Dias
Επιφανές μέλος
ΜύΘΟΣ! Δεν έχει ποτέ ακυρωθεί γραπτό για κανένα λόγο και δεν υπάρχει περίπτωση ακύρωσης. Σε πολύ ειδικές περιπτώσεις απλά το γραπτό διορθώνεται ξεχωριστά..... μπορεί να θεωρηθεί ότι προσπαθείς να σημαδέψεις το γραπτό και να στο ακυρώσουν όλο
----> Για περισσότερους μύθους των πανελληνίων: ΕΔΩ
- - - - - - - - - - - - - - - - -
Πάρτε και τα στατιστικά των θεμάτων φυσικής:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim
Διάσημο μέλος
Μόνο το 2005 όπως έβαλε απ πάνω ο Διας δεν είχε άσκηση από στερεό, αλλά πιστεύω ότι τότε τους ψιλοτσάκισαν με το 4ο θέμα.
Το στερεό για μένα είναι στανταράκι.
Το διαβάζουμε, ξεσκιζόμαστε στις ασκήσεις και πάμε γράφουμε ένα θέμα.
Κύματα φοβάμαι...
edit: Διά, ,μήπως έχεις τίποτε παρόμοιο και για τα υπόλοιπα μαθήματα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Στη βιολογία γ.π κάτι παπαρούνες που λέει η εισαγωγή, τα μάθατε? Και κάτι στοιχεία από τη ζωή του Δαρβίνου? Ρωτάω τη βιολόγο μου και μου λέει δεν είναι πολύ σημαντικά αλλά δεν μπορώ να σου πω και να μην τα μάθεις. Ποτέ δεν ξέρεις..
Αν θέλουν να δουν τους διαβασμένους, αυτά θα βάλουν, ακριβώς επειδή περνιούνται για παπαρούνες.
Δεν παίζει ρόλο το σημαντικό. Μπορεί να κάνουν εκπλήξεις και να πέσουν τα ''ασήμαντα!'' Δε μπορείς να το ρισκάρεις.
Παντως το θετικο της υποθεσης ειναι οτι ειμαστε 6.000 λιγοτεροι σε σχεση με περσι.Αν δεν εχουμε αλλαγες σε αριθμο εισακτεων(χεμ χεμ εκλογουλες) ειμαστε απο καθε αποψη ευνοϊμενοι και ας βαλουν και παλουκια.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Αν θέλουν να δουν τους διαβασμένους, αυτά θα βάλουν, ακριβώς επειδή περνιούνται για παπαρούνες.
Δεν παίζει ρόλο το σημαντικό. Μπορεί να κάνουν εκπλήξεις και να πέσουν τα ''ασήμαντα!'' Δε μπορείς να το ρισκάρεις.
Ρε παιδιά τι λέτε; Τόσα έχουν να διαλέξουν από όλο το βιβλίο. Αυτές τις χαζομάρες θα βάλουν; Δε λέω, πρέπει να τα ξέρουμε όλα, αλλά νομίζω ότι οι πιθανότητες να πέσει κάτι τέτοιο είναι απειροελάχιστες ως καμία. Εύχομαι να μη βγω ψεύτης. Από όσο ξέρω κανείς δεν έχει μάθει αυτές τις βλακείες αυτολεξεί. Εξάλλου, δεν είναι και Ιστορία.
Μονο ο καθηγητης του σχολειου περιμενει για 4ο θεμα κρουσεις ται ταλαντωσεις μου φαινεται.
Παντως το θετικο της υποθεσης ειναι οτι ειμαστε 6.000 λιγοτεροι σε σχεση με περσι.Αν δεν εχουμε αλλαγες σε αριθμο εισακτεων(χεμ χεμ εκλογουλες) ειμαστε απο καθε αποψη ευνοϊμενοι και ας βαλουν και παλουκια.
Αυτοί οι 6.000 λιγότεροι είναι ως επί το πλείστον αυτοί που θα πάρουν απολυτήριο με ενδοσχολικές. Αυτοί πες ότι αφαιρούνται από εκείνους που δε θα περνούσαν ούτως ή άλλως. Οπότε το ίδιο και το αυτό. Μη σου πω ότι θα είναι λιγότεροι οι εισακτέοι γι'αυτόν ακριβώς το λόγο...
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Ρε παιδιά τι λέτε; Τόσα έχουν να διαλέξουν από όλο το βιβλίο. Αυτές τις χαζομάρες θα βάλουν; Δε λέω, πρέπει να τα ξέρουμε όλα, αλλά νομίζω ότι οι πιθανότητες να πέσει κάτι τέτοιο είναι απειροελάχιστες ως καμία. Εύχομαι να μη βγω ψεύτης. Από όσο ξέρω κανείς δεν έχει μάθει αυτές τις βλακείες αυτολεξεί. Εξάλλου, δεν είναι και Ιστορία.
Ε σκέφτομαι κάθε ενδεχόμενο!
Ε και τόση Ιστορία μαθαίνουμε, τόσες εισαγωγές...(Για τη θεωρητική μιλώντας).
Λίγα πράγματα παραπάνω δε θα βλάψουν το (ήδη καμένο μου) μυαλό.
dimijim
Διάσημο μέλος
Είτε έχει κολλήσει το μυαλό είτε μου διαφεύγει κάτι...
Ο Μπαμπινιωτης αν κανεις μια αναζητηση στο γουγλη σε συνεντευξη τυπου δηλωσε οτι ο αριθμος των εισακτεων θα ναι ο ιδιος περιπου με το 2011.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Πού λέει για παπαρούνες στη γενική;
νταφακ?
... περνιούνται για παπαρούνες ...
DrHouse
Διάσημο μέλος
Πού λέει για παπαρούνες στη γενική;
Και για να ειμαστε αρκετα σιγουροι,γνωριζοντας οτι ολοι θελουν το κακο μας βαζοντας μας δυσκολα...της θεωρητικης παρακαλω για ΕΤΟΙΜΟ 20αρι,να διαβασουν και τα παρακατω βιβλια
Στη βιολογία γ.π κάτι παπαρούνες που λέει η εισαγωγή, τα μάθατε? Και κάτι στοιχεία από τη ζωή του Δαρβίνου? Ρωτάω τη βιολόγο μου και μου λέει δεν είναι πολύ σημαντικά αλλά δεν μπορώ να σου πω και να μην τα μάθεις. Ποτέ δεν ξέρεις..
Οχι μονο τα μαθαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε αλλα βρισκομεθα και στην σελις 176 του Βιβλιου του Δαρβινου.
Τρεξε να το αγορασεις!!!!!!
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
στην σελις 176
ΜΟΥ ΈΒΓΑΛΕ ΤΟ ΜΆΤΙ ΡΕ.
Εννοείς στην σελίδα;
Υ.Γ. Είσαι και θεωρητική...
Αλλά ξέχασα, είσαι ένας θετικο-θεωρητικός, όπως είχες πει!
DrHouse
Διάσημο μέλος
ΜΟΥ ΈΒΓΑΛΕ ΤΟ ΜΆΤΙ ΡΕ.
Εννοείς στην σελίδα;
Υ.Γ. Είσαι και θεωρητική...
Αλλά ξέχασα, είσαι ένας θετικο-θεωρητικός, όπως είχες πει!
Μα σελις=σελιδα
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Μα σελις=σελιδα
Όταν βάζεις "στον, στην, στο" πρέπει να χρησιμοποιήσεις αιτιατική.
Π.χ. στην σελίδα, στον γάτο κτλ. Όχι π.χ. στον γάτος.
Άσε που δεν πάει να χρησιμοποιείς νεοελληνικό άρθρο (βλ. στην) με αρχαιοελληνικό ουσιαστικό (βλ. σελίς) ή επίθετο.
Τεσπα.
DrHouse
Διάσημο μέλος
Όταν βάζεις "στον, στην, στο" πρέπει να χρησιμοποιήσεις αιτιατική.
Π.χ. στην σελίδα, στον γάτο κτλ. Όχι π.χ. στον γάτος.
Άσε που δεν πάει να χρησιμοποιείς νεοελληνικό άρθρο (βλ. στην) με αρχαιοελληνικό ουσιαστικό (βλ. σελίς) ή επίθετο.
Τεσπα.
Ειναι δικοι μου γλωσσικοι ιδιωματισμοι
Ποιο μαγκες ηταν οι Παπαδιαμαντηδες κτλπ?
orado
Νεοφερμένος
κεφαλαιο 1
σελ 19-21
υποενοτητα 1.3.3
ενοτητες 1.4-1.5
κεφαλαιο 2
υποενοτητα 2.2.3
ενοτητα 2.4
υποενοτητα 2.4.1,2.4.2
σελ 112
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Ειναι δικοι μου γλωσσικοι ιδιωματισμοι
Ποιο μαγκες ηταν οι Παπαδιαμαντηδες κτλπ?
Δεν είναι κακό να πεις ότι έκανες λάθος. Όλοι κάνουμε.
Άλλος ο ιδιωματισμός του Παπαδιαμάντη και άλλο αυτό. Αυτό είναι γραμματικό λάθος.
Ξανατεσπα.
Μην ξεχάσεις μετά να μας πεις τα θέματα που έγραψες.
Cherie
Δραστήριο μέλος
Παπαρούνες λέω τις βλακείες που έχει στην αρχή το κεφάλαιο της εξέλιξης. Ήθελα να τις πω παπαρ*τσες αλλά έπρεπε να είμαι κόσμια Δεν αναφερόμουν στα λουλούδια, μην αγχώνεστε..
DrHouse
Διάσημο μέλος
Δεν είναι κακό να πεις ότι έκανες λάθος. Όλοι κάνουμε.
Άλλος ο ιδιωματισμός του Παπαδιαμάντη και άλλο αυτό. Αυτό είναι γραμματικό λάθος.
Ξανατεσπα.
ενα λαθος που αγινε αθελα, αξιζει την επιεικεια: Σοφοκλης
Μην ξεχάσεις μετά να μας πεις τα θέματα που έγραψες.
Χμμ...λοιπον επεσαν πολιτικα και συγκεκριμενα ενοτητες 15 και 16
Ερωτησεις και απο τις 2,μεταφραση ολη την 15.Εισαγωγη Ηθικα,τα μερη της ψυχης και ο συσχετισμος τους με τις αρετες.
Παπαρούνες λέω τις βλακείες που έχει στην αρχή το κεφάλαιο της εξέλιξης. Ήθελα να τις πω παπαρ*τσες αλλά έπρεπε να είμαι κόσμια Δεν αναφερόμουν στα λουλούδια, μην αγχώνεστε..
Και εψαχνα παπαρουνες στο βιβλιο ρε...και κατι που βρηκα ηταν εκτος υλης.
Jesus
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
ενα λαθος που αγινε αθελα, αξιζει την επιεικεια: Σοφοκλης
συγχωρείσαι
Χμμ...λοιπον επεσαν πολιτικα και συγκεκριμενα ενοτητες 15 και 16
Ερωτησεις και απο τις 2,μεταφραση ολη την 15.Εισαγωγη Ηθικα,τα μερη της ψυχης και ο συσχετισμος τους με τις αρετες.
Ήμουν 99% σίγουρος ότι θα έγραφες σε αυτά. Έχουν λυσσάξει όλοι ότι θα πέσουν αυτές οι ενότητες.
Μακάρι να πέσουν!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.