napstor
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tes
Νεοφερμένος
Παιδιά το ευχαριστώ είναι λίγο.
Δεν περίμενα τόσο άμεσες και πληρέστατες απαντήσεις. Ευχαριστώ.
Πάντως, επειδή είχα χάσει κάθε επαφή με το θέμα μια απορία ρε παιδία....αυτή είναι η εξέλιξη στην παιδεία πού έλεγαν??? Πώς τα έχουν μπλέξει έτσι!!! Κρίμα δηλαδή και οι πορείες και οι καταλήψεις που κάναμε οταν ήμουν εγώ μαθητής.
Thanx & πάλι!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
a_desmi_96
Νεοφερμένος
[FONT="]Άντε καλή μας προσπάθεια και καλή μας επιτυχία!!![/FONT]
-----------------------------------------
[FONT="]Φροντιστήριο θα πας; Εγώ όχι... Δεν προλαβαίνω με τη δουλειά...[/FONT]
Olga Aotl
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
Να κανεις οτι θελεις γιατι μετα θα μεινεις με το απωθημενο κ πιστεψε με δ κανει!Εγω τελειωσα νομικη κ ξανεδωσα για φιλολογια 6 χρονια μετα.οποτε τα 2 χρονια που λες δ ειναι τπτ.γενικως κανε αυτο που θες !!
tes
Νεοφερμένος
Καλή μας επιτυχία!!!
a_desmi_96
Νεοφερμένος
elmar1
Νεοφερμένος
Βέβαια εσείς που θέλετε καλές σχολές θα πρέπει να προσπαθήσετε παραπάνω, αλλά να είστε σίγουροι ότι σε αυτή την ηλικία τα αντιλαμβανόμαστε πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Εγώ εξεπλάγην με το πόσο πορώθηκα με τα Αρχαία π.χ.!
Οικονομικά ήταν και εμένα οι πρώτες μου σπουδές στην ΑΣΟΕΕ. Ωραία χρόνια...
Καλή επιτυχία!
Civilara
Περιβόητο μέλος
1) Αρχές οικονομικής θεωρίας
2) Χημεία θετικής κατεύθυνσης
3) Βιολογία θετικής κατεύθυνσης
4) Μαθηματικά θετικής-τεχνολογικής κατεύθυνσης
5) Φυσική θετικής-τεχνολογικής κατεύθυνσης
6) Μαθηματικά και στοιχεία στατιστικής γενικής παιδείας
7) Νεοελληνική γλώσσα (τι θέματα να βάλεις εδώ!)
Τα θέματα δεν θα είναι μόνο θέματα εξετάσεων που έχουν πέσει φυσικά. Θέματα που έχετε δει και σας άρεσαν, που σας έβαλαν σε διαγώνισμα στο σχολείο ή στο φροντιστήριο και θέματα που πιστεύετε ότι θα μπορούν να πέσουν στις πανελλήνιες. Ιδιαίτερη έμφαση στα πρώτα 3 μαθήματα παιδιά.
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί να ξαναμπείς στην διαδικασία;
Θες να περάσεις σε άλλη σχολή; Αν ναι σε ποιά;
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Κοιτα, σε ολα τα μαθηματα εχω σημειωσεις, με θεματα ασκησεις κλπ... Δεν εχω τις λυσεις τους ομως. Αν ενδιαφερεσαι για κατι συγκεκριμενο η και για ολα πες μου να σου τα στειλω (μιλαω για ολα τα μαθηματα εκτος απο ΑΟΘ)
Επισης, αν χρειαζεσαι και καποιο βοηθημα πες μου μηπως το εχω,δεν τα χρειαζομαι ετσι κ αλλιως
Civilara
Περιβόητο μέλος
(Η αλήθεια είναι ότι θα πάω στρατό το Νοέμβρη του 2009. Οπότε καταλάβατε τον βασικό λόγο για τον οποίο δίνω πανελλήνιες, γι αυτό δεν με πειράζει αν δεν πάω καλά. Αλλά αν είναι με λίγο διάβασμα να πάω καλά γιατί όχι. Ξέρω ότι δεν το κάνουν πολλοί, θα μπορούσα να πω κανένας γι αυτόν τον λόγο, αλλά πάντα υπάρχει πρώτη φορά για κάθε πράγμα στον κόσμο. Τώρα που είμαι πιο ώριμος και έχοντας βγάλει ένα καλό πανεπιστήμιο, πιστεύω ότι θα είναι πολύ πιο εύκολα τα πράγματα για μένα.)
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
ωραιος φιλεThanks aleka για την συμπαράσταση. Η αλήθεια είναι πως δεν το κάνω για να μπω σε κάποια συγκεκριμένη σχολή, αλλά έχω τους λόγους μου, αν και πιστεύω πως δεν χρειάζομαι και πολύ διάβασμα παρά μόνο σε αυτά τα 3 μαθήματα.
(Η αλήθεια είναι ότι θα πάω στρατό το Νοέμβρη του 2009. Οπότε καταλάβατε τον βασικό λόγο για τον οποίο δίνω πανελλήνιες, γι αυτό δεν με πειράζει αν δεν πάω καλά. Αλλά αν είναι με λίγο διάβασμα να πάω καλά γιατί όχι. Ξέρω ότι δεν το κάνουν πολλοί, θα μπορούσα να πω κανένας γι αυτόν τον λόγο, αλλά πάντα υπάρχει πρώτη φορά για κάθε πράγμα στον κόσμο. Τώρα που είμαι πιο ώριμος και έχοντας βγάλει ένα καλό πανεπιστήμιο, πιστεύω ότι θα είναι πολύ πιο εύκολα τα πράγματα για μένα.)
paganini666
Δραστήριο μέλος
Αν δε γραψω τπτ σε κανα δυο μερες στειλε πμ για να ασχοληθω.οκ;
Civilara
Περιβόητο μέλος
εχω μερικα ωραια πραγματα για τη βιολογια που δε κυκλοφορουν αλλα ιδιαιτερα στα μαθηματα που βαζεις πρωτα τα θεωρ αχρηστα επειδη και ειναι τραβηγμενα και ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ. Γενικα τωρα που ειδα το επιπεδο των εξετασεων πιστευω οτι το 95% των ασκησεων που ειδα ηταν τραβηγμενενς και εκτος του πνευματος. Αλλα βεβαια αν σου κατσει χρονια σαν τη φυσικη 2005; Σου αλλαζει τη ζωη.
Αν δε γραψω τπτ σε κανα δυο μερες στειλε πμ για να ασχοληθω.οκ;
ok, φίλε μου.
paganini666
Δραστήριο μέλος
Civilara
Περιβόητο μέλος
υπαρχουν φημες οτι φετος δε θα χει μιγαδικους αλλα πινακες!
Αν είναι έτσι, ακόμα καλύτερα για μένα. Μη σου πω και πίνκακες και μιγαδικούς και συναρτήσεις δεν θα με πείραζε.
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν νομιζω να ισχυει αυτο καθε χρονο τα ιδια λενε και στο τελος δεν αλλαζει η υλη νκαι δεν νομιζω οτι συμφερει αυτη την ετοιμορροπη κυβερνηση να κανει κατι τετοιουπαρχουν φημες οτι φετος δε θα χει μιγαδικους αλλα πινακες!
KATARINA
Νεοφερμένος
elmar1
Νεοφερμένος
paganini666
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 309 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rseven
- Schlimazel
- Nick_nt
- athinoula
- nikolname
- Corfu kitty
- agg1
- quarterlifecrisis
- Τρελας123
- vasoula!
- Hased Babis
- kathleenn
- Ready for next step
- Vasilis125
- Reader
- trifasikodiavasma
- mirara
- charmander
- Natsuko
- J.Cameron
- shuuu
- buffon85
- Antomar3
- VouDou
- ένας τυχαίος
- panagiotis23
- Wonderkid
- AggelikiGr
- Paragontas7000
- Obi-Wan Kenobi
- Leo komm
- Student_21
- Joji
- Nala
- Ryuzaki
- Lifelong Learner
- Robelano
- Marianna.diamanti
- TRAPLE
- BiteTheDust
- Maynard
- V@Per
- phleidhs
- constansn
- Than003
- panosT436
- Magigi
- dioandi2010
- Kate1914
- GeorgePap2003
- Christr22
- Αναστασία197
- bibliofagos
- BatGuin
- Abiogenesis
- Tsos
- Helen06
- RainbowEU
- kiyoshi
- Viktor
- Ilma
- E.Z
- Phil1
- Christinach
- Aggel0sss
- Victwras777
- maril8na
- Enhypen
- Drglitterstar
- PanosApo
- lampgd
- Scandal
- Pars3c
- ilovekpop
- Marios2020
- Νομάρχης
- IcedBreaje
- Ness
- SoyN
- elevag
- estrela
- angies
- Unboxholics
- ggl
- hello1234
- Dionyshs1
- Gogosps
- george777
- Pharmacist01
- nucomer
- flaura
- Giii
- iiTzArismaltor_
- Nemesiis
- Γιώργος μεγ
- nicole1982
- Alessandra Eliza
- MrDna
- Sofos Gerontas
- MarcoReus
- Lion
- Antzie
- arapakos
- Nef22102000
- Giannis_19
- θείτσα σε σύγχυση 😛
- Verikoko17
- spring day
- Praxis
- Queeva
- elenitren
- katharinekag
- Nikos_81
- antonis97
- Billprs
- BillyTheKid
- User2350
- onegreek
- mosha
- Ioanna98
- Philologist
- Aspasia Tsaroyki
- rempelos42
- George.S
- Citylights
- SKG
- Nocommingback
- VFD59
- Arvacon
- Kitana
- QWERTY23
- bruh_234
- Alexecon1991
- korlef
- oups
- ladybookworm
- kost28
- eukleidhs1821
- mysterious1842001@ho
- sophiaa
- Mammy Nun
- adonman
- το κοριτσι του μαη
- alpha.kappa
- augustine
- calliope
- Johanna Mark
- Miranda32
- Alin22
- milianis
- valantis21
- katia.m
- SlimShady
- margik
- Niffler
- Lnnn
- Jessie
- Μαβο
- Anhelika
- georgels
- Gyvenimas
- angeloskar
- Marple
- hirasawayui
- Αντικειμενικός
- jYanniss
- chochoru
- Euge.loukia
- mary13
- Εριφύλη
- Appolon
- Chemwizard
- shadow
- n1ki20
- George9989
- xakounaamatata
- PanMoonlight
- TakSimeon
- Nickt23
- tsiobieman
- pannnos1992
- 1011
- lnesb
- emzou
- Dimitris9
- Ismhnhpapa
- Chrisa
- Soleil
- AlexK9
- Petraland
- mariakanelop
- jims
- Γιώτα Κ.
- misoadeio
- Riaki28
- Κλημεντίνη
- Moblok
- chrysakol
- Georgekk
- anastasia papa
- johnsala
- stefan
- maria20
- Lester34
- Revekka
- Nick0007
- allall1
- clevercat
- Dunedain10
- BioChemical
- elewnora
- marian
- Panagiotis849
- imyrcarn
- snol
- Cortes
- Marifei
- maraki67383
- elenik09
- iminspain
- Jimmy20
- jj!
- giannhs2001
- T C
- fockos
- Magi A
- Backpacker97
- Nikos05
- KikiGr23
- Ggpg
- angelaRet
- stergios191919
- fay-19
- igeorgeoikonomo
- jen_dream
- Darkking
- sofia!
- angelikitaraxia
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.