^MaRiA7^
Νεοφερμένος
χασαμε τους περιπατους και την 27 οκτωβρη και μας απειλουν με την 5ημερη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
πρωτη φορα ακουω να κανουν οτι θελουν τα μικραΕμεις καναμε καταληψη( ο Θεος να την κανει)6 μερες ,χωρις 15μελες χωρις τπτ,Το σχολειο το εκλεισε η 1η και 2α με τσαμπουκα ενα πρωινο,Σχεδον ολοι οι 3η ειναι κατα (αλλα μια χαρα μας ερχετε) και μας κραζει ολο το σχολειο ,δηλ ελεος!!Σημερα ανοιξαμε με τα χιλια ζορια ,αλλα ακουσα κατι παιδια απο την 2α οτι αυριο θα το κλεισουν παλι....Μια το ανοιγουμε μια το κλεινουμε,δν ειναι κατασταση αυτη....
χασαμε τους περιπατους και την 27 οκτωβρη και μας απειλουν με την 5ημερη
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
ομποΑυτό που λένε οτι στα προφορικά οι καθηγητές βοηθούν όσο μπορούν ισχύει; Γιατί σ' εμάς μια καθηγήτρια στην κατεύθυνση μέχρι 17 βάζει το ανώτερο,(στον απουσιολόγο), και όλοι οι άλλοι 16 και κάτω...
^MaRiA7^
Νεοφερμένος
πρωτη φορα ακουω να κανουν οτι θελουν τα μικρα
Και ομως γινεται ,στηριζονται στην πλειοψηφια του σχολειου π ειναι υπερ,αρα εμεις που ειμαστε κατα μας γραφουν κανονικοτατα.Λενεε οτι δν θα ψηφισουν κανενα απο την 3η στο 15μελες.....επειδη ειμαστε κατα,συν οτι ο διευθυντης ειναι πολυ χαιβανι!!
helen_flamp
Νεοφερμένος
να ρωτησω κατι ασχετο? θελω να περασω διοικηση επιχειρησεων? τα μαθηματα βαρυτητας ειναι τα κλασσικα της τεχνολογικης(μαθηματικα, φυσικη) ή αλλαζουν αναλογα με το που θα δηλωσεις?
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Εμάς ρωτάς;να ρωτησω κατι ασχετο? θελω να περασω διοικηση επιχειρησεων? τα μαθηματα βαρυτητας ειναι τα κλασσικα της τεχνολογικης(μαθηματικα, φυσικη) ή αλλαζουν αναλογα με το που θα δηλωσεις?
Νομίζω πως τα μαθήματα βαρύτητας για 5ο πεδίο είναι μαθηματικά γενικής και ΑΟΘ.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
και μας η δευτερα και η πρωτη εκαναν την καταληψη με λιγα παιδια απο την τριτη. οταν ανακατευτηκε αναγκαστικα η τριτη(οι καθηγητες ζητησαν μια επιτροπη απο την τριτη) τοτε η καταληψη εκλεισε.
να ρωτησω κατι ασχετο? θελω να περασω διοικηση επιχειρησεων? τα μαθηματα βαρυτητας ειναι τα κλασσικα της τεχνολογικης(μαθηματικα, φυσικη) ή αλλαζουν αναλογα με το που θα δηλωσεις?
η σχολη που θες ειναι στο 5ο πεδιο.Για εκει βαρυτητας ειναι το ΑΟΘ και τα μαθηματικα γενικης
Pasquale
Νεοφερμένος
Ως επί το πλείστον, βοηθάνε... Σε εμάς πολλοί έπαιρναν 18 χωρίς να το αξίζουν. Αν έγραφες 15 ή 16 π.χ. μπορεί να έπαιρνες και 18!! Τώρα αυτή η καθηγήτρια φαίνεται ότι έχει άλλα, ψυχολογικά προβλήματα...Αυτό που λένε οτι στα προφορικά οι καθηγητές βοηθούν όσο μπορούν ισχύει; Γιατί σ' εμάς μια καθηγήτρια στην κατεύθυνση μέχρι 17 βάζει το ανώτερο,(στον απουσιολόγο), και όλοι οι άλλοι 16 και κάτω...
Joaquín
Διάσημο μέλος
Θα γράψουμε και Λογοτεχνία την επόμενη βδομάδα. Εσείς έχετε γράψει κανένα διαγώνισμα;
Μιγαδικούς!Σήμερα!
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Αλχεμάκη, η συμβολή κυμάτων είναι παλούκι ή εμένα μου φαίνεται έτσι;Μιγαδικούς!Σήμερα!
stathis1214
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλχεμάκη, η συμβολή κυμάτων είναι παλούκι ή εμένα μου φαίνεται έτσι;
Ειμαι λιγο ακυρος στη συζητηση αλλα πιστευω πως αν θελει ο αλλος να στη φερει και να σε μπερδεψει στη συμβολη και στα στασιμα μπορει ανετα.
Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειμαι λιγο ακυρος στη συζητηση αλλα πιστευω πως αν θελει ο αλλος να στη φερει και να σε μπερδεψει στη συμβολη και στα στασιμα μπορει ανετα.
Χαλαρα.....
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Αλχεμάκη, η συμβολή κυμάτων είναι παλούκι ή εμένα μου φαίνεται έτσι;
Eμένα πάντως τα κύματα μου χαν φανεί πιο εύκολα από όλη την ύλη.Στις ταλαντώσεις δυσκολευόμανε πέρσυ.Φέτος μέχρι στιγμή πολύ κατανοητά.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Eμένα πάντως τα κύματα μου χαν φανεί πιο εύκολα από όλη την ύλη.Στις ταλαντώσεις δυσκολευόμανε πέρσυ.Φέτος μέχρι στιγμή πολύ κατανοητά.
Συμφωνω .Οι ταλαντωσεις (ειδικα οι μηχανικες) περιλαμβανουν '1000' ειδη διαφορετικων ασκησεων και μπορουν ανετα να συνδυαστουν με στερεο,κρουσεις& ντοπλερ. Πιστευω πως τα κυματα ειναι πιο απλα (και πιο ωραια)
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα κύματα εύκολα και ωραία;;;
δεν ειπα οτι ειναι ευκολα.Ειπα οτι ειναι πιο απλα απο τις ταλαντωσεις
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Οι ασκήσεις με ταλαντώσεις δεν είναι "υποσύνολο" των ασκήσεων κυματικής?δεν ειπα οτι ειναι ευκολα.Ειπα οτι ειναι πιο απλα απο τις ταλαντωσεις
Θέλω να πω...αν έχεις μηχανικό κύμα,αναγκαστικά θα'χεις και υλικά σημεία να εκτελούν ταλάντωση
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.