνασιο ειχε πατερα νεκροθαφτη και την βγαζει μια χαρα...
Εκει που διαβαζαμε εμεις και ανησυχουσαμε για σπουδες και τα ρεστα, αυτος εκανε βολτες με το τζιπακι γυρω απ το προαύλιο.. τωρα εμεις τρεχουμε στα πολυτεχνεια και αυτος παει και καθεται λιγο στο γραφειο του φαδερ και την υπολοιπη μερα χαλαραα.. Πανω απο ολα για μενα ειναι η ποιοτητα ζωης και ο ελευθερος χρονος που σου δινει μια δουλεια..
Εμενα ειδικα που με τρελαινουν και εκεινα τα κεκακια που δινουν στις κηδειες δεν με χαλαγε καθολου η δουλεια..
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
ΦίληΦιλε μην το γελας καθολου..
Εμενα ειδικα που με τρελαινουν και εκεινα τα κεκακια που δινουν στις κηδειες δεν με χαλαγε καθολου η δουλεια..
Και εμένα μου αρέσουν αλλά περισσότερο τα κόλυβα στα μνημόσυνα
who
Πολύ δραστήριο μέλος
ToMakriAggouri
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φίλη
Και εμένα μου αρέσουν αλλά περισσότερο τα κόλυβα στα μνημόσυνα
Ουπς σχωρατε μας κυρια μου, η νυστα φταιει :xixi:
thanosmylo
Δραστήριο μέλος
Οι γονείς μου έχουν μια επιχείρηση μαζικής εστίασης catering αλλά και τροφοδοσίας φαγητών σε μεγάλες εταιρείες.
Από μικρός λοιπόν είμαι μέσα στην επιχείρηση και παρακολουθούσα τα πάντα. Όλες τις ενέργειες της, τις συζητήσεις για τα επόμενα σχέδια, άκουγα οικονομικές έννοιες ή και παρακολουθούσα το τί γινόταν όταν βρισκόμουν εκεί. Οπότε λογικό είναι να θέλω να ασχοληθώ με τα οικονομικά και τις επιχειρήσεις.
Γι'αυτό ελπίζω φέτος να περάσω σε κάποιο οικονομικό τμήμα.Και εδώ αρχίζουν τα όνειρα...
Σκέφτομαι να περάσω σε κάπιο πολύ καλό οικονομικό τμήμα και μόλις αποφοιτήσω, να κάνω μεταπτυχιακό στο marketing. Και μόλις τελειώσω με το καλό, να αναλάβω εγώ τα ηνία της επιχείρησης και να τη φτάσω εκεί που θέλω. Δε είναι καμιά μεγάλη επιχείρηση, έχει όμως την πελατεία της. Αυτό όμως που θέλω εγώ είναι να την κάνω μεγάλη επιχείρηση γιατί πιστεύω πως έχει προοπτικές.
Αφού θα έχω γνώσεις οικονομιών και merketing, σκέφτομαι να την επεκτέινω, να ανοίξω κι άλλα υποκαταστήματα και πλέον να είναι μια από τις πλέον γνωστές μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Κι εγώ ένας από τους καλούς επιχειρματίες.
Παράλλλα όνειρό μου είαι να εφαρμόσω και τις ιδέες μου οι οποίες είναι ότι στη διοίκηση μιας επιχείρησης πρέπει τον υπάλληλο να το έχεις βασιλιά και όχι να τον μεταχειρίζεσαι σαν ζώο.Καθώς το ευχάριστο περιβάλλον εργασίας, η σιγουριά, η σωστή μεταχείρση και ο σεβασμός του εργαζομένου που και αυτός συμμετέχει στο όνειρό μου, είναι τα κίνητρα για καλύτερ απόδοση. Και όχι οι απειλές, οι απολύσεις και η κακομεταχείρηση.(Πάντα σε λογικά πλαίσια γιατί και η πολλή ελευθερία θα τους κάνει ασύδοτους, δε θέλω η επιχείρησή μου να μετατραπεί σε δημόσια υπηρεσία).
Επίσης ο σεβασμός στο περιβάλλον και η αίσθηση κοινωικής ευθύνης. (Δε λέω το ΑΟΔΕ απ'έξω...χιχι).
Ίσως ακούστηκα πολύ ονειροπαρμένος ή στον κόσμο μου. Δεν ξέρω...Αλλά ποτέ δεν ήταν κακό να ονειρεύεσαι. Και γιατί αφού σπουδάσω να μη μπορώ να μεταδόσω τις γνώσεις μου στν επιχείρηση;;;
Ο μόνος μου ενδιασμός είναι ότι δε μου αρέσει η ιδέα να δουλεύω με τους γονείς μου. Με την έννοια ότι θέλω να είμαι πιο ανεξάρτητος και να κάνω κάτι δικό μου...
Αυτά....
xαρά
Νεοφερμένος
Κι εμένα το δωμάτιό μου πορτοκαλί είναι.
α κ εμενααα!!
agiostimotheos
Δραστήριο μέλος
ra1kk0n3n
Νεοφερμένος
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος
oLgA 19956
Νεοφερμένος
~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος
PAOKARA_Kilkis
Πολύ δραστήριο μέλος
Eukleidis
Πολύ δραστήριο μέλος
~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος
Γιατί ο Καραμανλής και ο Παπανδρέου είναι καλύτερος από εμένα;Σου το απευχομαι!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 149 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- agg41
- Ilovemycats27
- Debugging_Demon
- TheNorth
- tsiobieman
- Qwerty 0
- ioanna2007
- FNC_Sophia
- iew
- Orfano
- constansn
- iiTzArismaltor_
- Praxis
- jellojina
- giannhs2001
- estrela
- panosT436
- Kate1914
- Corfu kitty
- Unboxholics
- Than003
- Ryuzaki
- Hased Babis
- antonis97
- georgetherrr
- Nala
- Argyrisar
- jYanniss
- Reader
- AggelikiGr
- Φινεύς
- Scandal
- Εριφύλη
- Joji
- allall1
- sophiaa
- sofia07
- donut_daddy
- Totreno
- A350
- rseven
- Coconut201
- Drglitterstar
- Hecticism
- P.Dam.
- Maria_Xagorari
- Steliosgkougkou
- GeorgePap2003
- ένας τυχαίος
- Magigi
- Maynard
- Libertus
- Steliosalm
- bibliofagos
- Τρελας123
- Kzaro
- kiyoshi
- gegeorgiou90
- jimis2001
- woasibe
- george777
- BatGuin
- MrDna
- redpointer
- Alessandra Eliza
- chjan
- despoina13
- Paragontas7000
- Christr22
- Miaaaa
- MrDragonboy
- Athens2002
- thecrazycretan
- χημεια4λαιφ
- Abiogenesis
- Νικολινα
- Ελεν
- physicscrazy
- Έλενα Παπαμακαριου
- Wonderkid
- Farmakopoios
- charmander
- Πύρος
- blissele
- athena10
- BiteTheDust
- Pierre Bezukhov
- Ken
- Vera
- SevenSouls_
- marikakitsou16
- Antonios1
- Natsuko
- Angelica Vzl
- sakplat
- Arvacon
- patatosalata22
- fockos
- Nickelhead
- bbb
- Entropy24
- Ιωάννης1234
- ΑmyC
- Ria99
- ggl
- Darkking
- Neos167
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.