Αγάπη ΤΑΦΥ
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση:Το μήνυμα προήλθε από την ένωση με το θέμα Παρτιτούρες για αρμόνιο ή ακορντεόν στο ίντερνετ ....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Numberakis
Νεοφερμένος
Χωρίς αναπνοή
Το φιλαράκι
Tonight
Δε φεύγω
Σαν σκιά
It's my life
Αν ναι , παρακαλώ να το ανεβάσει στο site ...
Ευχαριστώ !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catmusic
Νεοφερμένος
Παρτιτούρες θα βρεις εκτός από τα κλασσικά μαγαζια-μουσικούς οίκους και στο ίντερνετ για να κατεβάσεις.Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω παρτιτούρες? 'Εκανα παλιότερα μουσική και θέλω να ξαναρχίσω αλλά χωρίς παρτιτούρες...χλωμό!
Σημείωση:Το μήνυμα προήλθε από την ένωση με το θέμα Παρτιτούρες για αρμόνιο ή ακορντεόν στο ίντερνετ ....
Δες στο melodies.gr έχει δωρεάν μερικά site. με λεφτά έχει το partitoura.gr , το pianoteacher.gr πολλα μαζεμένα έχει εδώ tabs.gr
Πιστεύω να βοήθησα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος
https://imslp.org/
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Για ταμπλατούρες, υπάρχει το kithara.to και το ultimate guitar.ελευθερες για κιθαρα υπαρχουν ;
taratata_re
Νεοφερμένος
Αν θες καποια συγκεκριμενη πες..
catmusic
Νεοφερμένος
Μπορεί να άργησα αλλά...τη βρήκα!!!!γεια σας παιδια μηπως έχει κανεις σε παρτιτούρα για πιανο τον "ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ - χατζιδάκις" ???????
To kithara.to το βλεπω αλλα θελω να μαθαινω τα τραγουδια με το σωστο τροπο κι οχι κατι κοντα σε αυτο. Σε αρκετα τραγουδια βεβαια ειναι καλες αλλα βαρεθηκα να τα μαθαινω λαθος τα περισσοτερα.Για ταμπλατούρες, υπάρχει το kithara.to και το ultimate guitar.
Τσεκαρε και στο MusicHeaven , υπαρχουν απειρα θεματα για παρτιτουρες οτι θες.
Αν θες καποια συγκεκριμενη πες..
Νομιζω θελει λογαριασμο και δεν ειμαι διατεθιμενος να κανω . Αν προσφερεσαι να μου δωσεις καμια τοτε ευχαριστως να σου πω.
Θα δω το ultimate αν βρω και τραγουδια .
taratata_re
Νεοφερμένος
Τωρα ειδα τις απαντησεις σας.
To kithara.to το βλεπω αλλα θελω να μαθαινω τα τραγουδια με το σωστο τροπο κι οχι κατι κοντα σε αυτο. Σε αρκετα τραγουδια βεβαια ειναι καλες αλλα βαρεθηκα να τα μαθαινω λαθος τα περισσοτερα.
Νομιζω θελει λογαριασμο και δεν ειμαι διατεθιμενος να κανω . Αν προσφερεσαι να μου δωσεις καμια τοτε ευχαριστως να σου πω.
Θα δω το ultimate αν βρω και τραγουδια .
Καλε ελευθερα πες οτι θες ετσι και αλλιως, γιαυτο ειναι το θεμα εξαλλου.
The little musician boy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.