Spyros2309
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος
πράγματι,οι σημειώσεις που υπάρχουν στην βιβλιοθήκη το κάνουν πιο εύκολο,γιατί οι πιο σημαντικές λέξεις είναι υπογραμμισμένες,κατατάσσει σε ομάδες αυτά που σου λέει το σχολικό,κτλ..
αλλα έχω την εντύπωση ότι παραλείπει αρκετά παραδείγματα.
Εγώ θα σου πρότεινα να διαβάσεις για αρχή από το Pdf και στις επαναλήψεις σου να κοιτάς το σχολικό :no1:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Spyros2309
Νεοφερμένος
Σχολικό θα 'ναι κάπως δύσκολο.. Όχι να το διαβάσω έτσι όπως είναι, αλλά να το βρω κιόλας xD.. Εδώ τώρα προχθές βρήκα βιβλίο ΑΕΠΠ :-\
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Spyros2309
Νεοφερμένος
kyriakos21
Εκκολαπτόμενο μέλος
χμμμ... εγω εδωσα πανελλαδικες φετος.. κατα την διαρκεια του μαθηματος δεν διαβαζα ποτε.. μαθαινα κατι παλια οχι και πολυ καλα... στο τελος δεν πηγα εκδρομη.. καιδιαβαζα αυτα μεσα σε τρεις εβδομαδες το εμαθα ολη την υλη απο εξω.. πολυ συμαντικο ειναι να το λετε στον εαυτο σας.. και τελικα εγραψα 19.7.. Ευτηχως ομως η καθηγητρια με εβαλε και στα δυο τετραμηνα 20 ..
μακάρι να μπορούσαμε και εμείς να πούμε τους καθηγητές να μας βάλουν ένα 18-20
elenaki92paok
Νεοφερμένος
Δε χαλανε και τα ματια!!!
pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος
dianechristy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είμαι το μόνο άτομο που πιστεύει ότι το 2ο κεφάλαιο στην διοίκηση είναι πραγματικά αχώνευτό?
οχι.... ειναι το πιο μεγαλο σε εκταση κεφαλαιο και σε μπερδευει αρκετα...... επαναλαμβανονται συχνα παρομοια πραγματα και στην τελικη αν δεν προσεξεις μπορει και να τα κανεις σαλάτα!!!!
pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος
οχι.... ειναι το πιο μεγαλο σε εκταση κεφαλαιο και σε μπερδευει αρκετα...... επαναλαμβανονται συχνα παρομοια πραγματα και στην τελικη αν δεν προσεξεις μπορει και να τα κανεις σαλάτα!!!!
Ωραία, χαίρομαι που κάποιος με νιώθει
timekeeper
Νεοφερμένος
Είμαι το μόνο άτομο που πιστεύει ότι το 2ο κεφάλαιο στην διοίκηση είναι πραγματικά αχώνευτό?
Εννοείται πως όχι... Μακράν το πιο ασαφές και κακογραμμένο βιβλίο... Ειδικά αν πάσχεις (όπως εγώ ας πούμε) στην αποστήθιση, άστα να πάν...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.