Nala
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 889 μηνύματα.
07-07-23
14:45
Δήλωσε και άλλες ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, νομίζω δέκα είναι μια χαράΆμα δηλώσω 2 σχολές πειράζει;
augustine
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η augustine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 181 μηνύματα.
07-07-23
14:46
Ευχαριστώ πολύ!!Μη το συζητάς καν, you're good to go. =) Καλά αποτελέσματα!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Σωστά, θα βάλω και το μεταφραστικόΠερίπου έτσι έκανα κι εγώ πέρυσι. Έβαλα συνολικά 3 τμήματα με την εξής σειρά:
1. Αγγλική φιλολογία ΑΠΘ
2. Αγγλική φιλολογία ΕΚΠΑ (just in case/ δίνει σίγουρη μετεγγραφή στο ΑΠΘ)
3. Διερμηνείας και Μετάφρασης Ιόνιο Παν.
Nala
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 889 μηνύματα.
07-07-23
14:48
Κάνε το μηχανογραφικό σου να εξασφαλίσεις μια σχολή, ξεκουράσου και ξεκινάς με την δροσιά Σεπτέμβριοδεύτερη φορά πανελλήνιες
Έγραψα φέτος αλλά παρόλο που διάβαζα συστηματικά λόγω τον κενό μου δεν έγραψα καλά ωστόσο βελτιωθηκα πολύ και στα μαθηματικά μου .Είμαι στο υγείας και έγραψα 10000 μόρια πιστεύεται πως αν ξανά δωσω μπορώ με πολύ διάβασμα να περάσω φαρμακευτική που είναι το όνειρο μου .Ξέρω πως είναι δύσκολο από 10000 να πάω στα 18000μορια αλλς πιστεύω πως ξέρω τις βασικες ενοιες τουλάχιστον στην χημεια και στη βιολογία δηλαδή την θεωριια πάνω κάτω την έχω πιστεύω πως θέλω περισσότερο εξάσκηση σε ασκησεις .Επίσης ποτέ να ξανά ξεκινήσω το διάβασμα ; Από Σεπτέμβριο ; Η Αύγουστο ;
Φυσικά και μπορείς να τα καταφέρεις, είναι θέμα προσπάθειας και να έχεις στόχο
Καλή επιτυχία
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4,291 μηνύματα.
07-07-23
15:27
παταω προσωρινη αποθηκευση και δεν κανει τιποτα
littlefungi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο littlefungi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα.
07-07-23
15:28
Ναι και γω ήθελα να το ρωτήσω αυτό, γιατί άλλες χρονιές σε πήγαινε σε άλλη σελίδα και κατεβάζεις και pdf με το προσωρινό μηχανογραφικό αλλά τώρα δεν κάνει κάτι. Όμως όταν ξαναμπαίνω τις έχει αποθηκευμένες τις επιλογές στη λίστα με τις σχολέςπαταω προσωρινη αποθηκευση και δεν κανει τιποτα
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4,291 μηνύματα.
07-07-23
15:30
ναι και εγώ πέρυσι κατέβασα pdf , λες να το αλλάξαν ; Νόμιζα ότι είχε buggareiΝαι και γω ήθελα να το ρωτήσω αυτό, γιατί άλλες χρονιές σε πήγαινε σε άλλη σελίδα και κατεβάζεις και pdf με το προσωρινό μηχανογραφικό αλλά τώρα δεν κάνει κάτι. Όμως όταν ξαναμπαίνω τις έχει αποθηκευμένες τις επιλογές στη λίστα με τις σχολές
littlefungi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο littlefungi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 270 μηνύματα.
07-07-23
15:33
Ναι παίζει. Νταξει βέβαια δεν έχει και τόσο σημασία, ούτως η άλλως όταν κάνουμε οριστική υποβολή θα μας βγάλει pdfναι και εγώ πέρυσι κατέβασα pdf , λες να το αλλάξαν ; Νόμιζα ότι είχε buggarei
Micro
Συντονιστής
07-07-23
15:34
τελικα αποφάσισες ποια θα βάλεις 2η επιλογη ;Ναι παίζει. Νταξει βέβαια δεν έχει και τόσο σημασία, ούτως η άλλως όταν κάνουμε οριστική υποβολή θα μας βγάλει pdf
Savkos1892
Νεοφερμένος
Ο Savkos1892 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Τουρισμού Ιονίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
07-07-23
16:15
Καλησπέρα. Κάνω 10% φέτος και ψάχνω να δω αν θα βάλω πρώτη επιλογή Πολιτισμού και δημιουργίας μέσων και βιομηχανιών. Από αυτή τη σχολή ξέρετε άμα μπορείς να βγεις φωτογράφος?γιατί από το σάιτ της σχολής δεν έχω καταλάβει ακόμη
littlefungi
Εκκολαπτόμενο μέλος
07-07-23
16:28
Προς Θεσσαλονίκη τείνω αλλά δεν έχω κατασταλάξει ακόμα. Ρώτησα σε ένα γκρουπ φοιτητών ιατρικής ΑΠΘ στο φβ και μου έλεγαν πολλοί να μη τη βάλωτελικα αποφάσισες ποια θα βάλεις 2η επιλογη ;
Than003
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Than003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 310 μηνύματα.
07-07-23
17:33
Πώς το αιτιολόγησαν; Όχι ότι έχει σημασία, μόλις πάτησα υποβολήΠρος Θεσσαλονίκη τείνω αλλά δεν έχω κατασταλάξει ακόμα. Ρώτησα σε ένα γκρουπ φοιτητών ιατρικής ΑΠΘ στο φβ και μου έλεγαν πολλοί να μη τη βάλω
littlefungi
Εκκολαπτόμενο μέλος
07-07-23
17:46
Χαχαχαχ κάποιοι έλεγαν ότι είναι λίγο χύμα, κάποιοι άλλοι δεν είπαν γιατί. Εσύ πώς τις έβαλες;Πώς το αιτιολόγησαν; Όχι ότι έχει σημασία, μόλις πάτησα υποβολή
Than003
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Than003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 310 μηνύματα.
07-07-23
17:49
ΑΠΘ Ιωάννινα Λάρισα Πάτρα Ηράκλειο Αλεξ- Αθήνα δεν έβαλα γιατί μένω κοντά Θεσσαλονίκη. Τις άλλες τις έβαλα έτσι να υπάρχουνΧαχαχαχ κάποιοι έλεγαν ότι είναι λίγο χύμα, κάποιοι άλλοι δεν είπαν γιατί. Εσύ πώς τις έβαλες;
littlefungi
Εκκολαπτόμενο μέλος
07-07-23
17:55
Οκει μια χαρά, και ΑΠΘ σκέτο να έβαζες το ίδιο θα ήταν αφού έχεις ήδη περάσει πρακτικά χαχαχΑΠΘ Ιωάννινα Λάρισα Πάτρα Ηράκλειο Αλεξ- Αθήνα δεν έβαλα γιατί μένω κοντά Θεσσαλονίκη. Τις άλλες τις έβαλα έτσι να υπάρχουν
Than003
Εκκολαπτόμενο μέλος
07-07-23
17:59
Αν έβαζα μόνο ΑΠΘ και 20000 να έβγαζα θα έβλεπα εφιάλτες μέχρι να βγουν οι βάσειςΟκει μια χαρά, και ΑΠΘ σκέτο να έβαζες το ίδιο θα ήταν αφού έχεις ήδη περάσει πρακτικά χαχαχ
Arianara S3
Δραστήριο μέλος
Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αστυφυλάκων. Έχει γράψει 414 μηνύματα.
07-07-23
18:15
Ανακοινώθηκαν οι ΕΒΕ
Βγήκαν οι ΕΒΕ 2023 για 450 Τμήματα / ΠΙΝΑΚΕΣ
ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΕΒΕ 2023: Οι Ελάχιστες Βάσεις Εισαγωγής για 450 Τμήματα / ΠΙΝΑΚΕΣ - ΕΒΕ 2023, ελάχιστη βάση εισαγωγής 2023, εβε, πανελληνιες 2023 εβε, πανελλαδικές εβε, εβε πανελληνιων 2023...
www.foititikanea.gr
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10,196 μηνύματα.
07-07-23
18:19
Στο μηχανογραφικό μου είχα βάλει ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ τμήμα...
Vanillatack
Νεοφερμένος
Η Vanillatack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
08-07-23
03:30
Παιδιά είμαι πολύ αγχωμένη απ όταν βγήκαν τα μόρια με 18.250 για τις ιατρικές (ιατρικη Αθήνα Θεσσαλονίκη Ιωάννινα Λάρισα Ηράκλειο Αλεξανδρούπολη ) και 18.430 για Πάτρα πιστεύετε να πιάσω κάποια;
aggorf
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο aggorf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Θράκης. Έχει γράψει 247 μηνύματα.
08-07-23
07:47
Πιστεύω αλεξανδρούπολη τουλάχιστον είσαι 90% μέσαΠαιδιά είμαι πολύ αγχωμένη απ όταν βγήκαν τα μόρια με 18.250 για τις ιατρικές (ιατρικη Αθήνα Θεσσαλονίκη Ιωάννινα Λάρισα Ηράκλειο Αλεξανδρούπολη ) και 18.430 για Πάτρα πιστεύετε να πιάσω κάποια;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,936 μηνύματα.
08-07-23
10:57
Οχι η σχολη αυτη δεν σε κανει φωτογραφο.Μονο το παδα εχει τετοια σχολη.Καλησπέρα. Κάνω 10% φέτος και ψάχνω να δω αν θα βάλω πρώτη επιλογή Πολιτισμού και δημιουργίας μέσων και βιομηχανιών. Από αυτή τη σχολή ξέρετε άμα μπορείς να βγεις φωτογράφος?γιατί από το σάιτ της σχολής δεν έχω καταλάβει ακόμη
Αν μιλας για την σχολη στο βολο ποσεξε την καθωτι ιδρυθηκε μεν το 2019 αλλα παραμενει καπως στα χαρτια ακομα χωρις καθηγητες.
Στον τομεα αυτο η πιο δυνατη σχολη ειναι της Μυτιλήνης.
Πολιτισμικης και τεχνολογιας την λενε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 532 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Τρελας123
- Scandal
- georgetherrr
- EFAKIT
- sexyfrenchman
- Joji
- Reader
- Ilovemycats27
- Alex81
- shuuu
- Stavros o Arkas
- kost28
- Magigi
- elenitren
- Drglitterstar
- BiteTheDust
- constansn
- BillyTheKid
- Remlad
- Aggel0sss
- chrismpd
- Guhahg5837
- Yolo06
- pnf292
- nearos
- Angie15
- g59
- suaimhneas
- giorgos78
- bill11
- Jesse_
- Χρήστος2006
- Than003
- VasRa
- Marel
- Νομάρχης
- Magichero
- spring day
- dsmir
- Marianna.diamanti
- topg
- giapar
- Nemesiis
- Sofos Gerontas
- kanenas090
- Arvacon
- elenh33
- Taxospl
- Mary06
- Nef22102000
- VFD59
- Helen06
- EFIANA
- ditaaa
- giannis05
- xanthippiad
- PanMoonlight
- elevag
- Mewmaw
- paterasyp
- Mammy Nun
- jser
- marspth
- gianna!
- Mathitis_tou_15
- Theo2005
- liana
- desperate-ambitious!
- tfghp
- ειδήμων
- P.Dam.
- buffon85
- Primary Care
- augustine
- Ιωάννα2005
- angies
- giannhs2001
- Unboxholics
- jimis2001
- Pharmacist01
- Nala
- sophiaa
- dmav
- Annou1
- Vanillatack
- alpha.kappa
- savethetrees
- georgios03
- ilias_21
- iiTzArismaltor_
- Aristides Pap
- Marrrios
- a namaves
- thesecretfemme
- Peter Pan13
- Rina
- ypopsifios23
- kyriakos2005
- Athens2002
- panagiotis23
- Startx0
- Φινεύς
- ivannag
- suuuuiiii
- Νικολινα
- roud
- MIKEDEPI
- eirinipap
- Στέλλαα
- Ultimate_duck87
- Arianara S3
- Specon
- Leo komm
- Alin22
- KALA1
- stee
- Panagiwtis2003
- evelyyyn
- panaman
- mvas
- idrk
- Giota_pel
- indig0
- jaeto
- arapakos
- _marinaa
- koukdespoina2004
- Nikos_81
- Wonderkid
- estrela
- logansnesoberi
- petrosln
- kiyoshi
- Obi-Wan Kenobi
- Jojo K
- Maynard
- Stamatia
- DimitrisGr7
- george352487
- phoni
- lepipini
- xristarac
- flaura
- george777
- Frozensun
- grammenoudis
- Jackorien145
- arko
- Praxis
- Χάρις
- Kostas1908
- Giannis_19
- stam23
- panagiotis12
- xraxra
- Ιωάννα λ
- Antzie
- aggorf
- Ness
- penelopenick
- hello1234
- QWERTY23
- KaterinakiL
- alexa-24
- Πικλιδιος
- emzou
- Γιώργος Ζ
- Savkos1892
- Eleni123-
- RuyLopez
- katia.m
- Lifelong Learner
- Abiogenesis
- Μαριαννα20
- aris63
- joannaΚΑ
- Γιώργος μεγ
- xristosr
- Philologist
- Marios2020
- Gcudfi
- anakiriak@yahoo
- American Economist
- future scientist
- Eirinakiii8
- ΦΩΚΙΩΝ
- BatGuin
- Janeeeo
- Evdokia_28
- eukleidhs1821
- ΝΑΤΑΛΙΑ
- Sia_k
- johnsala
- katerinaki____
- Κρούσος
- Alex53
- eleniiii
- Σταμάτης του '05
- Nikolas550
- Πετρος23
- Physicsstudent
- Panagiotis849
- coffee brothers
- evaggelia anna
- Chris2410
- MIT_fan
- SlimShady
- nucomer
- astroskoni
- Nick_nt
- Kleanth
- angel27_
- 5tsuh1ss
- MINERVA70
- Maria_Xagorari
- Παναγιώτης L
- Mariamar
- hirasawayui
- btarn
- Kolptsres
- chenchen
- zamzam
- Katerina:3
- Kostakis45
- tsiobieman
- Kitana
- Marcos.Kis
- mitskification
- AnnaRd
- Johnas123
- Basiliki.kiki
- SKG
- alan09
- Dimitris9
- Schlimazel
- Δον Κιχώτης 2022
- univgk
- damn
- Dorachon
- Sherlockina
- Vasso1983
- Ines 78
- synthnightingale
- anastasia_b
- anna05
- beckyy
- allall1
- nimbus
- brouss
- EnigmaMD
- Kzaro
- pannnos1992
- snowy
- margavare35448
- CITCOC
- thenutritionist
- GeorgePap2003
- Meow
- Giii
- sfak
- George_dr
- DeWiN
- Croups
- ΘανάσοςG4
- ismember
- jim2015
- Honeyina!
- brizoulis
- γκολφ
- Neiromai
- Nic Papalitsas
- μια φασαια
- nicole1982
- antonis97
- SoyN
- Lydia555
- MrHeisenberg13
- gospapbig
- UserGr2023
- F1L1PAS
- stefan
- Zannistar
- ikigai
- Έμμα
- bill09876
- Xristosdimitra
- Alexecon1991
- dimitris-R9
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Memetchi
- giannis256
- Queeva
- geokam
- Nikoleta05
- Βασιλης1234
- bruh_234
- Asymvivastos
- thekwarxitektonikh
- johnb23
- user-2
- aririn
- Johnman97
- charmander
- despinaa<3
- mel<3
- Oikonomologistis
- Pierre Bezukhov
- francies_nolan
- Ninja
- Quincy
- Nyx
- Paragontas7000
- Katerina dragouli
- Aristidispo
- Chrysa.k_
- Ελεν
- reddot
- steff_
- kalhkardia
- mali
- KOSTASSSSSSSSSSSSSSS
- Έλενα Παπαμακαριου
- mariantask
- just some guy
- HAR
- Billprs
- Final4
- maril8na
- alexd99
- εχω κοκο ειμαι λοκο
- Billys 13
- το κοριτσι του μαη
- marioushi
- pavlos1511
- mermaid89
- Miranda32
- oups
- Ryuzaki
- xaris2004
- ggl
- rempelos42
- PanosBat
- xakounaamatata
- karmenila
- Applepie
- vasilis123321
- ένας τυχαίος
- onion
- korlef
- chochoru
- desp1naa
- TheUnknown
- George.S
- menual
- Steliosgkougkou
- iron deficiency
- kleoniki05
- Panelladikologos
- Deadly_sorrowX
- EmperorPalpatine
- Euge.loukia
- shezza94
- 2005
- Nefeloula
- nobody8
- Chrisa
- Chemwizard
- Thanos_alertttt
- J.Cameron
- louminis
- george55
- Citylights
- Ioanna98
- Pen_addict
- Georgek7
- Τριδυμομαμά
- barkos
- MrDna
- theodoraooo
- Marple
- emilyfan85
- mpapa
- Johanna Mark
- ale
- Steve9393
- Ameliak
- BloodyFairy
- Ody24
- ioanna06
- Billas
- margik
- Hermione granger
- ladybookworm
- Corn90
- Apocalypse
- Eleftheria2
- KimTaehyung
- apithanos
- jYanniss
- ougka pougka
- Εριφύλη
- KingPoul
- valantis21
- Μαραθ22
- Cat lady
- GV221
- Don25
- Mexicanos
- Dion G.
- Απροσάρμοστη
- mjohn68
- Georgekk
- Kitkat2000
- Anonymous0
- Mar_iia
- Nikoleta_Giann
- Nickt23
- sophiex97
- Kokro
- calliope
- PanPan
- Nikoletaant
- spiroskrokidis5@gmai
- TheLittleBookworm
- Mariap.
- Πα.Κ
- SouPou
- Evelynne
- Nick0007
- GabrielaM
- Anta2004
- TehWinnerGR
- Hopeful22
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.