hambos22
Νεοφερμένος
Στο θέμα μας τώρα, η ερώτηση μου είναι: Αφού δεν έχει βγει ακόμα η ύλη του 2012, υπάρχει περίπτωση να είναι σχεδόν ίδια με του 2011; (μιλάμε για ΑΟΔΕ και βιολογία ΓΕΝΙΚΗΣ).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή επιτυχία σε όσους περιμένουν τα αποτελέσματα αυτές τις μέρες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
despoina05
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hambos22
Νεοφερμένος
MurdereSs
Εκκολαπτόμενο μέλος
merci merci... όπως επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο λινκ με τις προαπαιτούμενες γνώσεις για μαθηματικά και φυσική. Είχα βρει κάτι από εδώ μέσα αλλά το link ειναι dead.Έχω ψάξει και στον γούγλη αλλά τίποτα.
Και η βιολογία φαντάζομαι ίδια θα'ναι.. Άλλωστε, πρόσφατα μπήκε το 3ο κεφ. άρα δεν πιστεύω να το βγάλουν από τώρα! Θα σου έλεγα όμως να ξεκινήσεις ανάποδα.. Εμένα θα με βόλευε καλύτερα.. Άσε που μπορεί να χάσεις χρόνο διαβάζοντας κάτι που θα βγει τελικά.. Όσο για τις γνώσεις, είναι πολύ σημαντικά τα μαθηματικά Α και Β λυκείου..
Έδωσα φέτος, από θεωρητική κατεύθυνση με μάθημα επιλογής βιολογία. Θέλω να δωσω του χρόνου αλλά με μάθημα επιλογής μαθηματικά, και με 2 ειδικά μαθήματα. Γίνεται να αλλάξω μάθημα επιλογής?
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ
Τολμηρος
Νεοφερμένος
Εσείς θα κάνατε στη θέση μου θα ξαναδίνατε πανελλαδικές ή όχι???
Να πω ότι η πρώτη μου επιλογή ήταν ηλεκτρολόγος μηχανικός.
Αν μου άρεζε όμως γιατί όχι;;;
Η σχολή που περνάς σ αρέσει;;; Για να την δήλωσες πάντως πρέπει να σου αρέσει!!!
Από την άλλη αν είναι όνειρο ζωής να γίνεις ηλ. μηχανικός δώσε και του χρόνου!
Εγώ σ προτείνω να πας όπου περάσεις γιατί ποτέ δεν ξέρεις μπορεί τελικά να σου αρέσει (και πολύ μάλιστα!)
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος
Τολμηρος
Νεοφερμένος
Εγώ θα πήγαινα στην σχολή που πέρασα και αν δεν μου άρεζε θα ξαναέδινα...
Αν μου άρεζε όμως γιατί όχι;;;
Η σχολή που περνάς σ αρέσει;;; Για να την δήλωσες πάντως πρέπει να σου αρέσει!!!
Από την άλλη αν είναι όνειρο ζωής να γίνεις ηλ. μηχανικός δώσε και του χρόνου!
Εγώ σ προτείνω να πας όπου περάσεις γιατί ποτέ δεν ξέρεις μπορεί τελικά να σου αρέσει (και πολύ μάλιστα!)
τα μαθήματα και το αντιικείμενο σπουδών, μου αρέσει πολύ. Αλλά φοβάμαι μήπως μια σχετικά "υποτιμημένη" σχολή έχει αντίκτυπο αργότερα στη ζωή μου
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Αυτό έχει μεγάλη σημασία!τα μαθήματα και το αντιικείμενο σπουδών, μου αρέσει πολύ. Αλλά φοβάμαι μήπως μια σχετικά "υποτιμημένη" σχολή έχει αντίκτυπο αργότερα στη ζωή μου
Υποτιμημένη από ποιον;
Να σου πω και εγώ κάτι άλλο... έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, πιστεύεις ότι υπάρχει κάποιος που έχει σίγουρο το μέλλον του και θα έχει ΤΗΝ δουλεία;
οπότε μην το ψάχνεις και πολύ κάνε αυτό που σου αρέσει
Πάνε στην σχολή που θα περάσεις και βλέπεις μετά τι θα κάνεις!
Και αν από την άλλη θέλεις και το έχεις όνειρο ζωής να περάσεις στην πρώτη σου επιλογή... ξαναδοκίμασε!
Απλά για καλό και για κακό γράψου και στην σχολή που θα περάσεις φέτος!
Michaelgr2009
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχαια--->9.5 το αγαπημένο μου μάθημα το μαθημα που γουσταρανα διαβαζω τρελά και...αποτυχιά..σο φροντιστηριο το μικροτερο που ειχα γραψει στο γνωστο ηταν 55 και αγνωστο καπου 20-25 το μεαλύτερο.Ολο τον χρονοη καθηγητρια μου μου φώναζε για τα γραμματα μου μια φορα μαλιστα δεν μου ειχε διορθώσει το διαγωνισμα.μου ειπεοτι δεν μπορει να καταλαβει απο που εχασα τοο πέρα απο αυτο..(εγω δεν πιστευω να κοβουν απογραμματα αλλακαι δεν ξερω απο που έχασα)οποτεμια ατυχια με το ιδιο διαβασμα παω παλι για 14 το λιγοτερο
Λατινικα----14.1 ελάχιστο διαβασμα προς το τέλο; διαβασα συντακτικο το θεωρούσα δύσκολο ωστοσο μετα μου άρεσε παρα πολυ με λιγη περισσοτερη εξάσκηση και μιας και που καταλαβα οτι ειναι πανεύκολο πμαθημα θα διαβασω πολυ περισσότερο
Λογοτεχνια--->14 ενταξει εκει ολα ειναι απρόβλεπτα
Ιστορια--->18.2
Εκεθση--->αχ ηεκθεση εγραφα 16-17 και?13.6 στο τελος ασχολιαστο και αυτο
Μαθηματικα γενικης--->5 και πολυ μου
ΑΟΘ---->11.5 ΑΠΟ ΒΛΑΚΕΙΕΣ
λοιπον εχω πολυ όρεξη για αδιαβασμα φέτος και πολυ πείσμα παρα πολυ΄...ωστοσο διαγραφω ΑΟΘ Μ.Γ.Π και στην θεση τους μπαίνει η Βιολογιά ωστοσο επειδη ειμαι μεταλυκιακός θα προλάβω να βγάλω την υλη?θα πιεστω πολυ για αυτο το μάθημα?αξιζει να ξαναδοσω τι λετε?
να πω οτι θα κανω παλι φροντιστήριο...α και κατι αλλο ξερετε ποτε ξεκινανε?
λοιπον εχω πολυ όρεξη για αδιαβασμα φέτος και πολυ πείσμα παρα πολυ΄...ωστοσο διαγραφω ΑΟΘ Μ.Γ.Π και στην θεση τους μπαίνει η Βιολογιά ωστοσο επειδη ειμαι μεταλυκιακός θα προλάβω να βγάλω την υλη?θα πιεστω πολυ για αυτο το μάθημα?αξιζει να ξαναδοσω τι λετε?
να πω οτι θα κανω παλι φροντιστήριο...α και κατι αλλο ξερετε ποτε ξεκινανε?
Η βιολογία γενικής είναι από τα πιο εύκολα μαθήματα.Τα φροντ συνήθως ξεκινάνε την βιολογία τον Σεπτέμβριο,σε αντίθεση με τα μαθ,που τα αρχίζουν από Ιούνιο.
Όσον αφορά τα φροντιστήρια,εξαρτάται και από το φροντ και από την περιοχή. Μερικοί ξεκινάνε Ιούνιο και κάνουν διακοπές τον Αυγουστό,ενώ μερικοί ξεκινάνε κατευθείαν Αυγουστο και το πάνε σερί.
Καλή επιτυχία! =]
moxa15
Διάσημο μέλος
τα μονα ατομα που 99/100 θα εχουν δουλεια ειναι -μαλλον- οι δασκαλοι=μεσω ιδιαιτερωνΑυτό έχει μεγάλη σημασία!
υπάρχει κάποιος που έχει σίγουρο το μέλλον του και θα έχει ΤΗΝ δουλεία;
να ασφαλως κρατα πισινηΑπλά για καλό και για κακό γράψου και στην σχολή που θα περάσεις φέτος!
Hoping for the best but expecting the worst
BingoBingi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχω αγχωθεί λιγάκι γιατί πίστευα ότι έγραψα στα θεωρητικά μαθήματα, αλλά αποδείχτηκε το αντίθετο (βιολογία, έκθεση, αρχές οργάνωσης)… 4ο τεχνολογική κατ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 309 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rseven
- Schlimazel
- Nick_nt
- athinoula
- nikolname
- Corfu kitty
- agg1
- quarterlifecrisis
- Τρελας123
- vasoula!
- Hased Babis
- kathleenn
- Ready for next step
- Vasilis125
- Reader
- trifasikodiavasma
- mirara
- charmander
- Natsuko
- J.Cameron
- shuuu
- buffon85
- Antomar3
- VouDou
- ένας τυχαίος
- panagiotis23
- Wonderkid
- AggelikiGr
- Paragontas7000
- Obi-Wan Kenobi
- Leo komm
- Student_21
- Joji
- Nala
- Ryuzaki
- Lifelong Learner
- Robelano
- Marianna.diamanti
- TRAPLE
- BiteTheDust
- Maynard
- V@Per
- phleidhs
- constansn
- Than003
- panosT436
- Magigi
- dioandi2010
- Kate1914
- GeorgePap2003
- Christr22
- Αναστασία197
- bibliofagos
- BatGuin
- Abiogenesis
- Tsos
- Helen06
- RainbowEU
- kiyoshi
- Viktor
- Ilma
- E.Z
- Phil1
- Christinach
- Aggel0sss
- Victwras777
- maril8na
- Enhypen
- Drglitterstar
- PanosApo
- lampgd
- Scandal
- Pars3c
- ilovekpop
- Marios2020
- Νομάρχης
- IcedBreaje
- Ness
- SoyN
- elevag
- estrela
- angies
- Unboxholics
- ggl
- hello1234
- Dionyshs1
- Gogosps
- george777
- Pharmacist01
- nucomer
- flaura
- Giii
- iiTzArismaltor_
- Nemesiis
- Γιώργος μεγ
- nicole1982
- Alessandra Eliza
- MrDna
- Sofos Gerontas
- MarcoReus
- Lion
- Antzie
- arapakos
- Nef22102000
- Giannis_19
- θείτσα σε σύγχυση 😛
- Verikoko17
- spring day
- Praxis
- Queeva
- elenitren
- katharinekag
- Nikos_81
- antonis97
- Billprs
- BillyTheKid
- User2350
- onegreek
- mosha
- Ioanna98
- Philologist
- Aspasia Tsaroyki
- rempelos42
- George.S
- Citylights
- SKG
- Nocommingback
- VFD59
- Arvacon
- Kitana
- QWERTY23
- bruh_234
- Alexecon1991
- korlef
- oups
- ladybookworm
- kost28
- eukleidhs1821
- mysterious1842001@ho
- sophiaa
- Mammy Nun
- adonman
- το κοριτσι του μαη
- alpha.kappa
- augustine
- calliope
- Johanna Mark
- Miranda32
- Alin22
- milianis
- valantis21
- katia.m
- SlimShady
- margik
- Niffler
- Lnnn
- Jessie
- Μαβο
- Anhelika
- georgels
- Gyvenimas
- angeloskar
- Marple
- hirasawayui
- Αντικειμενικός
- jYanniss
- chochoru
- Euge.loukia
- mary13
- Εριφύλη
- Appolon
- Chemwizard
- shadow
- n1ki20
- George9989
- xakounaamatata
- PanMoonlight
- TakSimeon
- Nickt23
- tsiobieman
- pannnos1992
- 1011
- lnesb
- emzou
- Dimitris9
- Ismhnhpapa
- Chrisa
- Soleil
- AlexK9
- Petraland
- mariakanelop
- jims
- Γιώτα Κ.
- misoadeio
- Riaki28
- Κλημεντίνη
- Moblok
- chrysakol
- Georgekk
- anastasia papa
- johnsala
- stefan
- maria20
- Lester34
- Revekka
- Nick0007
- allall1
- clevercat
- Dunedain10
- BioChemical
- elewnora
- marian
- Panagiotis849
- imyrcarn
- snol
- Cortes
- Marifei
- maraki67383
- elenik09
- iminspain
- Jimmy20
- jj!
- giannhs2001
- T C
- fockos
- Magi A
- Backpacker97
- Nikos05
- KikiGr23
- Ggpg
- angelaRet
- stergios191919
- fay-19
- igeorgeoikonomo
- jen_dream
- Darkking
- sofia!
- angelikitaraxia
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.