zip_unzip
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos
Διάσημο μέλος
Eγώ πάντως στη συντονιστική επιτροπή δεν ξαναμπαίνω. :p
papas
Διάσημο μέλος
Και να γίνει, κάποια παιδιά θα μείνουν απ' έξω
Eγώ πάντως στη συντονιστική επιτροπή δεν ξαναμπαίνω. :p
ΟΥΤΕ ΕΓΩ!
Ας παρει καποιος αλλος το λουκι,που ειναι μεγαλο σαν το παλουκι
Εγω διοργανωση ουτε με σφαιρες!Το 3 ηταν success
Zed
Διάσημο μέλος
alexandra16
Νεοφερμένος
hli
Νεοφερμένος
toxotis1991
Εκκολαπτόμενο μέλος
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
Μονιμα πολιτης εγω...
Whatmarie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
τρομερά ψυχολογικό παιχνίδι και πολύ πόρωση...ώρες ατελείωτες τα καλοκαίρια με την παρέα
Βασικά εγώ το ξέρω "΄Μια νύχτα στο Παλέρμο". Όντως είναι φανταστικό και πολύ πορωτικό παιχνίδι!
indeed_ph
Νεοφερμένος
LMinas
Νεοφερμένος
5 ήμερη είχαμε πάει στο μόναχο φέτος και μαζευόμασταν κάθε βράδυ 10-20 άτομα και παίζαμε μέχρι τα ξημερώματα( γύρω στις 4 )
αυτό είναι και το καλύτερο όταν έχεις πολλά άτομα
έπρεπε να έχουμε 3 κλέφτες και 2 ρουφιάνους για να τα καταφέρουμε με τόσα άτομα
απλά τέλεια περάσαμε
stavros11
Νεοφερμένος
ΧΑΧΑ κάτι μου θυμίζει αυτό το 4... Την Παρασκευή είχαμε πάει με το σχολείο για ένα συνέδριο και την τελευταία βραδιά (που ήταν και η βραδιά μετά την εκδήλωση), συγκεκριμένα προχθές, μαζευτήκαμε 7 (από τα 8 αγόρια) που είμασταν στην Κρήτη, γιατί ο άλλος κοιμόταν, από τις 11 μέχρι τις 4 που το διαλύσαμε. Εγώ έπαιξα πρώτη φορά αλλά πραγματικά πωρώθηκα. Πιστεύω ότι ήταν μια χαρά με τα 7 άτομα γιατί με παραπάνω θα υπάρχει και μεγάλο μπέρδεμα και θα είναι και πιο δύσκολο να γίνεις δολοφόνος... Είχαμε και κάτι μπερδέματα για γέλια... Πχ μια φορά που είμουν εγώ βαλές (J) ενώ σήκωσα το χέρι μου για να με δει ο ρουφιάνος, εκείνος είδε έναν που ήταν πολίτης και ξυνόταν στο κεφάλι... :p Πολύ φάση όμως...καλά λέμε το παιχνίδι τα σπάει
5 ήμερη είχαμε πάει στο μόναχο φέτος και μαζευόμασταν κάθε βράδυ 10-20 άτομα και παίζαμε μέχρι τα ξημερώματα( γύρω στις 4 )
αυτό είναι και το καλύτερο όταν έχεις πολλά άτομα
έπρεπε να έχουμε 3 κλέφτες και 2 ρουφιάνους για να τα καταφέρουμε με τόσα άτομα
απλά τέλεια περάσαμε
Νομίζω το online δεν θα είναι τόσο καλό, γιατί δεν θα βλέπεις και τις αντιδράσεις του άλλου...
polytimi
Νεοφερμένος
Ειναι απο τα πιο ωραια παιχνιδια!Και βαζει και το μυαλο να δουλεψει!Και φυσικα ειναι και πρακτικο γιατι απαιτει μονο χαρτια!Τιποτα αλλα πιο δυσκολο!Τελειο!Παντως και εγω
"Μια νυχτα στο Παλερμο" το ξερω!!!|
οΟοNantiAoOo
Πολύ δραστήριο μέλος
το καλοκαρι και τις πρωτες μερες του σχολειου τοαν ειχαμε 5ωρα-6ωρα και τετοια ωραια στη παλτεια καιγομασταν με τισ ωρες......αν και καποια στιγμη το γυρισαμε στο games μετα ομως ξανα παλερμο και στα διαλειμματα μερικες φορες παιζουμε
twilight_girl
Εκκολαπτόμενο μέλος
dk13
Δραστήριο μέλος
mgn
Νεοφερμένος
που ειναι αν δεν κανω λαθος ,γαλλικο
και ειναι στο λινκ που εχω πιο κατω
https://images.google.gr/imgres?imgu...&safe=off&sa=G&um=1&ei=Yz9nS8-SEJTg-QbZ0KDDBw
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.